- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
Hayırlı olsun, Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Sıkıntınız neydi ?meraba kızlar 5 yıllık bekleyişten sonra doktorların tüp bebek demelerine rağmen normal yollarla gebe kaldım hala ben bile inanamıyorum :) rabbime ne kadar şükretsem az inşallah isteyen herkes yaşasın bu duyguyu..
ilk sayfada ismim var 2 yıldır bekliyor diye 2017de yazmıştık :) çok şükürr çookkk..
Eşimde varikoselden haftaya ameliyat olacak inşallah. Vitamin dışında kür falan kullandınız mı?çok sağolun kızlar Allah razı olsun
eşim 2.5 sene önce varikosel ameliyatı oldu. bu kadar süre geçmesine rağmen sperm sayısı 7 milyondu en sonki testte varikoselde biraz var dedi yine doktor ama ameliyat demedi.
vitamin verdi adı promen k 2 ay kullandı 3 ay kullan demişti
benimde yumurtlama sorunum vardı en son gittiğim kadın doğumcu sende pkoda var dedi bana inofolic combi verdi
onun faydasını baya gördüm çok inanıyorum
normalde 3 ay kullan dedi ben ilk kullanımda hamile kaldım çok şükür
hala inanmakta güçlük çekiyorum ya
teşekkür ederimmTebrik ederim inşallah darısı bizlere olurBenim eşimde varikosel ameliyatı oldu bugün test yaptırdık sonuçlarını bekliyoruz bende bir sorun yok ama bilemiyorum bakalım
ilk başlarda kullandık ama sonra kullanmadık devam ettiremedik. rahat son 1 senedir kullanmıyoruzHayırlı olsun, Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Sıkıntınız neydi ?
Eşimde varikoselden haftaya ameliyat olacak inşallah. Vitamin dışında kür falan kullandınız mı?
İnşallah bizde ameliyattan sonra çok beklemeyiz. Gerçi doktor 6 ay daha bekler sonra tüp bebeğe başlarız dedi. Bakalım hayırlısı. Beklemek zor gerçekten.ilk başlarda kullandık ama sonra kullanmadık devam ettiremedik. rahat son 1 senedir kullanmıyoruz
Tebrik ederim inşallah darısı bizlere olurçok sağolun kızlar Allah razı olsun
eşim 2.5 sene önce varikosel ameliyatı oldu. bu kadar süre geçmesine rağmen sperm sayısı 7 milyondu en sonki testte varikoselde biraz var dedi yine doktor ama ameliyat demedi.
vitamin verdi adı promen k 2 ay kullandı 3 ay kullan demişti
benimde yumurtlama sorunum vardı en son gittiğim kadın doğumcu sende pkoda var dedi bana inofolic combi verdi
onun faydasını baya gördüm çok inanıyorum
normalde 3 ay kullan dedi ben ilk kullanımda hamile kaldım çok şükür
hala inanmakta güçlük çekiyorum ya
İnşallahteşekkür ederimm
inşallah düzelmiştir eşinin değerleri canım
1 hafta sonra inşallah :)İnşallah bizde ameliyattan sonra çok beklemeyiz. Gerçi doktor 6 ay daha bekler sonra tüp bebeğe başlarız dedi. Bakalım hayırlısı. Beklemek zor gerçekten.
Ama sizin adınıza çok sevindim. Kalp atışını falan duydunuz mu?
Hadi inşallah hayırlısıyla duyarsınız.1 hafta sonra inşallah :)
bizede hemen önermişti eşimin doktoru o zaman
inşallah amin çok teşekkürlerHadi inşallah hayırlısıyla duyarsınız.
Canım öncelikle geçmiş olsun. Hareketlerin toteli %32'den büyük olmalı ki sizin ki de o oranı geçiyor. Vitamin , kür falan kullanıyor musunuz?Kızlar eşim 19 martta varikosel ameliyatı oldu dün kontrol için test verdik ameliyattan önceki sonucumuz da morfoloji 1 şimdi 2 . Diğer değerlere de bakar mısınız doktor ciddi anlamda iyileşme var dedi gebelik bekleyebilirsiniz dedi . Ama hareket konusu canımı sıktı benim ya
keçi boynuzu türk kahvesi içir havuç yedir haretleri bak gör tavanKızlar eşim 19 martta varikosel ameliyatı oldu dün kontrol için test verdik ameliyattan önceki sonucumuz da morfoloji 1 şimdi 2 . Diğer değerlere de bakar mısınız doktor ciddi anlamda iyileşme var dedi gebelik bekleyebilirsiniz dedi . Ama hareket konusu canımı sıktı benim ya
Biz keçiboynuzu kürü yaptık 1 ay da incir kürü yaptık bol bol ceviz fındık badem yedi sayısı ciddi oranda arttı . Doktor şimdi klomen ve ek gıda verdi onu da kullanacak gebelik bekleyebilirsiniz dediCanım öncelikle geçmiş olsun. Hareketlerin toteli %32'den büyük olmalı ki sizin ki de o oranı geçiyor. Vitamin , kür falan kullanıyor musunuz?
Bizde ameliyattan 1 hafta sonra başlayacağız klomenle ek takviyelere inşallah olumlu sonuç alırız.Biz keçiboynuzu kürü yaptık 1 ay da incir kürü yaptık bol bol ceviz fındık badem yedi sayısı ciddi oranda arttı . Doktor şimdi klomen ve ek gıda verdi onu da kullanacak gebelik bekleyebilirsiniz dedi
Keçiboynuzu yaptık zaten de kahveyi duymamıştımkeçi boynuzu türk kahvesi içir havuç yedir haretleri bak gör tavan
Klomen sayıyı aşırı derecede arttırıyormuş içiniz rahat olsunBizde ameliyattan 1 hafta sonra başlayacağız klomenle ek takviyelere inşallah olumlu sonuç alırız.
Hadi yaa. İnşallah öyle olur. Fazlasıyla gerginim ameliyattan sonra nasıl bir süreç bizi bekliyor bilmiyorum.Klomen sayıyı aşırı derecede arttırıyormuş içiniz rahat olsun
Ameliyat çok kısa zaten 1 gece yatar çıkar eşiniz . Ameliyat sonrası yeme içmeye çok dikkat edin bizim doktorumuz klomen vermemişti keşke verseymiş belki sayımız daha fazla artardı ama zaten ameliyatın olumlu etkisi var kesinlikle . Siz ne zamandır bebek sahibi olmaya çalışıyorsunuz değerleriniz nasılHadi yaa. İnşallah öyle olur. Fazlasıyla gerginim ameliyattan sonra nasıl bir süreç bizi bekliyor bilmiyorum.
Yatırmayacak aynı gün çıkaracakmış doktor canım öyle dedi. 1,5 senedir istiyoruz. 6 aydır da varikoselle mücadele ediyoruz. Morfoloji 0 ile 1 arası değişiyor. Sayıda 7-8 milyon. Haliyle hızıda düşük baya.Ameliyat çok kısa zaten 1 gece yatar çıkar eşiniz . Ameliyat sonrası yeme içmeye çok dikkat edin bizim doktorumuz klomen vermemişti keşke verseymiş belki sayımız daha fazla artardı ama zaten ameliyatın olumlu etkisi var kesinlikle . Siz ne zamandır bebek sahibi olmaya çalışıyorsunuz değerleriniz nasıl
Düzelir inşallah canım benimYatırmayacak aynı gün çıkaracakmış doktor canım öyle dedi. 1,5 senedir istiyoruz. 6 aydır da varikoselle mücadele ediyoruz. Morfoloji 0 ile 1 arası değişiyor. Sayıda 7-8 milyon. Haliyle hızıda düşük baya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?