ruyandaki mutlulugun tarifi yoktur eminim. Bende sacma sapan ruyalar goruyorum hic hamilelikle alakasi yok. Bu sefer olmadi ama belki bir dahaki sefere olur canimRüyamda gebelik testi yapıyodum sonuç pozitifti. Sabah kalktım kırmızıları gördüm.
Maşallah hiç şaşmıyor gününü
Uyandığımda bile mutluluğun etkisi üzerimdeydi. Gebelik testini kaptığım gibi tuvalete koştum. Koşmayaydım iyiydiruyandaki mutlulugun tarifi yoktur eminim. Bende sacma sapan ruyalar goruyorum hic hamilelikle alakasi yok. Bu sefer olmadi ama belki bir dahaki sefere olur canim
bende bu konuyu merak edıyorum bırı benıde aydınlatsınBenim bu ay bos gecti kizlar hic hamilelikle alakam olmadi bu ay histeroskopiden dolayi sonraki aya kaldi umutlarim. Ayin 26sinda adetim olacak bakalim mucize olur belki olmaz. Ama yumurtlama gunlerimde iliski olmadi.
Kizlar ben bu yumurta catlma yada nasil yumurta olusur rahimde mi dollenme olur hiv bilmiyorum biri bana anlatabilri mi? Taa yumurtaliktaki olusumndan baslayarak
Çatlamaya hazır durumda oluyor. Tekrar silikleştiğinde çatlamıştır yumurta. O yüzden o zamanı değerlendirmek önemli.bende bu konuyu merak edıyorum bırı benıde aydınlatsınovulasyon testı kulanlar cıft cızgı cıktıgında yumurtta catlamısmı oluyor
anladım canım tesekur ederım bu ay bende kullancam bakalım umarım ıse yarar :/Çatlamaya hazır durumda oluyor. Tekrar silikleştiğinde çatlamıştır yumurta. O yüzden o zamanı değerlendirmek önemli.
YouTube da videosunu izledim ben de dünBenim bu ay bos gecti kizlar hic hamilelikle alakam olmadi bu ay histeroskopiden dolayi sonraki aya kaldi umutlarim. Ayin 26sinda adetim olacak bakalim mucize olur belki olmaz. Ama yumurtlama gunlerimde iliski olmadi.
Kizlar ben bu yumurta catlma yada nasil yumurta olusur rahimde mi dollenme olur hiv bilmiyorum biri bana anlatabilri mi? Taa yumurtaliktaki olusumndan baslayarak
Bir şey değil canım. Doktorlara göre gün aşırı ya da 2 günde bir normal ilişki takvimi ama sanırım ben ve buradaki birçok arkadaş farklı davranıyoruz. Koyu ve sonrası silik günleri değerlendiriyoruz risk almamak için. Senin dikkat etmen gereken ilk silik gördüğün zamanı değerlendirmekanladım canım tesekur ederım bu ay bende kullancam bakalım umarım ıse yarar :/
YouTube da videosunu izledim ben de dünadetimize 14gun kala yumurtlamamiz oluyormuş bazısı daha önce bazısı daha sonra. Sonra bu yumyumlar tüplerde sanırım spermleri beklio. Döllenme olunca da tüplerle Elele verip rahme ulaşıyor. Bazısı tüpte kalıyor dış gebelik deniyor. Rahimde de uygun bir mahalleye yerleşip aile oluyorlar yeterince somut oldu mu [
mantıklı olan hergun gırmek o zaman ne zaman denk gelırseBir şey değil canım. Doktorlara göre gün aşırı ya da 2 günde bir normal ilişki takvimi ama sanırım ben ve buradaki birçok arkadaş farklı davranıyoruz. Koyu ve sonrası silik günleri değerlendiriyoruz risk almamak için. Senin dikkat etmen gereken ilk silik gördüğün zamanı değerlendirmek
Ben de ovulasyon testi yaptım ilk kez cumartesi kopkoyu çıktı. Pazar ve bugün ise daha silik. Ozaman pazar mi çatlamış tır benim yumurtalarBir şey değil canım. Doktorlara göre gün aşırı ya da 2 günde bir normal ilişki takvimi ama sanırım ben ve buradaki birçok arkadaş farklı davranıyoruz. Koyu ve sonrası silik günleri değerlendiriyoruz risk almamak için. Senin dikkat etmen gereken ilk silik gördüğün zamanı değerlendirmek
bence cumartesı catlamıstır cuma cumartesı pazar onemlı gıbı sankıBen de ovulasyon testi yaptım ilk kez cumartesi kopkoyu çıktı. Pazar ve bugün ise daha silik. Ozaman pazar mi çatlamış tır benim yumurtalar
net alattin ogretmenim tesekkur ederimYouTube da videosunu izledim ben de dünadetimize 14gun kala yumurtlamamiz oluyormuş bazısı daha önce bazısı daha sonra. Sonra bu yumyumlar tüplerde sanırım spermleri beklio. Döllenme olunca da tüplerle Elele verip rahme ulaşıyor. Bazısı tüpte kalıyor dış gebelik deniyor. Rahimde de uygun bir mahalleye yerleşip aile oluyorlar yeterince somut oldu mu
valla 1 bucuk yıldız ıstıyoruz bı tutunup aıle olamadılar :/ bı tutu
bence cumartesı catlamıstır cuma cumartesı pazar onemlı gıbı sankıdegerlendırebıldınızmı barı
12-24 saat arılığı veriyor doktorlar. Geç saatlerde yaptıysan büyük ihtimal pazardır canım. Zaten önemli olan silik günü değerlendirmen illa ki yakalarsınBen de ovulasyon testi yaptım ilk kez cumartesi kopkoyu çıktı. Pazar ve bugün ise daha silik. Ozaman pazar mi çatlamış tır benim yumurtalar
Geçen gün bebekli misafirim vardı canım dediğin gibi bir kokusu varki anlatılmaz. İnşallah Allah o kokuyu içimize çekmeyi hepimize nasip ederNe guzel olur hemen bebislerimiz olsa baksak bu soguk havalarda sicacik evimizde yanlarindan ayrilmasak yumusacik pembe ayaklarini sevsek uyutsak emzirsek :)
ayri bi kokusu oluyor yeni dogan bebeklerin yumusacik bir parfum ama hic bir yerde olmayan sadece bebeklere has... Allahim insallah bizede nasip ederGeçen gün bebekli misafirim vardı canım dediğin gibi bir kokusu varki anlatılmaz. İnşallah Allah o kokuyu içimize çekmeyi hepimize nasip eder
olurlar canım stres yapma sen Yeter ki mahalleleri huzur içinde olsun
Hem de ne değerlendirmePreseed resmen kurtaricim oldu bu ay. riske atmadım kendimi her günümü degerlendirdim.
12-24 saat arılığı veriyor doktorlar. Geç saatlerde yaptıysan büyük ihtimal pazardır canım. Zaten önemli olan silik günü değerlendirmen illa ki yakalarsın
ayri bi kokusu oluyor yeni dogan bebeklerin yumusacik bir parfum ama hic bir yerde olmayan sadece bebeklere has... Allahim insallah bizede nasip eder
Kızlar inşallah seneler sonra biz de bu sayfalara bakıp bugunleri gülerek animsariz kucagimizda çocuklarımızla. Cevremdekiler hem diyor ki bugünlerin tadını çıkar acele etme. Hem de anne olmanın dünyadaki en güzel şey olduğunu.. biz yeterince çıkardık sanırım rahatlığını tadını. BIraz da anneligin tadını çıkaralım di mi amaherseyıme baktırdım bebegım tertemızce tutunabılır babasının takvıyesıyle
ıyı ya ınsalah tutar ya aramızda bı kısı daha umut olur bıze
ınsallah rabbım bı gunbu emojıyı koymayı nasıp etsın nasıl tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?