Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm bu test araştırma hastanesi tüp bebek bölümünde yapılan test. Ankara düzen laboratuvarında Sperm kons 56 milyon
Toplam sperm 212 milyon
İleri hızlı %65
Toplam hız % 70 çıkmıştı.
Ama en doğru sonuç bence araştırmadaki tüp bebek merkezleri.

Amiiin o kadar içten amin diyorum ki Rabbim biliyor çok merak ediyorum hamile kalmak nasıl bir duygu eşinle beraber o anı yaşamak hayali bile güzelse kimbilir gerçeği nasıldır
Kesinlikle mart ayında kimyasal gebelik yaşadım 1 günlüğüne hamile gibi hissettim ve eşimde söylüyor 1 günlüğüne de olsa sanki üstümüzden tonlarca yük kalkmış gibiydi. İniallah sağlıklı bir jamilelik yaşamakta nasip olur.

Araştırma tüp bebek ayrı çıkıyor özel tüp bebek ayrı çıkıyor hangisine inansam bilemedim önümüzdeki ay ikisinde de test yaptırcam.. çok sağol cevabın için

Sizin şikayetiniz neydi? Nasıl bir tedavi uyguladı kaan hoca?
Sayı hız ve morfoloji kötü bizde canm .Kaan hoca ilk iki ay trental ve klomen gün aşırı kullandırdığı sonra test istedi o zaman sayı iyi hız düşük çıkmıştı sonra klomeni kesti ve promotil m Forte şase ve trental kullanın dedi hala kullanıp devam ediyoruz canm bizim durum böyle şuan Kaan Hoca'dan cevap bekliyoruz

Canım ızgarada suyu içinde kalıo ya onu demek istedim aksine yemekteki et önce suyu bıralıo ya o okadar sakıncalı değil kaan hoca herzaman kebap yemek yok haftada 1 dedi cok canın cekerse dedi ama yemekten eti cok cıkarma onada ihtiyaç var dedi

10 milimde mi toplamda mı birde morfoloji de birşey yazmıyor galiba ama kötü değil bizde sadece haraket yüzde 7 morfoloji sıfır.
Ml de 10 milyon canm.iki ay önce düzen labda test vermiştik ki o testte toplamda 8 milyondu ileri harekette %20 di.Morfoloji iki ay önce yaptirdigimz testte %2 di

Çok sağol canm Allah razı olsun inşallah hepimizin sıkıntıları düzelir .3 buçuk yıl oldu hala bekliyoruz bakalm insalalh Rabbim yüzümüze gülecek
İnşallah canım benim Rabbim hepimizi bu güzel haberle müjdelesin ruhumuzu ferahlatsın inşallah.

Offff ya bende yemekte hiç sevmiyorum ızgara da seviyorum. Yemekte de suyu yemeğin suyuna gidiyor ya ondan dedim suyunu yemesin diye. Bu ne zor iş ya bizim bebekler sağlıkçı olacaklar galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…