Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Antibiyotik tedavisi gördük canım sonraki tahlilde geçmişti

1 ay boyunca keçiboynuzu kürü,g ünde iki kuru incir ve günde bir tane 200 mg E-vitamini kullandi.
Ileri hızı nasıl geçti neler yaptiniz
Ileri hızı nasıl geçti neler yaptiniz

1 ay boyunca keçiboynuzu kürü (saraçoğlunun), gunde iki tane kuru incir yedi ve gunde bir tane 200mg e-vitamini içti

1 ay boyunca keçiboynuzu kürü,g ünde iki kuru incir ve günde bir tane 200 mg E-vitamini kullandi.

1 ay boyunca keçiboynuzu kürü (saraçoğlunun), gunde iki tane kuru incir yedi ve gunde bir tane 200mg e-vitamini içti
1 ay boyunca sabah akşam mı içti keciboynuzu kürünü

Vitamin desteklerinin içeriklerini paylaşmak istedim karşılaştırma açısından yararı olur. Kullananlardan şimdiye kadar bunları duydum.
Promen K:

Ocean Daily One Energy:

Neofortil:

Proxeed Plus:

Promen k 1 ay kullandı eşim ama etki gösterdi mi bilmiyorum o ara kürler falan da yapıyorduk çünkü şuan peak diye bir ek gıda var onu ve klomen kullanıyor bakalım artık adetimi bekliyorum merakla

Promenk bizde işe yaramamıştı. Progenym güzel sonuç vermişti ama. Tüp bebek için görüşmeye gttik dün irenbeye. Rahim filmi çekiminden bahsetti. Tüp bebek merkezindeki adam şaşırttı beni. Doğal olabilir hgsden sonra belli olcak dedi. Halbuki ben tüp yapalım demiştim.

Ön hazırlık yapmadan tüp bebeğe başlanmıyor. Önce sorun belirleniyor, eksik testleriniz varsa yapılıyor ve vitamin desteği sağlanıyor iki üç ay.
Hsg sonrası gebelik oluşabiliyor dediği gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…