Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar kendime yumurta gelişimine katkısı olsun die vitamin almak istiyorum siz neler kullanıyorsunuz efa omega var bide efanın mom die bi vitamini var duydunuz mu?kararsız kaldım okuldayım dr a da gidemiyorum siz neler kullanıyorsunuz?

Kızla merhaba bizde bir buçuk yıldır bebek istiyoruz ama malesef olmuyor eşimin sperm sayısı azmış meğersem Varmı öyle sperm sayısı az olupta hamile kalan arkadaşlarımız ?

ınsallah canım benım :) guzel gunler bızı beklıyodur ınsalah :) bencede tadı yeterınce cıktı kacmaya bıle baslıyo gelsın artık bebıslerımız onlarsız nasıl tadı cıkıcak kı asıl tat onlar

Kızla merhaba bizde bir buçuk yıldır bebek istiyoruz ama malesef olmuyor eşimin sperm sayısı azmış meğersem Varmı öyle sperm sayısı az olupta hamile kalan arkadaşlarımız ?
esının sperm sayısı kac canım tedavı oluyomusunuz

Kızlar biliyor musunuz bugün Kaan hocadan msj geldi ama panel test yazmamış sperm DNA hasarı istemiş sadece ama ben yaptırmak istiyorum çünkü oksidatif strese falan bakılsın istiyorum ama cevap için verdiğini tarih tam 59gun sonra.yani 15subata verdi.saka gibi bu kadar olmaz.birde buradaki bir kaç arkadaş aramış düzeltecegiz demiş ama düzelme yok gittikçe süre daha da artıyor

hadı ya bende kaan beyden cevap beklıyorum sen ne zaman atmıstın kı mesaj yenı geldı benım ıkı hafta oldu hala gelen gıden yok

canım sen sorunu sormak ıcın bekleme sekreterını ara sor o senı yonlendırır

hadı ya bende kaan beyden cevap beklıyorum sen ne zaman atmıstın kı mesaj yenı geldı benım ıkı hafta oldu hala gelen gıden yok
Canım 44gune geldi cavep.iki gün onceden geldi ama zaten 44gun oldukça uzun

Valla biraz fazla verip panel yaptırmayı düşünüyorum açıkçası.panel test yaptıracak var demi aramizda

kızlar bende doktor tavsıyesı olmadan klomen kulansam bı sıkıntı olurmu acaba yumurta gelıssın bıraz

Mantıklı değil mi canım çünkü şimdi onda da birşey çıkar birde o tedavi sürecini bekle işin yoksa
canım mantıklı ama neye gore ılerlıyo bılemeyız arasındada mıktar olarak bıraz fark var dna hasarı 200 lerde bırsedı yanlıs hatrlamıyosam panel 700 tl bızden fsh ve lh testlerı ıstemıste onların sonucuna gore panle ıstemıs sız yaptırdınızmı fsh vs..

kızlar doktorlarda ılgılenmıyorkı daha bugun hastanedeydım ve tedavı surecım durduruldu asılama ve tup vbebek dusunmedıgım ıcın doktorlar klomenı aşılama ıcın verıyor dıye bılıyorum ama suan bızım ole bı dusuncemız yok uff vala kafam alak bulak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…