Evet başladı ama çok şiddetli değil.çok rahatsız etmiyor beni. Bakalım herşeyi hayırlısı olur. Korkularım yaşantılarımdan ileri geliyor ama düşünmemeye çalışacağım. Pozitif olmaya çalışıyorum.Canım korkma sakin ol. İnan seni anlıyorum, çok haklısın. Düşündüğün her şey zamanında yaşadıklarından ama korkma dua edelim senin için. İnşallah göreceksin. Mide bulantın başladı mı ?
Çok şükür canım sen nasılsın:)Kızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Takip ediyorum sizi. Keyifler nasıl?
Anladığım kadarıyla sorun yok. Rastlanmamıştır diyor zaten azospermi de değil.
Evet canim sorun yokmuş çok şükür benimki normal cıktıAnladığım kadarıyla sorun yok. Rastlanmamıştır diyor zaten azospermi de değil.
Canim tup bebek mi yaptırdın.?Forumu takip edemiyorum.Kızlar ne yapıyorsunuz??? Ya ben çok endişeliyim korkuyorum.kese görünecek mi , kalp atışı duyulacak mı , aspirin iğne kullanıyorum ama ödüm kopuyor trombositlerim düşer mi diye? Bu bebeği de kaybetmek istemiyorum 5. Senem kabus görüyorum. Kürtaj olmuşum bebek gitmiş gibi uyanıyorum yataktan. Tüm gün endişeli bi şekilde geziniyorum etrafta. midem de bulanıyor zaten. Okula da geliyorum maalesef yoruluyorum. Ama evde kalınca da daha çok kötü düşüncelere kapılıyorum.
Yok cnm tüp bebek değil. Doğal oldu. Allah razı olsun. Çok teşekkürlerCanim tup bebek mi yaptırdın.?Forumu takip edemiyorum.
Rabbim mutlulukla kavustursun .Guzel düşün guzel olsun .Esmalari dilinden eksik etme uzerinde cevşen taşı. Yattigin odayi sirkeyle temizle .Insallah kavusursun tum acilarin diner .Biz de senle burda sevincini paylasiriz.
Zeynepcim gozun aydin canimYok cnm tüp bebek değil. Doğal oldu. Allah razı olsun. Çok teşekkürler ☺ yapmaya çalışıyorum. Sürekli dualar dilimde Cevşen’de taşıyayım inş aklıma gelmemişti hiç. Sirke işini de yapayım inşAllah. Teşekkürler güzel duaların için.
Ayyy harika .Cok sevindim. Rabbim nazarlardan korusun . Benim bebe emeklemeye basladi surekli yaramazlık peşinde .Okuyamiyorum burayi .Yok cnm tüp bebek değil. Doğal oldu. Allah razı olsun. Çok teşekkürler ☺ yapmaya çalışıyorum. Sürekli dualar dilimde Cevşen’de taşıyayım inş aklıma gelmemişti hiç. Sirke işini de yapayım inşAllah. Teşekkürler güzel duaların için.
Cnm çok teşekkürler. Kayıplar olduğu için korkular da fazla oluyor maalesef. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş. Sen ne yapıyorsun var mı bi gelişme cnm????Zeynepcim gozun aydin canim
Rabbim insallah korkularini bosa cikarsin bu sefer hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun. Bu sefer daha tedbirlisin igneni ilacini kullaniyorsun korkma insallah Allah esirgesin
Sen neler yapıyorsun? Baban iyidir inşallah. Bu aralar kendi derdime düştüm desem yalan olmaz.Zeynepcim gozun aydin canim
Rabbim insallah korkularini bosa cikarsin bu sefer hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun. Bu sefer daha tedbirlisin igneni ilacini kullaniyorsun korkma insallah Allah esirgesin
Ben de gcen ay histereskopi oldum 4. kez polip alindi adet olunca gel baslayalim tedaviye demisti doktor ama bayrama denk gelecek bu ay degil de digerinde baslarim sanirim. Amh ve rezervimi cok begnemedi acele edelim dedi. Yoksa maddi manevi hic hazir degilimCnm çok teşekkürler. Kayıplar olduğu için korkular da fazla oluyor maalesef. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş. Sen ne yapıyorsun var mı bi gelişme cnm????
Canim babam kemoterapiye basladi 2.küru aldi cok hali yok cok uzuluyorum durumuna insallah iyiye gider kurtulur bu beladanSen neler yapıyorsun? Baban iyidir inşallah. Bu aralar kendi derdime düştüm desem yalan olmaz.
Rabbim işlerimizi kolaylaştırsın inşallah.
Rabbim şifa verendir. Şifasını en kısa zamanda versin inşallah. Bol dua ve ibadet gerek böyle zamanlarda. Tıbben tüm yollar var ve yapılıyor gerisi allahtan. Üzülmemek elde değil ama güçlü durmak gerek.Ben de gcen ay histereskopi oldum 4. kez polip alindi adet olunca gel baslayalim tedaviye demisti doktor ama bayrama denk gelecek bu ay degil de digerinde baslarim sanirim. Amh ve rezervimi cok begnemedi acele edelim dedi. Yoksa maddi manevi hic hazir degilim
Canim babam kemoterapiye basladi 2.küru aldi cok hali yok cok uzuluyorum durumuna insallah iyiye gider kurtulur bu beladan( Seni de takipteyim ertlendi demi transferin?
Cnm baban için çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşşş. Sana da geçmiş olsun cnm Allah sana da şifa versin. İnş süpriz olur kendiliğinden gebe kalırsınBen de gcen ay histereskopi oldum 4. kez polip alindi adet olunca gel baslayalim tedaviye demisti doktor ama bayrama denk gelecek bu ay degil de digerinde baslarim sanirim. Amh ve rezervimi cok begnemedi acele edelim dedi. Yoksa maddi manevi hic hazir degilim
Canim babam kemoterapiye basladi 2.küru aldi cok hali yok cok uzuluyorum durumuna insallah iyiye gider kurtulur bu beladan( Seni de takipteyim ertlendi demi transferin?
Sagol canim Allah razi olsun.Rabbim şifa verendir. Şifasını en kısa zamanda versin inşallah. Bol dua ve ibadet gerek böyle zamanlarda. Tıbben tüm yollar var ve yapılıyor gerisi allahtan. Üzülmemek elde değil ama güçlü durmak gerek.
Bende adeti bekliyorum. Dengem şaştı anlam veremedim ama hayırlısı ne ise o olsun acelem Yok özlemim var.
Sende hemen takviyelere başla q10 omega arısütü baş polen resveratrol folik asit. Tedaviye kadar kullan yumoşların çok ve dolu olsun. ❤
Insallah canim ama tpulerimde tikaniklik da var mucize olur herhalde :)Cnm baban için çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşşş. Sana da geçmiş olsun cnm Allah sana da şifa versin. İnş süpriz olur kendiliğinden gebe kalırsınamh kaç çıktı ?
Benim en son fsh 9.40 idi. 34 yaşındayım bende. Bence rezervin iyi. Abartmışlar. Allah isterse olur hiç şüphen olmasın.Sagol canim Allah razi olsun.
Tamam bakarim hepsine cok sagol. Topik bile acmistim bunlari sormak icin :)
Senin de insallah ilk seferde tutunuverir cok bekletmeden kucagina alirsin
Insallah canim ama tpulerimde tikaniklik da var mucize olur herhalde :)
amh 1.62 cikti fsh da 7 kusurlu biseydi ultrasondan da begenmedi pek rezervlerimi. Ben de cok beklemej istemiyorum yaa oldu 33
insallah canim insallah korktugum kadar degildirBenim en son fsh 9.40 idi. 34 yaşındayım bende. Bence rezervin iyi. Abartmışlar. Allah isterse olur hiç şüphen olmasın.
Benimde fsh 7lerde falandı 8e yakındı düşün bende birde pco var birsürü yumurtam oldu. Tedavi öncesi ben lifetime resveratrol icai q10 kullanmıştım 2 ay 2 ayda prowomen kullanmıştım omega 3ü bunlarla birlikte kullandım lifetime kullanırken de 1 tane inofolik içiyordum o ara test yaptırdım fsh 5e düşmüştü 5 küsür ve 30 yumurtam olmuştu. Bunların bende işe yaradığını düşünüyorum. Kendim çörekotu bal tarçın karanfil karışımı yapmıştım karışınla birlikte 1 tepeleme değil silme çay kaşığı polende tükettim. 15 gün sabah yedim 15 gün yemedim yumurtlamaya kadar yedim bıraktım adetle tekrar başladım. İnşallah bu bildiler faydalı olur.Sagol canim Allah razi olsun.
Tamam bakarim hepsine cok sagol. Topik bile acmistim bunlari sormak icin :)
Senin de insallah ilk seferde tutunuverir cok bekletmeden kucagina alirsin
Insallah canim ama tpulerimde tikaniklik da var mucize olur herhalde :)
amh 1.62 cikti fsh da 7 kusurlu biseydi ultrasondan da begenmedi pek rezervlerimi. Ben de cok beklemej istemiyorum yaa oldu 33
Canim bunlarin illaki etksi buyuktr ama pcolu olmk senn avantajin oldu. Bol yumos olmasinda .Benimde fsh 7lerde falandı 8e yakındı düşün bende birde pco var birsürü yumurtam oldu. Tedavi öncesi ben lifetime resveratrol icai q10 kullanmıştım 2 ay 2 ayda prowomen kullanmıştım omega 3ü bunlarla birlikte kullandım lifetime kullanırken de 1 tane inofolik içiyordum o ara test yaptırdım fsh 5e düşmüştü 5 küsür ve 30 yumurtam olmuştu. Bunların bende işe yaradığını düşünüyorum. Kendim çörekotu bal tarçın karanfil karışımı yapmıştım karışınla birlikte 1 tepeleme değil silme çay kaşığı polende tükettim. 15 gün sabah yedim 15 gün yemedim yumurtlamaya kadar yedim bıraktım adetle tekrar başladım. İnşallah bu bildiler faydalı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?