nasil bir macun kullaniyorsunuz? 10 milyon olan ne ?selam kızlar eşim bugün test verdi. sayı toplam 49 milyon ml 10 milyon olmuş ileri hareket 0 toplam hareket %2 çıkmış. Sevindim açıkçası çünkü ilk defa sayı bu kadar yüksek çıktı. Kullandığımız macuna devam.
Ml de 10 milyon iyiye yakin bir deger 15 milyon normali zaten .Hiz icin ugrasmalisiniz havuc kuru denediniz mi ?selam kızlar eşim bugün test verdi. sayı toplam 49 milyon ml 10 milyon olmuş ileri hareket 0 toplam hareket %2 çıkmış. Sevindim açıkçası çünkü ilk defa sayı bu kadar yüksek çıktı. Kullandığımız macuna devam.
mililitrede 10 milyon canım. Macun bal arı sütü ve çeşitli bitkiler içindenasil bir macun kullaniyorsunuz? 10 milyon olan ne ?
havucun suyunu sıkıp içti eşim ama çok değil birisi eşime havuç suyunun içine zeyrinyağı koy öyle hergün bir bardak iç demiş. onu deneyeceğiz.Ml de 10 milyon iyiye yakin bir deger 15 milyon normali zaten .Hiz icin ugrasmalisiniz havuc kuru denediniz mi ?
Zeytinyagi cozulmesini kolaylastiriyor baska bi etkisi yok onemli olan sureklilikhavucun suyunu sıkıp içti eşim ama çok değil birisi eşime havuç suyunun içine zeyrinyağı koy öyle hergün bir bardak iç demiş. onu deneyeceğiz.
Haklısın canım sürekli yapmak lazım ama ikimizde sıkılıyoruz katı meyve sıkacağı da aldırdım sürekli yapayım diye ama devam edemedik preseed jel kullandım bu ay birdeZeytinyagi cozulmesini kolaylastiriyor baska bi etkisi yok onemli olan sureklilik
Bir daha soyluyorum hamilesinnnnEki Görüntüle 2081059
Kızlar az önce yaptığım test ne dersiniz
anladim canim. A vit. Yagda eriyen vitamin o yuzden zeytin yagi faydali olurmililitrede 10 milyon canım. Macun bal arı sütü ve çeşitli bitkiler içinde
hamilesin erseEki Görüntüle 2081059
Ayy canım benim inşallahBir daha soyluyorum hamilesinnnn
Hadi kos acile ya da dur kosma yürüyerek git kosmak yok
İnşallah canım. Eğer gerçekten öyleyse anlatırım süreci size umut olsunanladim canim. A vit. Yagda eriyen vitamin o yuzden zeytin yagi faydali olur
hamilesin erse
2 milyon çıktı canım daha tedaviye başlamadıkesının sperm sayısı kac canım tedavı oluyomusunuz
Ne kullandınız canımselam kızlar eşim bugün test verdi. sayı toplam 49 milyon ml 10 milyon olmuş ileri hareket 0 toplam hareket %2 çıkmış. Sevindim açıkçası çünkü ilk defa sayı bu kadar yüksek çıktı. Kullandığımız macuna devam.
Markası ne cnm efamı?Bir melek gelsin ben omega 3 kullaniyorum
Ayyyy kesin varkesin hadi bakalım yavaş yavaş bebişler geliyor sanki. Hadi bizlere mücdeli haberi ver.Eki Görüntüle 2081059
Cidden sinir bozucu yani bu beklemek sabretmekten öte bi durum oldu bizler burda emek verirken zaman geçio ve elde var koca bi sıfır yaş geçiyorKızlar biliyor musunuz bugün Kaan hocadan msj geldi ama panel test yazmamış sperm DNA hasarı istemiş sadece ama ben yaptırmak istiyorum çünkü oksidatif strese falan bakılsın istiyorum ama cevap için verdiğini tarih tam 59gun sonra.yani 15subata verdi.saka gibi bu kadar olmaz.birde buradaki bir kaç arkadaş aramış düzeltecegiz demiş ama düzelme yok gittikçe süre daha da artıyor
Bizden panel istedi cnm biz daha yaptırmadıkValla biraz fazla verip panel yaptırmayı düşünüyorum açıkçası.panel test yaptıracak var demi aramizda
O zmn sende vitamine başla yumurtana katkısı olsun die sakın klomen kullanma dr sölemedenkızlar doktorlarda ılgılenmıyorkı daha bugun hastanedeydım ve tedavı surecım durduruldu asılama ve tup vbebek dusunmedıgım ıcın doktorlar klomenı aşılama ıcın verıyor dıye bılıyorum ama suan bızım ole bı dusuncemız yok uff vala kafam alak bulak
Eşin ne ilaçları kullandı bide kactan cıktı bu degerlere cnm kaç ayda?Haklısın canım sürekli yapmak lazım ama ikimizde sıkılıyoruz katı meyve sıkacağı da aldırdım sürekli yapayım diye ama devam edemedik preseed jel kullandım bu ay birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?