Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim bu ay bos gecti kizlar hic hamilelikle alakam olmadi bu ay histeroskopiden dolayi sonraki aya kaldi umutlarim. Ayin 26sinda adetim olacak bakalim mucize olur belki olmaz. Ama yumurtlama gunlerimde iliski olmadi.

Kizlar ben bu yumurta catlma yada nasil yumurta olusur rahimde mi dollenme olur hiv bilmiyorum biri bana anlatabilri mi? Taa yumurtaliktaki olusumndan baslayarak

ruyandaki mutlulugun tarifi yoktur eminim. Bende sacma sapan ruyalar goruyorum hic hamilelikle alakasi yok. Bu sefer olmadi ama belki bir dahaki sefere olur canim
Uyandığımda bile mutluluğun etkisi üzerimdeydi. Gebelik testini kaptığım gibi tuvalete koştum. Koşmayaydım iyiydi
Allah bizede nasip edecek biliyorum. Ama zaman geçmiyor ve sabretmek zor

bende bu konuyu merak edıyorum bırı benıde aydınlatsın ovulasyon testı kulanlar cıft cızgı cıktıgında yumurtta catlamısmı oluyor

bende bu konuyu merak edıyorum bırı benıde aydınlatsın ovulasyon testı kulanlar cıft cızgı cıktıgında yumurtta catlamısmı oluyor
Çatlamaya hazır durumda oluyor. Tekrar silikleştiğinde çatlamıştır yumurta. O yüzden o zamanı değerlendirmek önemli.

YouTube da videosunu izledim ben de dün adetimize 14gun kala yumurtlamamiz oluyormuş bazısı daha önce bazısı daha sonra. Sonra bu yumyumlar tüplerde sanırım spermleri beklio. Döllenme olunca da tüplerle Elele verip rahme ulaşıyor. Bazısı tüpte kalıyor dış gebelik deniyor. Rahimde de uygun bir mahalleye yerleşip aile oluyorlar yeterince somut oldu mu

anladım canım tesekur ederım bu ay bende kullancam bakalım umarım ıse yarar :/
Bir şey değil canım. Doktorlara göre gün aşırı ya da 2 günde bir normal ilişki takvimi ama sanırım ben ve buradaki birçok arkadaş farklı davranıyoruz. Koyu ve sonrası silik günleri değerlendiriyoruz risk almamak için. Senin dikkat etmen gereken ilk silik gördüğün zamanı değerlendirmek

mantıklı olan hergun gırmek o zaman ne zaman denk gelırse

Ben de ovulasyon testi yaptım ilk kez cumartesi kopkoyu çıktı. Pazar ve bugün ise daha silik. Ozaman pazar mi çatlamış tır benim yumurtalar

valla 1 bucuk yıldız ıstıyoruz bı tutunup aıle olamadılar :/ bı tutu
Ben de ovulasyon testi yaptım ilk kez cumartesi kopkoyu çıktı. Pazar ve bugün ise daha silik. Ozaman pazar mi çatlamış tır benim yumurtalar
bence cumartesı catlamıstır cuma cumartesı pazar onemlı gıbı sankı degerlendırebıldınızmı barı

net alattin ogretmenim tesekkur ederim bende izliim videosu varsa sagol

valla 1 bucuk yıldız ıstıyoruz bı tutunup aıle olamadılar :/ bı tutu

bence cumartesı catlamıstır cuma cumartesı pazar onemlı gıbı sankı degerlendırebıldınızmı barı
olurlar canım stres yapma sen Yeter ki mahalleleri huzur içinde olsun
Hem de ne değerlendirme Preseed resmen kurtaricim oldu bu ay. riske atmadım kendimi her günümü degerlendirdim.

12-24 saat arılığı veriyor doktorlar. Geç saatlerde yaptıysan büyük ihtimal pazardır canım. Zaten önemli olan silik günü değerlendirmen illa ki yakalarsın

Ne guzel olur hemen bebislerimiz olsa baksak bu soguk havalarda sicacik evimizde yanlarindan ayrilmasak yumusacik pembe ayaklarini sevsek uyutsak emzirsek :)
Geçen gün bebekli misafirim vardı canım dediğin gibi bir kokusu varki anlatılmaz. İnşallah Allah o kokuyu içimize çekmeyi hepimize nasip eder

Geçen gün bebekli misafirim vardı canım dediğin gibi bir kokusu varki anlatılmaz. İnşallah Allah o kokuyu içimize çekmeyi hepimize nasip eder
ayri bi kokusu oluyor yeni dogan bebeklerin yumusacik bir parfum ama hic bir yerde olmayan sadece bebeklere has... Allahim insallah bizede nasip eder

olurlar canım stres yapma sen Yeter ki mahalleleri huzur içinde olsun
Hem de ne değerlendirme Preseed resmen kurtaricim oldu bu ay. riske atmadım kendimi her günümü degerlendirdim.
herseyıme baktırdım bebegım tertemızce tutunabılır babasının takvıyesıyle
ıyı ya ınsalah tutar ya aramızda bı kısı daha umut olur bıze
ınsallah rabbım bı gun bu emojıyı koymayı nasıp etsın nasıl tatlı

12-24 saat arılığı veriyor doktorlar. Geç saatlerde yaptıysan büyük ihtimal pazardır canım. Zaten önemli olan silik günü değerlendirmen illa ki yakalarsın

ayri bi kokusu oluyor yeni dogan bebeklerin yumusacik bir parfum ama hic bir yerde olmayan sadece bebeklere has... Allahim insallah bizede nasip eder

Kızlar inşallah seneler sonra biz de bu sayfalara bakıp bugunleri gülerek animsariz kucagimizda çocuklarımızla. Cevremdekiler hem diyor ki bugünlerin tadını çıkar acele etme. Hem de anne olmanın dünyadaki en güzel şey olduğunu.. biz yeterince çıkardık sanırım rahatlığını tadını. BIraz da anneligin tadını çıkaralım di mi ama

Bu arada kendimi aştım, yabancıların infertilite forumlarına dadandim onlar da bizim gibiler ama bize göre daha rahatlar. Ovulasyon takibi yapıyor çoğu kendi kendine. Preseed çok kullanıyorlar. Siringayla hamilelik yöntemi çok yaygın ama özellikle lezbiyenler arasında. Donorden sperm alıp çocuk sahibi oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…