- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
Çok teşekkür ediyorum canımİlk ay günde 2 tane kullandım 2. Ay bir tane kullandım. Sperm sayımız çok kötüydü ilk yaptığımızda 0 canlı sperm vardı 6 milyon ölü sperm vardı ama eşim o ay çok hastalanmıştı. Sonra toparladı gebe kaldığım ayda 1 cc de 15 milyondu ileri hareketlimizde % 72 olmuştu.
Sperm sayısı 10 milyon. Klomen, keciboynuzu kürü ve vitamin desteği kullanıyor o zaman ben inofolic ı bırakmayayımcanım bizim ramazana denk geldiği için çok sık olmuyordu belkide sadece bi günle oldu hiç ama hiç bilmiyorum ben yumurtladığımı bile takip etmedim bende sadece bir ay inofolic combi kullanarak hamile kaldım
benim yumurtlama sorunumda vardı o çok yardımcı oldu
tavsiye ederim kesinlikle
eşinde azda olsa sperm varsa denemelisin
eşimde promen k kullanıyodu 2 aydır
Canım eşin ne kullandı nasıl duzeldiİlk ay günde 2 tane kullandım 2. Ay bir tane kullandım. Sperm sayımız çok kötüydü ilk yaptığımızda 0 canlı sperm vardı 6 milyon ölü sperm vardı ama eşim o ay çok hastalanmıştı. Sonra toparladı gebe kaldığım ayda 1 cc de 15 milyondu ileri hareketlimizde % 72 olmuştu.
Promen k yi bize profosor bi doktor onermistiSperm sayısı 10 milyon. Klomen, keciboynuzu kürü ve vitamin desteği kullanıyor o zaman ben inofolic ı bırakmayayım
Biraz gelişme görürsek çok umutlanicam vallaPromen k yi bize profosor bi doktor onermisti
Bizde sayi 7 milyondu
Bunlarin disinda hic kur falan yapmadim
Biraz gelişme görürsek çok umutlanicam valla
inşallah rabbim gönlüne göre versin canımBiraz gelişme görürsek çok umutlanicam valla
Sayı gayet iyi ama %50 si ölü dersek 30 milyon oluyor yanlışsam arkadaşlar duzletsin. Sizin de hız probleminiz var doktor gördü mü bu sonuçları?
Allah razı olsun canım, hamilesin duan kabul olur bizleri unutmainşallah rabbim gönlüne göre versin canım
A3 ve A4 toplamı 32 üzeri olması gerekiyor canım
Henüz gidemedi pazartesi gidecekSayı gayet iyi ama %50 si ölü dersek 30 milyon oluyor yanlışsam arkadaşlar duzletsin. Sizin de hız probleminiz var doktor gördü mü bu sonuçları?
Çok fazla düşük değil o zaman demiA3 ve A4 toplamı 32 üzeri olması gerekiyor canım
Tabiki değil kürlerle ek gıdalarla arttırılabilirÇok fazla düşük değil o zaman demi
Çok teşekkür ederim :) ne gibi şeylerle artırılır ben soğuk sıkım keçiboynuzu özü aldım yeterli olur muTabiki değil kürlerle ek gıdalarla arttırılabilir
Havuç suyu çok etkiliymiş hız için onu bende denemeyi düşünüyorum siz be zamandır çocuk istiyorsunuz ameliyat oldu mu eşinizÇok teşekkür ederim :) ne gibi şeylerle artırılır ben soğuk sıkım keçiboynuzu özü aldım yeterli olur mu
Biz 5 aydır istiyoruz bende pko var doktorum eşinde sperm testi yaptirsin tedavimizi ona göre yapalım dedi testi çarşamba yaptırdı henüz doktora göstermediHavuç suyu çok etkiliymiş hız için onu bende denemeyi düşünüyorum siz be zamandır çocuk istiyorsunuz ameliyat oldu mu eşiniz
Varikosel var mı diye baktırın mutlaka morfoloji de çok önemli bir konu testinizde göremedim amaBiz 5 aydır istiyoruz bende pko var doktorum eşinde sperm testi yaptirsin tedavimizi ona göre yapalım dedi testi çarşamba yaptırdı henüz doktora göstermedi
Sanırım morfoloji testi yapmamışlar pazartesi gidecek doktoraVarikosel var mı diye baktırın mutlaka morfoloji de çok önemli bir konu testinizde göremedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?