Biz çakşır ısırgan keçiboynuzu evicap l-arginine kullandık morfoloji 1 den 2 ye çıkmış doktor ek gıda verdi klomen verdi gebelik olabilir dedievet genelde onu söylüyorlar iyi diyorlar en son yaptırdığınızda morfoloji ve hızı nasıldı etkisi oldu mu çaksır ve ısırganın ?
Kızlar bizim aglütinasyon vardı çok şükür geçti ama ileri hareket %15 olarak kaldı bakalım o da yükselirse ameliyata gerek kalmaz belki
Antibiyotik tedavisi gördük canım sonraki tahlilde geçmiştiAglutinasyom nasıl geçti? Benim de eşimde ileri hız problemi vardı çok şükür geçti ama bu aglutinasyon pozitif çıkmış
İyiyim kuzum beklemedeyim hala transfer olamadımSaklicennet canım nasilsin sana bakmaya giriyorum ama göremiyorum
Ileri hızı nasıl geçti neler yaptinizAglutinasyom nasıl geçti? Benim de eşimde ileri hız problemi vardı çok şükür geçti ama bu aglutinasyon pozitif çıkmış
İleri yavaş var mı? Genelde ileri hız ve ileri yavaş hız toplamı 30 olunca normal sayılıyor.Merhaba hanimlar
Maalesef bizde 7 aydır denedik olmayınca eşim teste gitti ve ileri hız 3 morfoloji 3 olarak cıktı. Normal yolla olan 1 oğlumuz var diye şaşkına döndük. Belkide sonradan kötüye gitti bu durum . 1 ay sonra tekrar test istedi doktor . O süreye kadar ilaç vermedi . Varikosel vs de cikmadi şükür. Ben hemen kürlere başladım inşallah şifa olur test sunucumuzu hepimiz iyi aliriz .
Ileri hız yüzde 3 yavaş yüzde 2 canimİleri yavaş var mı? Genelde ileri hız ve ileri yavaş hız toplamı 30 olunca normal sayılıyor.
Keçiboynuzu kürü deneyebilirsiniz.
Bende rapor çıkartıyorum amh dan dolayı çıkıyor düşük yaptıgım içim önce hısteroskobı yapmak istedi bu arada evrakları hazırlıyorum histeroskobı belki tüp bebek yapıcagın yerde yapmak ister dedı o yüzden burda yaptırmakta kararsızım adetın 3.gunu yapılan testler yapıldı şekere falan bakıldı sorun yok şükür eşimide ürologa yolladı böyle hazırlık aşamasındayım bıde kaşığımdan mr cekilcem sol tarafımdakı yumurtaları görmekte zorlandı ve adetım çok ağrılı gecıyor bu yüzden mr çekilcem böyle işteİyiyim kuzum beklemedeyim hala transfer olamadımben de herşey neden bu kadar yavaş ilerliyor bilmiyorum ama bu da allahtan. Sen nasılsın?
Neydi beklıyorsun transfer içinİyiyim kuzum beklemedeyim hala transfer olamadımben de herşey neden bu kadar yavaş ilerliyor bilmiyorum ama bu da allahtan. Sen nasılsın?
Hayırlısı olsun canım. Hazırlıklara başladın demek çok sevindim. Yaptır diyorlarsa yaptır Rahmi de çizerler belki.Bende rapor çıkartıyorum amh dan dolayı çıkıyor düşük yaptıgım içim önce hısteroskobı yapmak istedi bu arada evrakları hazırlıyorum histeroskobı belki tüp bebek yapıcagın yerde yapmak ister dedı o yüzden burda yaptırmakta kararsızım adetın 3.gunu yapılan testler yapıldı şekere falan bakıldı sorun yok şükür eşimide ürologa yolladı böyle hazırlık aşamasındayım bıde kaşığımdan mr cekilcem sol tarafımdakı yumurtaları görmekte zorlandı ve adetım çok ağrılı gecıyor bu yüzden mr çekilcem böyle işte
Ileri hız yüzde 3 yavaş yüzde 2 canim
Canım tam tersi yazmışım ileri yüzde 2 yerinde yüzde 3 . Hareketsiz 95Yerinde haraketli kaç? Merak etmeyin takviyelerle yükselir sonuçta bir evladınız olmuş tekrar olur elbet.
İnşallah inşallah. Değerler eşimin değerine çok benziyor bizde %97 haraketsizlik vardı. İnşallah sizinki düzelir.Canım tam tersi yazmışım ileri yüzde 2 yerinde yüzde 3 . Hareketsiz 95morfoloji 3
1 aya kadar tekrar test istemiş ilaçta vermemiş doktor . Kürleri denedim Allah im şifa eder umarim
Sizin düzeldi miİnşallah inşallah. Değerler eşimin değerine çok benziyor bizde %97 haraketsizlik vardı. İnşallah sizinki düzelir.
Maalesef bizim düzelmedi fakat bu sizin düzelmez anlamına da gelmiyor. Bizde varikosel de var. Burada bir kaç ark var %98 haraketsizlikten düzelten.Sizin düzeldi mi
Evet canim 1 defa izmir 9 eylül De denicem nasip begersem 2 hakkimida denerim yumurtam az oluyor bunu takıyorum kafama histeroskobiyi tuo bebek yapıcağım yerde istiyormuş orada yaptırayım 2 iş olmasın senin hakkında da hayırlısı olsun canım merakla bekliyorum bendeHayırlısı olsun canım. Hazırlıklara başladın demek çok sevindim. Yaptır diyorlarsa yaptır Rahmi de çizerler belki.
Benim natural transfer olacaktı olmadı. Yumurtalarım büyümüyor ilaçlıya karar verildi. Opu dam sonra dengem şaştı. Ama nasip kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?