- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
BendeBen sessiz takipçinizim.
Yada daha önce karşılaşan böyle bir durumlaArkadaşlar merhabalar benim esimde 400 bin sperm çıktı ama hareket yok hepsi hareketsiz mikro tesede canlı çıkma şansı ne kadar bilen var mı ?
Sn nereleredesnnn . Ben lucrinn baskilama.ignesiyle basldm yumurtalar esit buyusun diye. Bi haftaya adet olacagm sonra da ins buyutme igneleri . Sen ne dusunyrsn canm . Uzun protokoms benmki
Ben temmuzu bekliyorum canım rapor cikarticam ankarada mi yatırıyordun en son oralara gitmiştin sankiSn nereleredesnnn . Ben lucrinn baskilama.ignesiyle basldm yumurtalar esit buyusun diye. Bi haftaya adet olacagm sonra da ins buyutme igneleri . Sen ne dusunyrsn canm . Uzun protokoms benmki
Evet Ankara baskent canm.ben de ins rapor cikartcm erkek faktorundn dolayiBen temmuzu bekliyorum canım rapor cikarticam ankarada mi yatırıyordun en son oralara gitmiştin sanki
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah nasıl gidip geleceksin peki zor olmicakmiEvet Ankara baskent canm.ben de ins rapor cikartcm erkek faktorundn dolayi
Rahim filmini adetten hemen sonra yapıyorlar canım ben anestezili cektirmistim uzun sürmüyor sonrası ağrı falan olmuyor sadece bi kaç gün leke gelmişti okadarMerhaba arkadaslar esimde cok az sperm ooldugu iciin banaa mikro enjeksiyon dedin.simdi rahim filmi cektirmek icinadet tarihimi bekliyorum. Yapanlar tecrubeleerini yaabilirleer mi ignee vuruluyoor u
Kendi aracimzla cksknti olmyr.iki saate variyorz. Ztn o asamada en fzla 5 6 kere fln gidecgimi dusunerektn idare edecegiz .Anladım canım hayırlısı olsun inşallah nasıl gidip geleceksin peki zor olmicakmi
Hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin. Tüp bebek denemeniz olmuş muydu? Sorununuz neydi? Bu süreçte neler yaptınız, kullandınız? Paylaşırsanız sevinirim.meraba kızlar 5 yıllık bekleyişten sonra doktorların tüp bebek demelerine rağmen normal yollarla gebe kaldım hala ben bile inanamıyorum :) rabbime ne kadar şükretsem az inşallah isteyen herkes yaşasın bu duyguyu..
ilk sayfada ismim var 2 yıldır bekliyor diye 2017de yazmıştık :) çok şükürr çookkk..
Hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin. Tüp bebek denemeniz olmuş muydu? Sorununuz neydi? Bu süreçte neler yaptınız, kullandınız? Paylaşırsanız sevinirim.meraba kızlar 5 yıllık bekleyişten sonra doktorların tüp bebek demelerine rağmen normal yollarla gebe kaldım hala ben bile inanamıyorum :) rabbime ne kadar şükretsem az inşallah isteyen herkes yaşasın bu duyguyu..
ilk sayfada ismim var 2 yıldır bekliyor diye 2017de yazmıştık :) çok şükürr çookkk..
Hayırlı olsun, Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Sıkıntınız neydi ?meraba kızlar 5 yıllık bekleyişten sonra doktorların tüp bebek demelerine rağmen normal yollarla gebe kaldım hala ben bile inanamıyorum :) rabbime ne kadar şükretsem az inşallah isteyen herkes yaşasın bu duyguyu..
Hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin. Tüp bebek denemeniz olmuş muydu? Sorununuz neydi? Bu süreçte neler yaptınız, kullandınız? Paylaşırsanız sevinirim.
çok sağolun kızlar Allah razı olsunHayırlı olsun, Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Sıkıntınız neydi ?
Tebrik ederim inşallah darısı bizlere olurçok sağolun kızlar Allah razı olsun
eşim 2.5 sene önce varikosel ameliyatı oldu. bu kadar süre geçmesine rağmen sperm sayısı 7 milyondu en sonki testte varikoselde biraz var dedi yine doktor ama ameliyat demedi.
vitamin verdi adı promen k 2 ay kullandı 3 ay kullan demişti
benimde yumurtlama sorunum vardı en son gittiğim kadın doğumcu sende pkoda var dedi bana inofolic combi verdi
onun faydasını baya gördüm çok inanıyorum
normalde 3 ay kullan dedi ben ilk kullanımda hamile kaldım çok şükür
hala inanmakta güçlük çekiyorum ya
eşim 2.5 sene önce varikosel ameliyatı oldu. bu kadar süre geçmesine rağmen sperm sayısı 7 milyondu en sonki testte varikoselde biraz var dedi yine doktor ama ameliyat demedi.
benimde yumurtlama sorunum vardı en son gittiğim kadın doğumcu sende pkoda var dedi bana inofolic combi verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?