- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
İnşallah bizim de mucizemiz olur da hiç gerek kalmaz.Amiiin canım amin ben de çok dua ediyorum ama Rabbim büyük 4 yıldır eridim bittim resmenve tüp bebek sürecinden de çok korkuyorum
Amiiin o kadar içten amin diyorum ki Rabbim biliyor çok merak ediyorum hamile kalmak nasıl bir duygu eşinle beraber o anı yaşamak hayali bile güzelse kimbilir gerçeği nasıldırİnşallah bizim de mucizemiz olur da hiç gerek kalmaz.
Sizin şikayetiniz neydi? Nasıl bir tedavi uyguladı kaan hoca?Evet canm haziran 1 den beri tedavisindeyiz
Cnm bu test araştırma hastanesi tüp bebek bölümünde yapılan test. Ankara düzen laboratuvarında Sperm kons 56 milyonBu testi yaptırdığınız hastanede tüp bebek merkezi var mı peki genelde tüp bebek merkezleri en gerçek sonucu çıkarıyormuş biz ameliyata girmeden önce üniversite hastanesinde test vermiştik toplam 2,9 milyon çıktı ama tüp bebek merkezinde toplam 200bin çıktı kafam çok karışık bizimki 2. Dereceydi varikosel inşallah sizin sonuç gibi yükselir bizimde
Kesinlikle mart ayında kimyasal gebelik yaşadım 1 günlüğüne hamile gibi hissettim ve eşimde söylüyor 1 günlüğüne de olsa sanki üstümüzden tonlarca yük kalkmış gibiydi. İniallah sağlıklı bir jamilelik yaşamakta nasip olur.Amiiin o kadar içten amin diyorum ki Rabbim biliyor çok merak ediyorum hamile kalmak nasıl bir duygu eşinle beraber o anı yaşamak hayali bile güzelse kimbilir gerçeği nasıldır
Araştırma tüp bebek ayrı çıkıyor özel tüp bebek ayrı çıkıyor hangisine inansam bilemedim önümüzdeki ay ikisinde de test yaptırcam.. çok sağol cevabın içinCnm bu test araştırma hastanesi tüp bebek bölümünde yapılan test. Ankara düzen laboratuvarında Sperm kons 56 milyon
Toplam sperm 212 milyon
İleri hızlı %65
Toplam hız % 70 çıkmıştı.
Ama en doğru sonuç bence araştırmadaki tüp bebek merkezleri.
Dna hasarına baktırmanızı istedi mi kaan hoca?En son yaptığı testi atayım canm 27.11.2017 de yaptığı test
Eki Görüntüle 2080604
Sayı hız ve morfoloji kötü bizde canm .Kaan hoca ilk iki ay trental ve klomen gün aşırı kullandırdığı sonra test istedi o zaman sayı iyi hız düşük çıkmıştı sonra klomeni kesti ve promotil m Forte şase ve trental kullanın dedi hala kullanıp devam ediyoruz canm bizim durum böyle şuan Kaan Hoca'dan cevap bekliyoruzSizin şikayetiniz neydi? Nasıl bir tedavi uyguladı kaan hoca?
Sagol canimAfilim92 geçmiş olsun.
Canim esim 10 11 de isten geliyor ben yalniz bunaliyorum evde yatsam stresten iyice hasta olurum .O yuzden dayaniyorum .Ama cok şükür zencefil iyi geldi nefesim aciliyor kisa sure de olsaAfilim92 cnm çok geçmiş olsun inş iyileşirsin. Aslında dinlenmekte iyi gelecek. Bi hafta okula gitmesen de evde dinlenip iyileşsen çok iyi olur bence.
10 milimde mi toplamda mı birde morfoloji de birşey yazmıyor galiba ama kötü değil bizde sadece haraket yüzde 7 morfoloji sıfır.En son yaptığı testi atayım canm 27.11.2017 de yaptığı test
Eki Görüntüle 2080604
Baktirdik canm ilk onu istedi zaten .bizde hasar 15 çıktı hoca hasar normal dediDna hasarına baktırmanızı istedi mi kaan hoca?
Canım ızgarada suyu içinde kalıo ya onu demek istedim aksine yemekteki et önce suyu bıralıo ya o okadar sakıncalı değil kaan hoca herzaman kebap yemek yok haftada 1 dedi cok canın cekerse dedi ama yemekten eti cok cıkarma onada ihtiyaç var dediBenimki de aksine sebze çok seviyor ama işte ne verirlerse onu yiyor hergünde etli yemek yiyor bu kez evde yapmıyorum çok yiyor diye ben etsiz kalıyorum. Genelde biz eti yemek değil de evde ızgara yapıp yiyoruz. Haftada 1 gün şimdi çok yenmek gerektiğini öğrendim hiç yapmıyorum. Fırsat buldukça balık birde tonbalıklı salata. Madem söyleyeyim de etin suyunu yemesin. Paylaştıkça bilgileniyoruz teşekkür ederim.
Ml de 10 milyon canm.iki ay önce düzen labda test vermiştik ki o testte toplamda 8 milyondu ileri harekette %20 di.Morfoloji iki ay önce yaptirdigimz testte %2 di10 milimde mi toplamda mı birde morfoloji de birşey yazmıyor galiba ama kötü değil bizde sadece haraket yüzde 7 morfoloji sıfır.
Hasarın normal çıkması çok güzel canım inşallah diğerleri de düzelir.Baktirdik canm ilk onu istedi zaten .bizde hasar 15 çıktı hoca hasar normal dedi
Çok sağol canm Allah razı olsun inşallah hepimizin sıkıntıları düzelir .3 buçuk yıl oldu hala bekliyoruz bakalm insalalh Rabbim yüzümüze gülecekHasarın normal çıkması çok güzel canım inşallah diğerleri de düzelir.
İnşallah canım benim Rabbim hepimizi bu güzel haberle müjdelesin ruhumuzu ferahlatsın inşallah.Çok sağol canm Allah razı olsun inşallah hepimizin sıkıntıları düzelir .3 buçuk yıl oldu hala bekliyoruz bakalm insalalh Rabbim yüzümüze gülecek
Offff ya bende yemekte hiç sevmiyorum ızgara da seviyorum. Yemekte de suyu yemeğin suyuna gidiyor ya ondan dedim suyunu yemesin diye. Bu ne zor iş ya bizim bebekler sağlıkçı olacaklar galiba :)Canım ızgarada suyu içinde kalıo ya onu demek istedim aksine yemekteki et önce suyu bıralıo ya o okadar sakıncalı değil kaan hoca herzaman kebap yemek yok haftada 1 dedi cok canın cekerse dedi ama yemekten eti cok cıkarma onada ihtiyaç var dedi
Hiç moralini bozma bence güzel değerleriniz var inşallah en kısa zaman da bizi mücdelersin.Ml de 10 milyon canm.iki ay önce düzen labda test vermiştik ki o testte toplamda 8 milyondu ileri harekette %20 di.Morfoloji iki ay önce yaptirdigimz testte %2 di
Amin canm inşallah insalalhİnşallah canım benim Rabbim hepimizi bu güzel haberle müjdelesin ruhumuzu ferahlatsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?