- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
İnşallah bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.Düzelir inşallah canım benim
Biz de iyiyiz. Bebis ayakta durmaya calisiyor küt küt düşüyor. Peşinde koşturuyorum.Slm cnm iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl ???
Yaaa nasil sevindim anlatamam gozlerim doldu .Kuzumm hatirliyormsn ben seni ruyamda hamile gormustum .aayyy gercek oldumeraba kızlar 5 yıllık bekleyişten sonra doktorların tüp bebek demelerine rağmen normal yollarla gebe kaldım hala ben bile inanamıyorum :) rabbime ne kadar şükretsem az inşallah isteyen herkes yaşasın bu duyguyu..
ilk sayfada ismim var 2 yıldır bekliyor diye 2017de yazmıştık :) çok şükürr çookkk..
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin..
Eşim kiz istedi onu:)) bense erkek olabileceğini hissetmiştim.
Nasil heyecanlı bir dönem o hamilelik dönemi insan gerçekten çok merak ediyor acaba cinsiyeti ne olur, kime benzer, nasil bir bebiş olur :)) bakabilir miyim,yeterli olabilir miyim diye. Gerçi genç yaslarda dogurdugum için böyle korkularim da vardı belkide.
Bir kadinin hayatındaki en değerli dönem bence.
Inşallah sende rahat ve mutlu bir hamilelik gecirirsin canım benim.
Stresve üzüntüden uzak durmani tavsiye edebilirim, direk bebeği etkiliyor.
Biz de iyiyiz. Bebis ayakta durmaya calisiyor küt küt düşüyor. Peşinde koşturuyorum.
Senin durumnoldu ayy sormaya korkuyorum ama merak ettim insallah her sey yolundadir
Yaaa nasil sevindim anlatamam gozlerim doldu .Kuzumm hatirliyormsn ben seni ruyamda hamile gormustum .aayyy gercek oldu
Ben de test yaptırdım 11. Gün beta hcg 30 görünüyor. Bu normal gebelik mi yoksa kimyasal gebelik mi anlamına geliyor lütfen yardımcı olun çok çaresizimBence çok iyi benim son gebeliğimde 11. Gün beta hcg 30 du. 50 8. Güne göre çok iyi. Hadi gözün aydınkat kat artsın ikiz olsun inşşşşş
Amin inş cnmOyyy masallah Allah saglikla ilerlemeyi nasip etsin kuzum benim
Testi 48 saat sonra tekrarlayın iki katı artış varsa yani 30 dam 60 a yükselmişse kimyasal değildir. İnş artışınız güzel ve sağlıklı ilerler.Ben de test yaptırdım 11. Gün beta hcg 30 görünüyor. Bu normal gebelik mi yoksa kimyasal gebelik mi anlamına geliyor lütfen yardımcı olun çok çaresizim
Teşekkür ederim inşallah öyledirTesti 48 saat sonra tekrarlayın iki katı artış varsa yani 30 dam 60 a yükselmişse kimyasal değildir. İnş artışınız güzel ve sağlıklı ilerler.
Merhaba benim eşime de şuanda keçiboynuzu kürü uyguluyorum 2 gündür soğukta içilebiliyor mu bilginiz var mı ? faydasını görmenize çok sevindim inşallah tez zamanda bebişiniz olur :)Düzelir inşallah canım benim
İlk 1 hafta hem sabah hem gece içmişti eşim . 2 bardaklılar yapıyodum gece mesela 1 bardak gece içiyordu sabah da kalan 1 bardağı içiyorduMerhaba benim eşime de şuanda keçiboynuzu kürü uyguluyorum 2 gündür soğukta içilebiliyor mu bilginiz var mı ? faydasını görmenize çok sevindim inşallah tez zamanda bebişiniz olur :)
2014 senesinde evlendim.2018 kasımda varikosel ameliyatı oldu eşim. 6 aydır ilaç vitamin ve klomen kullandı.Test yapıldı sonuç ameliyattan sonrakiyle aynı hiç bir değişiklik yok neredeyse son bir ay artık haziranda iğne kullandı, etkisini görmek için bir ay içinde tekrar test yapıldı fakat sonuçta herhangi bir değişiklik yok.2 gündür doğal kürlere başladım keçiboynuzu ilk defa denedim.Birde çaksır suyu denemek istiyorum aktardan onuda alacağım bakalım bende folik asit e başlayacağım artık.morfoloji ve hareketlilik sıkıntısı yaşıyoruz.eğer bu şekilde devam ederse doğal kürlerde işe yaramazsa tüp bebeğe geçeceğim.Her ay beklemek insanı çok yoruyor.İlk 1 hafta hem sabah hem gece içmişti eşim . 2 bardaklılar yapıyodum gece mesela 1 bardak gece içiyordu sabah da kalan 1 bardağı içiyorduiçiliyor yani inşallah cümlemize hayırlı evlatlar nasip olur sizin probleminiz ne ne kadar süredir uğraşıyorsunuz
Çakşırı biz de kullandık çakşır ve ısırgan çayı da bol bol içti diyebilirim gerçekten beklemek çok yorucu etrafımda herkes hamile ister istemez strese giriyorum bende önce aşılama ardından tüp bebek denemeyi düşünüyorum2014 senesinde evlendim.2018 kasımda varikosel ameliyatı oldu eşim. 6 aydır ilaç vitamin ve klomen kullandı.Test yapıldı sonuç ameliyattan sonrakiyle aynı hiç bir değişiklik yok neredeyse son bir ay artık haziranda iğne kullandı, etkisini görmek için bir ay içinde tekrar test yapıldı fakat sonuçta herhangi bir değişiklik yok.2 gündür doğal kürlere başladım keçiboynuzu ilk defa denedim.Birde çaksır suyu denemek istiyorum aktardan onuda alacağım bakalım bende folik asit e başlayacağım artık.morfoloji ve hareketlilik sıkıntısı yaşıyoruz.eğer bu şekilde devam ederse doğal kürlerde işe yaramazsa tüp bebeğe geçeceğim.Her ay beklemek insanı çok yoruyor.
Eşimde bana ilk önce aşılama deneyelim dedik fakat hareketsizlik çok az olduğu için sormadık bile hastanelere aslında mikroenjeksiyonlu yapılan varmış aynı tüp bebek gibi en iyi kaliteli olan spermler seçilip yumurtaya yakın bir bölgeye bırakılıyormus öyle bir şey mi olacak sizin bu arada nerede yaptırmayı düşünüyosunuz?Çakşırı biz de kullandık çakşır ve ısırgan çayı da bol bol içti diyebilirim gerçekten beklemek çok yorucu etrafımda herkes hamile ister istemez strese giriyorum bende önce aşılama ardından tüp bebek denemeyi düşünüyorum
Isırgan çayı hazır var mı yoksa biz aktaran alıp kaynatıp iciriyoruz?Çakşırı biz de kullandık çakşır ve ısırgan çayı da bol bol içti diyebilirim gerçekten beklemek çok yorucu etrafımda herkes hamile ister istemez strese giriyorum bende önce aşılama ardından tüp bebek denemeyi düşünüyorum
Canım maşallah 22.haftada misin ne güzel günler nasıl geçiyor demi anlamıyor insan sağlıkla kucağına da alKızlar nasılsınız ? Napıyorsunuz ?
Canım nasılsın neler yaptın merak ediyorum seni umarım senden de güzel haberler alırızBende sana hayırlı bayramlar dilemeye gelmiştim unutulmadın❤
Kunfeyekun seni neden etikleyemiyorum acaba. Umarım okursun :)Beth18 @Bestttt @Selvi25 @Longway2015 @Suskun Ceylan @zeynepppppppp @-Pandora- @ruyagokk @cetiha88 @Karabiberim123 B Beyza_2018 @moonlovers @Mucize yolunda @Aybalam- @Tubeee unuttuğum varsa kusuruma bakmayın.
@_kunfeyekun_ sonunda etiketledin. :)))
Güzel dostlar iyiki varsınız. Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum. Bir sonraki bayrama hamile olarak girmek dileğiyle. Hamile olanlar bebekleriyle bebekleri olanlarda kardeşleriyle girmesinin diliyorum.❤❤❤
Elazığ da yaptırcam Medical parkta çipli aşılama diyorsunuz sanırım evet öyle düşünüyorum ama nasip ısırganla çakşırı aktardan aldık evde demledikEşimde bana ilk önce aşılama deneyelim dedik fakat hareketsizlik çok az olduğu için sormadık bile hastanelere aslında mikroenjeksiyonlu yapılan varmış aynı tüp bebek gibi en iyi kaliteli olan spermler seçilip yumurtaya yakın bir bölgeye bırakılıyormus öyle bir şey mi olacak sizin bu arada nerede yaptırmayı düşünüyosunuz?
evet genelde onu söylüyorlar iyi diyorlar en son yaptırdığınızda morfoloji ve hızı nasıldı etkisi oldu mu çaksır ve ısırganın ?Elazığ da yaptırcam Medical parkta çipli aşılama diyorsunuz sanırım evet öyle düşünüyorum ama nasip ısırganla çakşırı aktardan aldık evde demledik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?