Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ne kullanıyor eşiniz. ilaçlar mı önceliğiniz yoksa kürler mi. bu arada cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim

bu arada benim bir oğlum var. 5.5 yaşında. bebek düşünmeye başladığımız ay hemen tuttu. rabbim verdi çok şükür. ama 4 yıldır 2. tutmuyor bir türlü. meğer ileri hız ve morfolojide sorun varmış

ne kullanıyor eşiniz. ilaçlar mı önceliğiniz yoksa kürler mi. bu arada cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Rabbim hayırlı sağlıklı ömür versin oğlunuza. Bizde daha ilk çocuk da yok. Şuan için bir şey kullanmıyor. Bayramdan sonra tekrar bir test daha verip ona göre tedaviye başlayacağız.

amin cok teşekkür ederim. rabbim sizin de yüzünüzü güldürsün inşallah. kadir gecesinde birbirimize bol bol dua edelim. eşim proxeed plus kullanıyor 5. kutudayız. bizde 6. kutu bitince test verecez. inşallah bu ilaç bi fayda eder. burdan yazarım sonucu

Varikosel falan var mı?

bazıları çok çabalarken, bazıları hemencecik anne oluveriyor. bizde çabalayan taraf olduk malesef. inşallah ikimiz de ve tüm kk üyeleri de burdan hamileyiiimmmm diye yazar sırayla.. ben 33 yaşındayım. adanadayım. ileri hız ve morfolojimiz biraz bile düzelse, tüp bebeğe geçecem direkt.

İnşallah hayırlısıyla.
Doktorlarında dedikleri birbiriniz tutmuyor. Gittiğimiz bir doktor morfolojinin önemli olmadığını söylemişti. Tüp bebeğe başlayalım diye karar verince gittiğimiz bir başka doktor da morfoloji 0 olursa tüp bebeğin tutmayacağını söyledi. Bizimde morfoloji 1 olsa tüp bebeğe başlayacağız hemen.

bayramdan sonra keçiboynuzu kürünü, ve zeytinyağında inciri, bi de yatmadan havuç suyunu denemek istiyorum. burdan okuyup not ettiklerim.. inşallah sizin de bizim de düzelir sonuçlarımız. test verince yazalım burdan sonuçları

morfolojiyle ilgili çok araştırma yaptım. aynen sizin dediğiniz gibi doktorların biri diğerini tutmuyor. geçen bir arkadaşa, normal yolla hamile kalmak için morfoloji önemli, ama tüp bebekte önemli degil demiş doktor

Dikkat edin hepsini bir uygulamayın sonra değerleri yükseltiyor.

evet evet. sırayla uygulayacam. ibrahim saraçoğlu da diyor hiçbir kürü diğer bi kürle aynı anda uygulamayın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…