Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Düzende az cıkmış belki bizimkide düzende oldugu için toplamda 10 milyon başka yerde daha yüksek olabilir umut dünyası işte
Valla bizim düzende çok az çıktı o yüzden iki ay bekleyip tekrar yaptık çok şükür bu ona göre daha iyi. İnsalalh daha da yükselir. Başka bir merkezde de yaptırın canım inşallah bebişimiz gelir tez zamanda

kizlar gunaydin
Esim dr.a gitti ama elle muayene etmemis sadece spermiyogram ve ultrason istemis
Varikosel once elle muayene edulmesi gerek
Bilmiyorum ne olacak...

Bende kendimi kpss.ye vercem
Normalde kendi meslegimi yapmiyorum ben ogretmenlik yapiyorum kendi meslegim icin ugrasicam bakalim belki daha az dusunurum bebek olayini

Gunaydin kizlar
zeynepppppppp sana dua ediyorum insallah degerin katlanmistir habersiz bırakma ♡

Cnm 11 aralık saat 23 30 beta hcg 20
13 aralık saat 18.30 beta hcg 53
16 aralık saat 10.30 da beta hcg 105.6
17 aralık saat 17.26 da beta hcg 160 çıktı.
Cnm biraz daha iyi gibi son sonuç. Artık test yapmıycam 10/12 gün sonra direk doktora gidicem. Çok sağol cnm benim Allah senden razı olsun güzel anne.

Ultrason varikosel icindir zaten insallah guzel sonuclar alirsiniz canim .Vakit varken kpss yi ihmal etme kuzenim hep erteledi cocuktan sonra calismak mumkun degil .Hala atanamadi birakti zaten peşini

Cok sukur bak 1 gunde ne guzel artmis bugun olsaydi 250 yi bulurdu artik derin bir nefes al ve rahatla Gittiginde keseyi gorursun karından goremezse vajinal baktir hem vajinal dusuge yol aciyor diye yaygin bir görüş var sakin inanma oyle bir sey yok ben denedim

Cnm keşke elle muayene olsaydı. Aslında varikosel elle muayene sonucu çıkar en net şekilde. Cnm KPSS’yi hallet bence de belki sen KPSS ile uğraşırken Allah kendiliğinden verir çocuğu sana. Allah’ın hikmetinden sual olunmaz.

Cnm keşke elle muayene olsaydı. Aslında varikosel elle muayene sonucu çıkar en net şekilde. Cnm KPSS’yi hallet bence de belki sen KPSS ile uğraşırken Allah kendiliğinden verir çocuğu sana. Allah’ın hikmetinden sual olunmaz.

Cnm sen kaçıncı haftada keseyi ve kalp atışını duydun??? Ya insan çok tedirgin oluyor 2018 Ağustos anneleri gurubunda bi arkadaş benden iki gün önde ilk gün 61 çıkmış 4/5 gün sonra 707 gibi bi rakam çıkmış herkeste farklı oluyor galiba. Kimi adet günü 650 çıkmış. Velhasıl anlam veremedim bu artışlara. Hak en doğrusunu bilir tevekkül edip bekliycem inş güzel sonuçlar alırım ve herkeste alır.

5+2 de kese 6+6 da kalbini duyduk canim .Herkeste farkli olabilir gorme tarihi beta degeri takilma yani seninki de o sayiyi gorunce goruncek

Rüyamda gebelik testi yapıyodum sonuç pozitifti. Sabah kalktım kırmızıları gördüm.
Maşallah hiç şaşmıyor gününü

Ultrason varikosel icindir zaten insallah guzel sonuclar alirsiniz canim .Vakit varken kpss yi ihmal etme kuzenim hep erteledi cocuktan sonra calismak mumkun degil .Hala atanamadi birakti zaten peşini
Canim ben atandim devlette ogretmenim ama cok bos vaktim var. Kpss cok gicik bisey ama gectim cok sukur. Muhendisim aslinda ben ama muhendislik puanlari ucuk bizim bolum 93 lerde alim yapiyor o yuzden olur mu bilmem ama biraz bakayim diyorum
evet elle muayene sonucu ortaya cikiyor. Bilemiyorum ya bakalim. Kpss.ye calisirkende Allah vermedi belki bu sefer olur canim. Aslinda ben devlette kadrolu ogretmenim ama meslegimi yapmiyorum muhendis olarak atanmak istiyorum tabi kismet bakalim. Arkadaslarimda ogretmenligi birakma tatil acisindan cok iyi diyor. Bakalim kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…