- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
İnşallah kuZum hepimizinİnşallah cok güzel çıkar sonuçlarınız canm
ınsallah canım benım :) guzel gunler bızı beklıyodur ınsalah :) bencede tadı yeterınce cıktı kacmaya bıle baslıyo gelsın artık bebıslerımız onlarsız nasıl tadı cıkıcak kı asıl tat onlarKızlar inşallah seneler sonra biz de bu sayfalara bakıp bugunleri gülerek animsariz kucagimizda çocuklarımızla. Cevremdekiler hem diyor ki bugünlerin tadını çıkar acele etme. Hem de anne olmanın dünyadaki en güzel şey olduğunu.. biz yeterince çıkardık sanırım rahatlığını tadını. BIraz da anneligin tadını çıkaralım di mi ama
esının sperm sayısı kac canım tedavı oluyomusunuzKızla merhaba bizde bir buçuk yıldır bebek istiyoruz ama malesef olmuyor eşimin sperm sayısı azmış meğersemVarmı öyle sperm sayısı az olupta hamile kalan arkadaşlarımız ?
hadı ya bende kaan beyden cevap beklıyorum sen ne zaman atmıstın kı mesaj yenı geldı benım ıkı hafta oldu hala gelen gıden yokKızlar biliyor musunuz bugün Kaan hocadan msj geldi ama panel test yazmamış sperm DNA hasarı istemiş sadece ama ben yaptırmak istiyorum çünkü oksidatif strese falan bakılsın istiyorum ama cevap için verdiğini tarih tam 59gun sonra.yani 15subata verdi.saka gibi bu kadar olmaz.birde buradaki bir kaç arkadaş aramış düzeltecegiz demiş ama düzelme yok gittikçe süre daha da artıyor
canım sen sorunu sormak ıcın bekleme sekreterını ara sor o senı yonlendırırKızlar biliyor musunuz bugün Kaan hocadan msj geldi ama panel test yazmamış sperm DNA hasarı istemiş sadece ama ben yaptırmak istiyorum çünkü oksidatif strese falan bakılsın istiyorum ama cevap için verdiğini tarih tam 59gun sonra.yani 15subata verdi.saka gibi bu kadar olmaz.birde buradaki bir kaç arkadaş aramış düzeltecegiz demiş ama düzelme yok gittikçe süre daha da artıyor
Canım 44gune geldi cavep.iki gün onceden geldi ama zaten 44gun oldukça uzunhadı ya bende kaan beyden cevap beklıyorum sen ne zaman atmıstın kı mesaj yenı geldı benım ıkı hafta oldu hala gelen gıden yok
Canım 44gune geldi cavep.iki gün onceden geldi ama zaten 44gun oldukça uzun
bız panel yaptırdık canım bu ay ıste bende ondan gelecek cevabı beklıyorum gonderdık testlerıValla biraz fazla verip panel yaptırmayı düşünüyorum açıkçası.panel test yaptıracak var demi aramizda
Mantıklı değil mi canım çünkü şimdi onda da birşey çıkar birde o tedavi sürecini bekle işin yoksabız panel yaptırdık canım bu ay ıste bende ondan gelecek cevabı beklıyorum gonderdık testlerı
Doktor tavsiyesi olmadan kullanma kist yapiyor malesefkızlar bende doktor tavsıyesı olmadan klomen kulansam bı sıkıntı olurmu acaba yumurta gelıssın bıraz
canım mantıklı ama neye gore ılerlıyo bılemeyız arasındada mıktar olarak bıraz fark var dna hasarı 200 lerde bırsedı yanlıs hatrlamıyosam panel 700 tl bızden fsh ve lh testlerı ıstemıste onların sonucuna gore panle ıstemıs sız yaptırdınızmı fsh vs..Mantıklı değil mi canım çünkü şimdi onda da birşey çıkar birde o tedavi sürecini bekle işin yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?