Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Slm cnm iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl ???
Biz de iyiyiz. Bebis ayakta durmaya calisiyor küt küt düşüyor. Peşinde koşturuyorum.
Senin durumnoldu ayy sormaya korkuyorum ama merak ettim insallah her sey yolundadir
Yaaa nasil sevindim anlatamam gozlerim doldu .Kuzumm hatirliyormsn ben seni ruyamda hamile gormustum .aayyy gercek oldu

Canimm benimm cok tesekkur ederimm cok saoll evet gercek oldu kizz cinsiyetinide gorurmusunnn yutfennnn :)))

Cok tesekkur ederim cok sagol cnm:)

Bence çok iyi benim son gebeliğimde 11. Gün beta hcg 30 du. 50 8. Güne göre çok iyi. Hadi gözün aydın kat kat artsın ikiz olsun inşşşşş
Ben de test yaptırdım 11. Gün beta hcg 30 görünüyor. Bu normal gebelik mi yoksa kimyasal gebelik mi anlamına geliyor lütfen yardımcı olun çok çaresizim

Oyyy masallah Allah saglikla ilerlemeyi nasip etsin kuzum benim

Ben de test yaptırdım 11. Gün beta hcg 30 görünüyor. Bu normal gebelik mi yoksa kimyasal gebelik mi anlamına geliyor lütfen yardımcı olun çok çaresizim
Testi 48 saat sonra tekrarlayın iki katı artış varsa yani 30 dam 60 a yükselmişse kimyasal değildir. İnş artışınız güzel ve sağlıklı ilerler.

Merhaba benim eşime de şuanda keçiboynuzu kürü uyguluyorum 2 gündür soğukta içilebiliyor mu bilginiz var mı ? faydasını görmenize çok sevindim inşallah tez zamanda bebişiniz olur :)
İlk 1 hafta hem sabah hem gece içmişti eşim . 2 bardaklılar yapıyodum gece mesela 1 bardak gece içiyordu sabah da kalan 1 bardağı içiyordu içiliyor yani inşallah cümlemize hayırlı evlatlar nasip olur sizin probleminiz ne ne kadar süredir uğraşıyorsunuz

2014 senesinde evlendim.2018 kasımda varikosel ameliyatı oldu eşim. 6 aydır ilaç vitamin ve klomen kullandı.Test yapıldı sonuç ameliyattan sonrakiyle aynı hiç bir değişiklik yok neredeyse son bir ay artık haziranda iğne kullandı, etkisini görmek için bir ay içinde tekrar test yapıldı fakat sonuçta herhangi bir değişiklik yok.2 gündür doğal kürlere başladım keçiboynuzu ilk defa denedim.Birde çaksır suyu denemek istiyorum aktardan onuda alacağım bakalım bende folik asit e başlayacağım artık.morfoloji ve hareketlilik sıkıntısı yaşıyoruz.eğer bu şekilde devam ederse doğal kürlerde işe yaramazsa tüp bebeğe geçeceğim.Her ay beklemek insanı çok yoruyor.

Çakşırı biz de kullandık çakşır ve ısırgan çayı da bol bol içti diyebilirim gerçekten beklemek çok yorucu etrafımda herkes hamile ister istemez strese giriyorum bende önce aşılama ardından tüp bebek denemeyi düşünüyorum

Eşimde bana ilk önce aşılama deneyelim dedik fakat hareketsizlik çok az olduğu için sormadık bile hastanelere aslında mikroenjeksiyonlu yapılan varmış aynı tüp bebek gibi en iyi kaliteli olan spermler seçilip yumurtaya yakın bir bölgeye bırakılıyormus öyle bir şey mi olacak sizin bu arada nerede yaptırmayı düşünüyosunuz?

Isırgan çayı hazır var mı yoksa biz aktaran alıp kaynatıp iciriyoruz?

Canım nasılsın neler yaptın merak ediyorum seni umarım senden de güzel haberler alırız

Elazığ da yaptırcam Medical parkta çipli aşılama diyorsunuz sanırım evet öyle düşünüyorum ama nasip ısırganla çakşırı aktardan aldık evde demledik

Elazığ da yaptırcam Medical parkta çipli aşılama diyorsunuz sanırım evet öyle düşünüyorum ama nasip ısırganla çakşırı aktardan aldık evde demledik
evet genelde onu söylüyorlar iyi diyorlar en son yaptırdığınızda morfoloji ve hızı nasıldı etkisi oldu mu çaksır ve ısırganın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…