Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet genelde onu söylüyorlar iyi diyorlar en son yaptırdığınızda morfoloji ve hızı nasıldı etkisi oldu mu çaksır ve ısırganın ?
Biz çakşır ısırgan keçiboynuzu evicap l-arginine kullandık morfoloji 1 den 2 ye çıkmış doktor ek gıda verdi klomen verdi gebelik olabilir dedi

Merhaba hanimlar
Maalesef bizde 7 aydır denedik olmayınca eşim teste gitti ve ileri hız 3 morfoloji 3 olarak cıktı. Normal yolla olan 1 oğlumuz var diye şaşkına döndük. Belkide sonradan kötüye gitti bu durum . 1 ay sonra tekrar test istedi doktor . O süreye kadar ilaç vermedi . Varikosel vs de cikmadi şükür. Ben hemen kürlere başladım inşallah şifa olur test sunucumuzu hepimiz iyi aliriz .

İleri yavaş var mı? Genelde ileri hız ve ileri yavaş hız toplamı 30 olunca normal sayılıyor.
Keçiboynuzu kürü deneyebilirsiniz.

İyiyim kuzum beklemedeyim hala transfer olamadım ben de herşey neden bu kadar yavaş ilerliyor bilmiyorum ama bu da allahtan. Sen nasılsın?
Bende rapor çıkartıyorum amh dan dolayı çıkıyor düşük yaptıgım içim önce hısteroskobı yapmak istedi bu arada evrakları hazırlıyorum histeroskobı belki tüp bebek yapıcagın yerde yapmak ister dedı o yüzden burda yaptırmakta kararsızım adetın 3.gunu yapılan testler yapıldı şekere falan bakıldı sorun yok şükür eşimide ürologa yolladı böyle hazırlık aşamasındayım bıde kaşığımdan mr cekilcem sol tarafımdakı yumurtaları görmekte zorlandı ve adetım çok ağrılı gecıyor bu yüzden mr çekilcem böyle işte

Hayırlısı olsun canım. Hazırlıklara başladın demek çok sevindim. Yaptır diyorlarsa yaptır Rahmi de çizerler belki.
Benim natural transfer olacaktı olmadı. Yumurtalarım büyümüyor ilaçlıya karar verildi. Opu dam sonra dengem şaştı. Ama nasip kısmet.

Yerinde haraketli kaç? Merak etmeyin takviyelerle yükselir sonuçta bir evladınız olmuş tekrar olur elbet.
Canım tam tersi yazmışım ileri yüzde 2 yerinde yüzde 3 . Hareketsiz 95 morfoloji 3
1 aya kadar tekrar test istemiş ilaçta vermemiş doktor . Kürleri denedim Allah im şifa eder umarim

Canım tam tersi yazmışım ileri yüzde 2 yerinde yüzde 3 . Hareketsiz 95 morfoloji 3
1 aya kadar tekrar test istemiş ilaçta vermemiş doktor . Kürleri denedim Allah im şifa eder umarim
İnşallah inşallah. Değerler eşimin değerine çok benziyor bizde %97 haraketsizlik vardı. İnşallah sizinki düzelir.

Evet canim 1 defa izmir 9 eylül De denicem nasip begersem 2 hakkimida denerim yumurtam az oluyor bunu takıyorum kafama histeroskobiyi tuo bebek yapıcağım yerde istiyormuş orada yaptırayım 2 iş olmasın senin hakkında da hayırlısı olsun canım merakla bekliyorum bende

Herkese merhaba arkadaşlar. Benim eşimin de maalesef sayı ve hareket sorunu var iki aydır ilaç kullanıyor ama bir değişiklik olmadı. Sayı 10 milyon ileri hızlı hareket %20

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…