Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok teşekkür ediyorum canım

Sperm sayısı 10 milyon. Klomen, keciboynuzu kürü ve vitamin desteği kullanıyor o zaman ben inofolic ı bırakmayayım

Canım eşin ne kullandı nasıl duzeldi

Çok teşekkür ederim :) ne gibi şeylerle artırılır ben soğuk sıkım keçiboynuzu özü aldım yeterli olur mu
Havuç suyu çok etkiliymiş hız için onu bende denemeyi düşünüyorum siz be zamandır çocuk istiyorsunuz ameliyat oldu mu eşiniz

Havuç suyu çok etkiliymiş hız için onu bende denemeyi düşünüyorum siz be zamandır çocuk istiyorsunuz ameliyat oldu mu eşiniz
Biz 5 aydır istiyoruz bende pko var doktorum eşinde sperm testi yaptirsin tedavimizi ona göre yapalım dedi testi çarşamba yaptırdı henüz doktora göstermedi

Biz 5 aydır istiyoruz bende pko var doktorum eşinde sperm testi yaptirsin tedavimizi ona göre yapalım dedi testi çarşamba yaptırdı henüz doktora göstermedi
Varikosel var mı diye baktırın mutlaka morfoloji de çok önemli bir konu testinizde göremedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…