Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar eşim bugün test verdi. sayı toplam 49 milyon ml 10 milyon olmuş ileri hareket 0 toplam hareket %2 çıkmış. Sevindim açıkçası çünkü ilk defa sayı bu kadar yüksek çıktı. Kullandığımız macuna devam.

nasil bir macun kullaniyorsunuz? 10 milyon olan ne ?

Ml de 10 milyon iyiye yakin bir deger 15 milyon normali zaten .Hiz icin ugrasmalisiniz havuc kuru denediniz mi ?

havucun suyunu sıkıp içti eşim ama çok değil birisi eşime havuç suyunun içine zeyrinyağı koy öyle hergün bir bardak iç demiş. onu deneyeceğiz.
Zeytinyagi cozulmesini kolaylastiriyor baska bi etkisi yok onemli olan sureklilik

Zeytinyagi cozulmesini kolaylastiriyor baska bi etkisi yok onemli olan sureklilik
Haklısın canım sürekli yapmak lazım ama ikimizde sıkılıyoruz katı meyve sıkacağı da aldırdım sürekli yapayım diye ama devam edemedik preseed jel kullandım bu ay birde

Ne kullandınız canım

Cidden sinir bozucu yani bu beklemek sabretmekten öte bi durum oldu bizler burda emek verirken zaman geçio ve elde var koca bi sıfır yaş geçiyor

O zmn sende vitamine başla yumurtana katkısı olsun die sakın klomen kullanma dr sölemeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…