Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz 1 yıldır istiyoruz ama olmuyordu martta eşim ameliyat oldu Haziran testinde düzelme iyi fakat morfoloji hala 4 üzeri değil 1 2 ay daha deneyip olmazsa tüp bebek düşünüyoruz

Biz 1 yıldır istiyoruz ama olmuyordu martta eşim ameliyat oldu Haziran testinde düzelme iyi fakat morfoloji hala 4 üzeri değil 1 2 ay daha deneyip olmazsa tüp bebek düşünüyoruz
İnşallah düzelir tüp bebeğe gerek kalmaz. Hız degerleriniz falan nasıldı

Çok teşekkür ederim :) ne gibi şeylerle artırılır ben soğuk sıkım keçiboynuzu özü aldım yeterli olur mu
İleri hız morfoloji biraz zaman alıyor düzelmeleri.varikosel yada dna hasarı olabilir.
Keçiboynuzu yeterli gelmez tek başına. Promotil men, proxy men,protime men,emodex, promen bu tarz ilaçların içerikleri morfoloji sayı ileri hızı arttırıyor. Bu ilaçların içindekileri araştırın hepsi erkek sağlığına iyi gelen şeyler.e vitamini, selenyum, çinko, D vitamini, c vitamini,B grubu vitaminler, Maca, arjinin, karnitin, astaksantin, resveratrol, bol antioksidan, üzüm çekirdeği, saw palmento, q10,omega 3,bunlar çok faydalı

Toplam hızımız 52 toplam sayımız 168 milyon
Sizin hız ve sayı iyi. Benim de eşim varikosel ameliyatı oldu Eylülde o dönem klomen v promotil kullandı sayı ml de 100 milyon oldu morfoloji 6 oldu. Ama klomeni 6 ay sonra bıraktı şimdi sayı ml 15 milyon çıktı tabi bunu yurtdışında yaptırdık fark ondan olabilir ama ileri ve yerinde hız toplam %62 olmuş bu çok iyi bizim için %40 tı en fazla ameliyat öncesi

Arjinin almayı da düşünüyoruz marka farkeder mi pek bilgimiz yok

Arjinin almayı da düşünüyoruz marka farkeder mi pek bilgimiz yok
Bence tek arjinin yeterli olmaz, carnitin koenzim bunları kapsayan ilaçlar kullanın, size yazdığım ilaçlara bakın promotil men kullanabilir eşiniz ileri hızı çok düşük. Yanında omega 3 alabilir. Sayfanın geçmişinde de çok faydalı paylaşımlar vardı vaktiniz olursa göz atın derim.

3000 e yakın mesaj var :) promotili araştırcam

3000 e yakın mesaj var :) promotili araştırcam
Size ilk yazdığım mesajda ilaç isimleri var, onları araştırın.Bana en iyi promotil men içeriği geliyor buna ilave Eşini ve siz omega 3 kullanın çok gerekli. İlave Maca kullanabilirsiniz.

Size ilk yazdığım mesajda ilaç isimleri var, onları araştırın.Bana en iyi promotil men içeriği geliyor buna ilave Eşini ve siz omega 3 kullanın çok gerekli. İlave Maca kullanabilirsiniz.
Ne kadar pahalı şeyler. Ben şimdi folik asit kullanıyorum ek olarak omega 3 almayı düşünüyordum zaten deniz ürünü tüketmiyoruz

Ne kadar pahalı şeyler. Ben şimdi folik asit kullanıyorum ek olarak omega 3 almayı düşünüyordum zaten deniz ürünü tüketmiyoruz
Malesef ilaçlar çok pahalı ama kullanmayınca bem vicdanen kendimi kötü hissediyorum
Birde 6 yıldır uğraştığımızı düşündüğünde bayağı vitaminlere para döktük

Sizde bı sorun var mı peki
Bende hiçbir problem yok, eşimde de morfoloji sorunu vardı birde varikosel ama doktorlara göre sorunumuz sebepsiz. Yani morfoloji bozukluğunu ve varikoseli sebepten saymıyorlar ve normal yolla olur hatta tüp bebekle hemen olur deniyor ama öyle olmuyor malesef. 4 negatif deneme yaptık en sonunda varikosel ameliyatı oldu eşim şimdi değerleri düzeliyor.Ağustısta tüp deneyeceğiz tekrar inşallah ameliyatın faydasını görürüz

İnşallah görürsünüz. Bizde çok uğraşacağız gibi geliyor bana bende de pko var çünkü.

İnşallah görürsünüz. Bizde çok uğraşacağız gibi geliyor bana bende de pko var çünkü.
Öyle düşünmeyin inşallah şanslı gruptasınızdır. Biz şanssızız malesef bizden daha kötü durumda olanlar sonuca ulaştı biz hala uğraşıyoruz. Biraz yanlış yollardan gittik ve çok zaman kaybettik nasibimizde de bugüne kadar bebek yokmuş öyle düşünüyorum. Yeni tedavimde inşallah sonuç alırım alamazsam da ara vermeden devam edeceğim.
Birde şu var ben hep olmayacak gözüyle baktım olmadı biraz inanmak lazım pozitif olmak, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmak lazım.

Çok haklısınız. İnşallah istediğiniz gibi olur her şey :) Bende şuan erteledigimize çok pişmanım birbirimizden emin olalım diye ilk sene istemedik eğer isteseydik sorunu çözmüştük belki de şimdiye kadar

Benim de eşimin sperm testi kızlar bi yorumlarmısınız
Hacim 3
PH:8
Lökosit:1
Sperm Konsantrasyonı:15.0 ml
Toplam hareket;68
İleri hareket:47
Yerinde Hareketli:%21
Hareketsiz:32
Morfoloji normal kruger:11%
Daha sonra aşılama yaptırdı. Ana tutmadı
O zaman ki değerler
Hacim; 2
Konsantrasyon:60
Hareketlilik:84milyon
A:0%
B:70%
C:10%
D:20%
Likefaksiyon:20 dk
Yıkama sonrası
Hacim:0,5
Hareketlilik:20 milyon
A:0%
B:89%
C:4%
D:7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…