Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayırlı olsun, Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Sıkıntınız neydi ?
Eşimde varikoselden haftaya ameliyat olacak inşallah. Vitamin dışında kür falan kullandınız mı?

ilk başlarda kullandık ama sonra kullanmadık devam ettiremedik. rahat son 1 senedir kullanmıyoruz

ilk başlarda kullandık ama sonra kullanmadık devam ettiremedik. rahat son 1 senedir kullanmıyoruz
İnşallah bizde ameliyattan sonra çok beklemeyiz. Gerçi doktor 6 ay daha bekler sonra tüp bebeğe başlarız dedi. Bakalım hayırlısı. Beklemek zor gerçekten.
Ama sizin adınıza çok sevindim. Kalp atışını falan duydunuz mu?

Tebrik ederim inşallah darısı bizlere olur Benim eşimde varikosel ameliyatı oldu bugün test yaptırdık sonuçlarını bekliyoruz bende bir sorun yok ama bilemiyorum bakalım
teşekkür ederimm
inşallah düzelmiştir eşinin değerleri canım
İnşallah

1 hafta sonra inşallah :)
bizede hemen önermişti eşimin doktoru o zaman

Kızlar eşim 19 martta varikosel ameliyatı oldu dün kontrol için test verdik ameliyattan önceki sonucumuz da morfoloji 1 şimdi 2 . Diğer değerlere de bakar mısınız doktor ciddi anlamda iyileşme var dedi gebelik bekleyebilirsiniz dedi . Ama hareket konusu canımı sıktı benim ya

Eklentiler

• 6353541E-31A4-4362-A964-50191A4A11B6.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 74
  • AA1B9E24-9BD9-4956-97AC-7E9A976DCB3C.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 70
Canım öncelikle geçmiş olsun. Hareketlerin toteli %32'den büyük olmalı ki sizin ki de o oranı geçiyor. Vitamin , kür falan kullanıyor musunuz?

keçi boynuzu türk kahvesi içir havuç yedir haretleri bak gör tavan

Canım öncelikle geçmiş olsun. Hareketlerin toteli %32'den büyük olmalı ki sizin ki de o oranı geçiyor. Vitamin , kür falan kullanıyor musunuz?
Biz keçiboynuzu kürü yaptık 1 ay da incir kürü yaptık bol bol ceviz fındık badem yedi sayısı ciddi oranda arttı . Doktor şimdi klomen ve ek gıda verdi onu da kullanacak gebelik bekleyebilirsiniz dedi

Biz keçiboynuzu kürü yaptık 1 ay da incir kürü yaptık bol bol ceviz fındık badem yedi sayısı ciddi oranda arttı . Doktor şimdi klomen ve ek gıda verdi onu da kullanacak gebelik bekleyebilirsiniz dedi
Bizde ameliyattan 1 hafta sonra başlayacağız klomenle ek takviyelere inşallah olumlu sonuç alırız.

Hadi yaa. İnşallah öyle olur. Fazlasıyla gerginim ameliyattan sonra nasıl bir süreç bizi bekliyor bilmiyorum.
Ameliyat çok kısa zaten 1 gece yatar çıkar eşiniz . Ameliyat sonrası yeme içmeye çok dikkat edin bizim doktorumuz klomen vermemişti keşke verseymiş belki sayımız daha fazla artardı ama zaten ameliyatın olumlu etkisi var kesinlikle . Siz ne zamandır bebek sahibi olmaya çalışıyorsunuz değerleriniz nasıl

Yatırmayacak aynı gün çıkaracakmış doktor canım öyle dedi. 1,5 senedir istiyoruz. 6 aydır da varikoselle mücadele ediyoruz. Morfoloji 0 ile 1 arası değişiyor. Sayıda 7-8 milyon. Haliyle hızıda düşük baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…