Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar, öncelikle iyi bayramlar Cevap verirseniz çok mutlu olurum, konuyla ilgili pek bilgim olmadığı için size sormak istedim. Sperm sayısı iyi olup sadece harekette sıkıntı olan durumlarda aşılama mı yoksa direkt tüp bebek mi öneriyor doktorlar?

Aşılama vakit kaybı gibi geliyor bana bakalım bizimde durumumuz böyle bakalım doktor neye karar verecek

herkesin geçmiş bayrami mübarek olsun rabbim cennet kokulu yavrucaklara kavusmayi herkese nasip etsin hepiniz aklimdasiniz hickimseyi unutmadim

Saklicennet cnm ne durumdasın ? Transfer oldu mu ? Aklım hep sende ? Hep duamdasın bu iş olacak inş
Allah razı olsun canım benim. Demek ki karşılıklı dün gece yatağa girdiğimde Hatice ne yaptı acaba inşallah sağlıklı gidiyordur diye aklımdan geçti. İnşallah sende yavrunu kucağına alırsın.
Benim transferim henüz olmadı daha kontrollerim var bakalım. İlaçsız olduğu için garanti değil ama inşallah allahın izniyle yumurtam ve rahimin durumu uygunsa yapılacak ama tarih belli değil adetim yeni bitti. Duaların için rabbim senden razı olsun ne muradın varsa versin

İnş olumlu olacak inanıyorum buna. Benim muradım buradaki arkadaşlara ve çocuk isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş cümlemizin çocuğu olur mutlu mesut yaşarız. dualarımdasın bizi haberdar et cnm.

merhaba arkadaşlar. eşim 10 gün sonra yni bi test verecek. prooxed plusta 6. kutu bitiyor. inşallah ilerleme olmuştur. bu ilacın başarı şansı nedir, ileri hız ve morfoloji için bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…