- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 133
- 39
ne kullanıyor eşiniz. ilaçlar mı önceliğiniz yoksa kürler mi. bu arada cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Rabbim hayırlı sağlıklı ömür versin oğlunuza. Bizde daha ilk çocuk da yok. Şuan için bir şey kullanmıyor. Bayramdan sonra tekrar bir test daha verip ona göre tedaviye başlayacağız.bu arada benim bir oğlum var. 5.5 yaşında. bebek düşünmeye başladığımız ay hemen tuttu. rabbim verdi çok şükür. ama 4 yıldır 2. tutmuyor bir türlü. meğer ileri hız ve morfolojide sorun varmış
Varikosel falan var mı?amin cok teşekkür ederim. rabbim sizin de yüzünüzü güldürsün inşallah. kadir gecesinde birbirimize bol bol dua edelim. eşim proxeed plus kullanıyor 5. kutudayız. bizde 6. kutu bitince test verecez. inşallah bu ilaç bi fayda eder. burdan yazarım sonucu
Yaaaaaa :) cok sevindim darisi bana :))Kızlar sanırım kızım geliyor
Bizde varikosel de var. 1,5-2 senedir istiyoruz. Bakalım vardır bir vakti saati diyorum. Çabalamadan olmuyor bazı şeyler.siz ne kadar zamandır bebek düşünüyorsunuz
Tedaviye başladınız mı?Yaaaaaa :) cok sevindim darisi bana :))
İnşallah hayırlısıyla.bazıları çok çabalarken, bazıları hemencecik anne oluveriyor. bizde çabalayan taraf olduk malesef. inşallah ikimiz de ve tüm kk üyeleri de burdan hamileyiiimmmm diye yazar sırayla.. ben 33 yaşındayım. adanadayım. ileri hız ve morfolojimiz biraz bile düzelse, tüp bebeğe geçecem direkt.
Yaaaa kuzumYaaaaa aman allahım. Topikimize de bir prenses gerekti zaten
Dikkat edin hepsini bir uygulamayın sonra değerleri yükseltiyor.bayramdan sonra keçiboynuzu kürünü, ve zeytinyağında inciri, bi de yatmadan havuç suyunu denemek istiyorum. burdan okuyup not ettiklerim.. inşallah sizin de bizim de düzelir sonuçlarımız. test verince yazalım burdan sonuçları
İnşallah canım inşallah. Benden de duaları eksik etme lütfenYaaaa kuzumgeç öğrendim biraz ama prensesmiş minik Rabbim daha bi sürü prenses ve prens getirsin topiğimize. Güzel güzel haberler alalım inşallah.
Ben baslayamadm. Yumurtalrim esit biyulte degilms .dogum kontrl hapi vrdi 2 hafta kullnp lucrinle baskilaycgm dedi ondan sonra baslayacgz insTedaviye başladınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?