Arkadaşlar, öncelikle iyi bayramlarCevap verirseniz çok mutlu olurum, konuyla ilgili pek bilgim olmadığı için size sormak istedim. Sperm sayısı iyi olup sadece harekette sıkıntı olan durumlarda aşılama mı yoksa direkt tüp bebek mi öneriyor doktorlar?
[/QUOTE bizim sayimiz iyiydi ama yikamali sperm testi verdik orda dustu yani sayi yuksek ama kaliteli deglmis. Oyuzden tup dediler bence asilma vakit kaybí
Aşılama vakit kaybı gibi geliyor bana bakalım bizimde durumumuz böyle bakalım doktor neye karar verecekArkadaşlar, öncelikle iyi bayramlarCevap verirseniz çok mutlu olurum, konuyla ilgili pek bilgim olmadığı için size sormak istedim. Sperm sayısı iyi olup sadece harekette sıkıntı olan durumlarda aşılama mı yoksa direkt tüp bebek mi öneriyor doktorlar?
herkesin geçmiş bayrami mübarek olsun rabbim cennet kokulu yavrucaklara kavusmayi herkese nasip etsin hepiniz aklimdasiniz hickimseyi unutmadimBende sana hayırlı bayramlar dilemeye gelmiştim unutulmadın❤
Kunfeyekun seni neden etikleyemiyorum acaba. Umarım okursun :)Beth18 @Bestttt Selvi25 @Longway2015 @Suskun Ceylan @zeynepppppppp @-Pandora- @ruyagokk @cetiha88 @Karabiberim123 @Beyza_2018 @moonlovers @Mucize yolunda @Aybalam- T Tubeee unuttuğum varsa kusuruma bakmayın.
@_kunfeyekun_ sonunda etiketledin. :)))
Güzel dostlar iyiki varsınız. Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum. Bir sonraki bayrama hamile olarak girmek dileğiyle. Hamile olanlar bebekleriyle bebekleri olanlarda kardeşleriyle girmesinin diliyorum.❤❤❤
Allah razı olsun canım benim.
İnş olumlu olacak inanıyorum buna. Benim muradım buradaki arkadaşlara ve çocuk isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş cümlemizin çocuğu olur mutlu mesut yaşarız.Allah razı olsun canım benim. ❤ Demek ki karşılıklı dün gece yatağa girdiğimde Hatice ne yaptı acaba inşallah sağlıklı gidiyordur diye aklımdan geçti. İnşallah sende yavrunu kucağına alırsın.
Benim transferim henüz olmadı daha kontrollerim var bakalım. İlaçsız olduğu için garanti değil ama inşallah allahın izniyle yumurtam ve rahimin durumu uygunsa yapılacak ama tarih belli değil adetim yeni bitti. Duaların için rabbim senden razı olsun ne muradın varsa versin❤
İnş olumlu olacak inanıyorum buna. Benim muradım buradaki arkadaşlara ve çocuk isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş cümlemizin çocuğu olur mutlu mesut yaşarız.dualarımdasın bizi haberdar et cnm.
Iyim canim sen nasilsin bebisin nasil?kizlar da ses seda yok ozledim valaha. Kizlarr nasil gidyorrKizlar nasilsiniz?
Ben de iyiyim canim .Bebe de iyi şükür. 3 gun sonra 11 aylik oluyor.Iyim canim sen nasilsin bebisin nasil?kizlar da ses seda yok ozledim valaha. Kizlarr nasil gidyorr
Slm cnm iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl ???Kizlar nasilsiniz?
Çok iyi bence. Tüp bebeğe gerek yok benceArkadaşlar merhaba. Eşimin sperm sayısı 141 milyon, ileri haretlilik %67, morfoloji %4 çıktı. Sizce normal mi yoksa tüp bebek ihtimali mi var?
Teşekkür ederim canım cevabın içinÇok iyi bence. Tüp bebeğe gerek yok bence
4 iyidir ya korkmayın. Morfoloji 1-2-3 hatta 0 olan bile gebe kalabildi. İnş hayırla sonuçlanır.Teşekkür ederim canım cevabın içinMorfoloji sınır değer diye canımız sıkıldı biraz.
Amin canım, aşılama deneyeceğiz sanırım4 iyidir ya korkmayın. Morfoloji 1-2-3 hatta 0 olan bile gebe kalabildi. İnş hayırla sonuçlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?