- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Sağol canım allah razı olsun. Yemene içmene dikkat et omega içmeyi aksatma inşallah güzel sonuçlara ulaşırsın.Evet canim 1 defa izmir 9 eylül De denicem nasip begersem 2 hakkimida denerim yumurtam az oluyor bunu takıyorum kafama histeroskobiyi tuo bebek yapıcağım yerde istiyormuş orada yaptırayım 2 iş olmasın senin hakkında da hayırlısı olsun canım merakla bekliyorum bende
Bizimde ileri hız 10 du ameliyattan sonra 14 olmuş ne yapcağımızı şaşırdıkHerkese merhaba arkadaşlar. Benim eşimin de maalesef sayı ve hareket sorunu var iki aydır ilaç kullanıyor ama bir değişiklik olmadı. Sayı 10 milyon ileri hızlı hareket %20
İleri hızlı ve ileri yavaş toplamı mı 14 şuanBizimde ileri hız 10 du ameliyattan sonra 14 olmuş ne yapcağımızı şaşırdık
Hangi ilaçları kullandınız ne kadar sürede oldu bu artış? Bırakmayın devam edin artıyor demekkiBizimde ileri hız 10 du ameliyattan sonra 14 olmuş ne yapcağımızı şaşırdık
Toplamı kaç olmalı ki normal sayilsin?İleri hızlı ve ileri yavaş toplamı mı 14 şuan
Bizim ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı sizin dediğiniz üstünde oluyor ama sayı olarak az. 5 aydır deniyoruz henüz müjdeli haber alamadıkİleri hızlı ve ileri yavaş toplamı 32 üstü olması gerekiyor . Yerinde hareketliyle birlikte toplam 40 üstü olması gerekiyor normal değerlere göre
Sayınız kaç sonucunuzu atın bi bakalım istersenizBizim ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı sizin dediğiniz üstünde oluyor ama sayı olarak az. 5 aydır deniyoruz henüz müjdeli haber alamadık
Yok o toplam 30 dan 35 e çıktı ileri hızlı 10 dan 14 e çıktıİleri hızlı ve ileri yavaş toplamı mı 14 şuan
Şubatta ameliyat oldu sperra kullanıyor en başından beri. Testi haziranda yaptırdık bekliyoruz bakalım inşallahHangi ilaçları kullandınız ne kadar sürede oldu bu artış? Bırakmayın devam edin artıyor demekki
Vazgeçme İnşAllah artacaktırŞubatta ameliyat oldu sperra kullanıyor en başından beri. Testi haziranda yaptırdık bekliyoruz bakalım inşallahDönemsel incir kürü keçiboynuzu kürü kullandık bu arada aklımıza geldikçede ceviz badem vs tüketiyoruz
Şuan işteyim yanımda değil ama sayı 10 milyon, ileri hızlı 20 ileri yavaş 28 morfolojide sıkıntı yoktu.Sayınız kaç sonucunuzu atın bi bakalım isterseniz
İnşallah sayılarla sonuçlar vs o kadar üzüyo ki beni önemli olan sonuç çocuk sahibi olabilmemiz kiminin her şeyi iyi ama yinede olmuyor.. günümüzde sebepsiz kısırlık diye bir şey var ve öyle yaygınkiVazgeçme İnşAllah artacaktır
Aynen öyle günümüzde böyle bir sıkıntı varken üstüne bir de sayılar olumsuz olunca insanın canı çok sıkılıyor. Allahım tez zamanda müjdeli haberler nasip etsin bizlereİnşallah sayılarla sonuçlar vs o kadar üzüyo ki beni önemli olan sonuç çocuk sahibi olabilmemiz kiminin her şeyi iyi ama yinede olmuyor.. günümüzde sebepsiz kısırlık diye bir şey var ve öyle yaygınki
Sperra sayıya iyi geliyor bizim sayıyı 120 milyonlara çıkarmıştı ama Memorial da 30 milyon çıkmıştı.Şuan işteyim yanımda değil ama sayı 10 milyon, ileri hızlı 20 ileri yavaş 28 morfolojide sıkıntı yoktu.
Klomen, vitamin desteği ve keçiboynuzu kürü kullanıyoruz doktor öyle hemen artmaz dedi bakalım birkaç aya İnşAllah artar
Ay öyle mi diyosun İnşAllah artar yaToplam sayı 10 milyonsa az ama ml deki 10 ise yükselme kolayca beklenir İnşallahklomen sayıyı uçurur hatta içiniz rahat olsun ameliyat oldu mu eşiniz
Farklı doktorlara göründük hepsi de sadece sayıyı artırmak istiyorsan başka ilaç veririm ama çocuk sahibi olmak istiyorum diyorsan klomen dediSperra sayıya iyi geliyor bizim sayıyı 120 milyonlara çıkarmıştı ama Memorial da 30 milyon çıkmıştı.
Amin canım inşallahAynen öyle günümüzde böyle bir sıkıntı varken üstüne bir de sayılar olumsuz olunca insanın canı çok sıkılıyor. Allahım tez zamanda müjdeli haberler nasip etsin bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?