Bu karisimi soyle ypsm olr mu ki. Bal corek otu tarcin bide kuru uzum tozu.Benimde fsh 7lerde falandı 8e yakındı düşün bende birde pco var birsürü yumurtam oldu. Tedavi öncesi ben lifetime resveratrol icai q10 kullanmıştım 2 ay 2 ayda prowomen kullanmıştım omega 3ü bunlarla birlikte kullandım lifetime kullanırken de 1 tane inofolik içiyordum o ara test yaptırdım fsh 5e düşmüştü 5 küsür ve 30 yumurtam olmuştu. Bunların bende işe yaradığını düşünüyorum. Kendim çörekotu bal tarçın karanfil karışımı yapmıştım karışınla birlikte 1 tepeleme değil silme çay kaşığı polende tükettim. 15 gün sabah yedim 15 gün yemedim yumurtlamaya kadar yedim bıraktım adetle tekrar başladım. İnşallah bu bildiler faydalı olur.
Olabilir zaten orjinali bal çörekotu tarçındı. :)Bu karisimi soyle ypsm olr mu ki. Bal corek otu tarcin bide kuru uzum tozu.
ahh canim olmaz mi cok sagol hepsini not aliyorumBenimde fsh 7lerde falandı 8e yakındı düşün bende birde pco var birsürü yumurtam oldu. Tedavi öncesi ben lifetime resveratrol icai q10 kullanmıştım 2 ay 2 ayda prowomen kullanmıştım omega 3ü bunlarla birlikte kullandım lifetime kullanırken de 1 tane inofolik içiyordum o ara test yaptırdım fsh 5e düşmüştü 5 küsür ve 30 yumurtam olmuştu. Bunların bende işe yaradığını düşünüyorum. Kendim çörekotu bal tarçın karanfil karışımı yapmıştım karışınla birlikte 1 tepeleme değil silme çay kaşığı polende tükettim. 15 gün sabah yedim 15 gün yemedim yumurtlamaya kadar yedim bıraktım adetle tekrar başladım. İnşallah bu bildiler faydalı olur.
Deneme yanılma gibi. Herşey herkeste aynı etki oluşturmaya bilir. Nasıl eşlerimize kullandıkça neyin etki ettiğini anladık bu da öyle olabilir fakat erkek alternatif çok bayanlar da bu kadar çeşit Yok.ahh canim olmaz mi cok sagol hepsini not aliyorum
Artık bayanlar içinde farklı takviyeler çıkıyor. Çeşitlilik artıyor.Ben test yaptırmadım hiç, yani Türkiye de olsam yaptırırdım da bulunduğum yerde yapılıyor mu onu bile bilmiyorumDeneme yanılma gibi. Herşey herkeste aynı etki oluşturmaya bilir. Nasıl eşlerimize kullandıkça neyin etki ettiğini anladık bu da öyle olabilir fakat erkek alternatif çok bayanlar da bu kadar çeşit Yok.
moonlovers de benim takviyelerime benzer takviyeler kullandı fsh etki etti mi test yaptırdı mı bilmiyorum.
zaten eslerimize odaklanmaktan kendimizi unuttuk iyice. esime de simdi yine emodeks ve caksir suyu kullaniyoruz. onlar iyi geliyordu.Deneme yanılma gibi. Herşey herkeste aynı etki oluşturmaya bilir. Nasıl eşlerimize kullandıkça neyin etki ettiğini anladık bu da öyle olabilir fakat erkek alternatif çok bayanlar da bu kadar çeşit Yok.
moonlovers de benim takviyelerime benzer takviyeler kullandı fsh etki etti mi test yaptırdı mı bilmiyorum.
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah.Kizlar ben adet oldum. Yarin nasipse baslayacgz bi sknti cikmazsa. Mesajimi gorenlerden dua istyrm bi ayetel kursi okurlarsa sevinirim. Her sey yolunda gitsin. Allah hepimzn yuzunu guldursn ins.
amin inşallah. sizin niyetinize ayetel kursi okudum.Kizlar ben adet oldum. Yarin nasipse baslayacgz bi sknti cikmazsa. Mesajimi gorenlerden dua istyrm bi ayetel kursi okurlarsa sevinirim. Her sey yolunda gitsin. Allah hepimzn yuzunu guldursn ins.
Hayırlısı olsun, rahat güzel bir süreç geçirirsin inşallah.Kizlar ben adet oldum. Yarin nasipse baslayacgz bi sknti cikmazsa. Mesajimi gorenlerden dua istyrm bi ayetel kursi okurlarsa sevinirim. Her sey yolunda gitsin. Allah hepimzn yuzunu guldursn ins.
Rabbim hayırlı evlat etsin inş. Çok sevindim senin adınaKızlar sanırım kızım geliyor
Yaaaaa aman allahım. Topikimize de bir prenses gerekti zatenKızlar sanırım kızım geliyor
Gözün aydın canım :)Kızlar sanırım kızım geliyor
Gözün aydınKızlar sanırım kızım geliyor
Bizimde morfoloji 0. Doktor tüp bebeğin tutmayacağını söyledi. O yüzden önce eşimin tedavisine yöneleceğiz.morfoloji 0 olunca tüp bebeğin tutma ihtimali azalıyor mu arkadaşlar.
2 ay sonra düşünüyoruz artık tüp bebek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?