Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba kızlar benimde eşimin sayısı 6 milyon, ileriz hız 0 ve morfoloji 1. Bikaç ay proxeed plus ve evicap kullandık ama hiç bir değişiklik olmadı. Mayıs başında tüp bebeğe başladık herşey çok iyi dedi doktorum hep ama bugün negatif sonucu aldım. Dondurulmuş embriyom yok şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. 2-3 ay tüp bebeğe başlamam ama boşta durmak istemiyorum varmı önereceğiniz herhangi bir vitamin falan.

Merhaba. Benim eşimin sayı 30 milyon morfoloji 0 ileri hız 0 ileri yavaş %2 yerinde %6 bazen 0 bazen 2/3 değişiyor yani haraketsizlik hat safhada. Tüp bebek yaptırdık. 5 embriyom oldu genetik tanıyla 3e indirdik. Henüz transfer olmadım sonuç ne olur bilmiyorum. İnşallah pozitif sonuç alırım. Bu süreç çok stresli bende de stres hiç bitmiyor. Embriyo kalitem yükselsin diye ben ve eşim 3/4 ay takviyeler aldık. Bu sayfadan başlayarak geriye doğru okursan yakın zamanda neler yaptığımı yazmıştım. Herkeste aynı sonuç elde edilir mi bilmiyorum fakat gördüğüm kadarıyla tüp bebeğe eş olarak hazırlanmak gerek bu şekilde daha çok olumlu sonuç alanlar var. Siz morfoloji ve hıza kafayı yakmayın. Önemli olan spermde ki haraketli sayısı buna yerinde haraket de dahil. Haraketsiz olup canlı olan spermden bile gebe kalınabilinir. Size tavsiyem bir dahaki denemede deneyeceğiniz yeri özenli seçin ve birlikte hazırlanarak girin bu kez dondurulacak embriyonuz bile olacaktır.
Tüp bebek için lab gerçekten önemliymiş nerede yaptırdığınız çok önemli. Çok geçmiş olsun. Yakın saman da mutlu haberi alırsınız umarım.

Evet haklısınız merkez cok önemliymiş bu ay bu siteden 3 kişi aynı anda aynı merkezde tedavi olduk hepimizin sorunları farklı ama hepimiz negatif aldık. Bundan sonraki tedavimde daha ince elemeliyim. Yavaş hareketli 40 bizde ama 2 ay kullandıgımız vitaminlerde eşimde hiç ilerleme olmadı oda cok canımı sıktı. Artık nede kullansa sanki değişmez rakamlar gibi düşünüyorum

Ben 2 sene uğraştım ilerleme kat edemedik ama İnan senin durumun tanıdığım bir çok kişiden daha iyi. Hız da bence gayet iyi merkez başarısızlığı olma ihtimali yüksek. Sayı için sperra bizde biraz etkili olmuştu bilginiz olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Hepinize iyi bayramlar kizlar.
Bende sana hayırlı bayramlar dilemeye gelmiştim unutulmadın
Kunfeyekun seni neden etikleyemiyorum acaba. Umarım okursun :) Beth18 Bestttt Selvi25 L Longway2015 Suskun Ceylan zeynepppppppp -Pandora- R ruyagokk C cetiha88 K Karabiberim123 B Beyza_2018 moonlovers M Mucize yolunda B Birmucize T Tubeee unuttuğum varsa kusuruma bakmayın.
_kunfeyekun_ sonunda etiketledin. :)))
Güzel dostlar iyiki varsınız. Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum. Bir sonraki bayrama hamile olarak girmek dileğiyle. Hamile olanlar bebekleriyle bebekleri olanlarda kardeşleriyle girmesinin diliyorum.

Bende hepinizin bayramını kutluyorum. Seneye bebeklerimizle kutlamak nasip olur inşallah

Tatlimm benim sanada hayırlı bayramlar Rabbim tez zamanda sanada bebek nasip etsin inşallah canim kurban bayramına bebisinle girersin inşallah hep duamdasin kuzumm ❤❤❤❤ diğer arkadaşlarada hayırlı bayramlar

Son düzenleme:
Amin inşallah Senin de bayramın kutlu olsun canım. Kızlar sizlerin de bayramı kutlu olsun, Allah dileklerinizi kabul etsin.

Belki de bebisiniz kucaginizda olur oglum gecen yil kurban bayraminda 1 aylikti .Allah size de nasip etsin bebekli bayramlar insallah .
Hep duamdasiniz .

Canim essiz bir nickname im var tabi zorlanirsin
Aminnn canimm insallahh seneye +1 +2 olarak gireriz bayrama saglikla sihhatle

Hepinize iyi bayramlarr kizlarrrr :)

AMINN INŞALLAH CANIM COK SAĞOL SENIN VE DIGER ARKADASLARINDA BAYRAMI MÜBAREK OLSUN :)

İyi bayramlar Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…