Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu karisimi soyle ypsm olr mu ki. Bal corek otu tarcin bide kuru uzum tozu.

Bu karisimi soyle ypsm olr mu ki. Bal corek otu tarcin bide kuru uzum tozu.
Olabilir zaten orjinali bal çörekotu tarçındı. :)
Muhakkak pco olmam çok etkili oldu ama ben memorialın sayfasında bir bayanla kendimi karşılaştırdım benden küçük. Amh onun 12 küsür benim 9 kullandığı doz 175 ıu falandı sanırım benden yüksekti onu hatırlıyorum benim 125 ıu ondan 21 yumurta toplandı benden 30 onun Olgun dolu yumoşu bana oranla daha azdı benden işleme alınmayan 4 yumurta varken onda daha çok vardı. Bunları ben kullandıklarıma borçlu olduğumu düşünüyorum. Rakamlar 1/2 rakam oynayabilir uzun zaman oldu ama benim sonuçlarım daha iyiydi onu çok iyi hatırlıyorum lakin eşinde problem olmadığı için 11 tane falan 5. Gün embriyosu dondurulmultu benim 5 kaliteli embriyom oldu 26 yumurtadan o da bizim spermlerle alakalı göründü dr öyle dedi.
Böyle işte denemekte fayda olabilir diye düşündüm. Herkesin bebişi olsun istiyorum ne var ne Yok paylaşmaya çalışıyorum maksat yardımlaşmak ama rabbim ol derse olur. Longway 5 tane yumoştan hamilelik elde etti :)

ahh canim olmaz mi cok sagol hepsini not aliyorum

Merhaba hanımlar.. Uzun zaman oldu bu siteye girmeyeli. Durumunla alakalı araştırma yapınca gece gece takılıverdim buralara:) Ben de anlatmak istiyorum..
Durumum özetle şu şekilde arkadaşlar; evliliğimizin 20.ayına yaklaşıyoruz ve evlendiğimiz ilk günden itibaren bebişimiz oldun istedik hep (ikimizde şuan 31 yaşındayız). İlk 3-5 ay olmayınca doktora gittim ve retrovert uterus (ters rahim) dışında hiç bir problemim yoktu. Bir senemizin dolmasını bekledik. En nihayetinde eşimin değerleri sayı olarak 14 milyon civarı, hareketlilik 25-35 arası, morfolojide bir testte 3, birinde 0, birinde de 1 çıktı. Çapa’ya gidiyoduk orada işler epey bi yavaş ilerleyince Banu Kumbak Aygün hanıma gittim geçen ay. Aşılamada yüzde 20-30 şansınız var dedi bize. Ama vakit kaybetmek istemezseniz tüp bebek de yapabiliriz dedi. Biz de açıkçası sonucu her ne olacaksa olsun ama ilk etapta aşılama denemek istediğimizi söyledik. En nihayetinde şuan yumurta geliştirici iğnelerimin( Menopur) 6.günündeyim. Ctesi yumurtalarıma bakacak ve çatlatma iğnesinden sonra haftaiçi aşılama gerçekleşecek inşallah. Sizden isteğim, can yoldaşlarım olarak gördüğüm sizlerden dua Rabbim o ilk sayfadaki üst kısımda ismi olanlardan nasip eylesin hepimize. Hamile ibaresi hepimizin ismine bence çok yakışır. Allahım şu mübarek Ramazan gününde hepimizin kucaklarını boş bırakmasın, dualarımızı kabul eylesin inşallah

He bu arada 1 buçuk ay önce proxeed başladı eşim. Yaklaşık 10 gün önce de evicap ve keçiboynuzu kürü başladık. İnşallah bi faydası olur. Aşılama günü değişim var mı değerlerde yazarım size.

ahh canim olmaz mi cok sagol hepsini not aliyorum
Deneme yanılma gibi. Herşey herkeste aynı etki oluşturmaya bilir. Nasıl eşlerimize kullandıkça neyin etki ettiğini anladık bu da öyle olabilir fakat erkek alternatif çok bayanlar da bu kadar çeşit Yok.
moonlovers de benim takviyelerime benzer takviyeler kullandı fsh etki etti mi test yaptırdı mı bilmiyorum.

Artık bayanlar içinde farklı takviyeler çıkıyor. Çeşitlilik artıyor.Ben test yaptırmadım hiç, yani Türkiye de olsam yaptırırdım da bulunduğum yerde yapılıyor mu onu bile bilmiyorum
Temmuza kadar kullanıp sonra yaptırırım test. Fsh için hayıt kapsülü kullanıyorum ben, kullandıklarıma arısütü Maca da ekledim inşallah faydası olur.

zaten eslerimize odaklanmaktan kendimizi unuttuk iyice. esime de simdi yine emodeks ve caksir suyu kullaniyoruz. onlar iyi geliyordu.

Kizlar ben adet oldum. Yarin nasipse baslayacgz bi sknti cikmazsa. Mesajimi gorenlerden dua istyrm bi ayetel kursi okurlarsa sevinirim. Her sey yolunda gitsin. Allah hepimzn yuzunu guldursn ins.
Hayırlısı olsun, rahat güzel bir süreç geçirirsin inşallah.

merhaba arkadaşlar. yeni üye oldum. 4 yıldır çocuk için uğraşıyoruz. rahim filmi çektirdim sonuç güzel çıktı. ancak eşimin ileri hız 2 ve morfoloji 0. proxeed plus kullanıyor, 5. kutudayız. rabbim tüm isteyenlere bana da inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

morfoloji 0 olunca tüp bebeğin tutma ihtimali azalıyor mu arkadaşlar.
2 ay sonra düşünüyoruz artık tüp bebek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…