Ben de hep kaset test kullandım hamile degilken hic cizgi cikmadi eger bu kadar net ciktiysa guvenebilirsin Testin markasi ne ?Ayy canım benim inşallahYarın gidebilirim ancak. Şimdi eşimi de umutlandırmak istemiyorum testten önce
Cnm hamilesinnnnnnnnnEki Görüntüle 2081059
Kızlar az önce yaptığım test ne dersiniz
Ahh canım inşallah dua et banaCnm hamilesinnnnnnnnn
Cnm kesin var ya git teste bekleme. Daha çok takıntı yapacaksın git yap öğren mutlu mutlu bu akşamı geçir. Ben gece 11 de gittim hatta seninkinden daha silikti testim. Senin 50-60 arası çıkar.Eki Görüntüle 2081059
Kızlar az önce yaptığım test ne dersiniz
Cnm son adet tarihin kaçtı????Ahh canım inşallah dua et bana
Bat 2 gün geçti canım. Ağrım var zaman zaman ama gelmedi kırmızılarCnm son adet tarihin kaçtı????
Adetle beraber kaçıncı gün ??? Mesela ben şimdi 32. Gündeyim. 17 kasım adetimin ilk günüydü.Bat 2 gün geçti canım. Ağrım var zaman zaman ama gelmedi kırmızılar
Anladım canım 20 kasımdı ilk günAdetle beraber kaçıncı gün ??? Mesela ben şimdi 32. Gündeyim. 17 kasım adetimin ilk günüydü.
Canım bence de hamilesin :)Anladım canım 20 kasımdı ilk gün
Cnm kesin var yani. 29. Gündesin. Erken öğrenmek hiç iyi değil aslında. Değerler katlandı mı ne kadar katlandı normal mi değil mi kese ne zaman görülür kalp atışı ne zaman derken stres oluyor insan. Yada ben stres oluyorum bilmiyorum. Yarın git kan ver Dr git düşük önleyici ilaç falan verir folik asit falan sonrada bekle 10-12 gün ancak o zamanlar kese kalp atışı görülüyor. 6. 7. Haftalarda kesinleşiyor. Sen daha 4+1 sin. Hayırlı olsun kuzum. Darısı tüm isteyenlerin başına.Anladım canım 20 kasımdı ilk gün
İnşallah canımCanım bence de hamilesin :)
Sabah gideceğim nasipse canım iyi haberler duymak nasip olur inşallahCnm kesin var yani. 29. Gündesin. Erken öğrenmek hiç iyi değil aslında. Değerler katlandı mı ne kadar katlandı normal mi değil mi kese ne zaman görülür kalp atışı ne zaman derken stres oluyor insan. Yada ben stres oluyorum bilmiyorum. Yarın git kan ver Dr git düşük önleyici ilaç falan verir folik asit falan sonrada bekle 10-12 gün ancak o zamanlar kese kalp atışı görülüyor. 6. 7. Haftalarda kesinleşiyor. Sen daha 4+1 sin. Hayırlı olsun kuzum. Darısı tüm isteyenlerin başına.
Canım bizde baktirdik o hormonlara ve gönderdik hocaya yine sadece DNA hasarı istemişcanım mantıklı ama neye gore ılerlıyo bılemeyız arasındada mıktar olarak bıraz fark var dna hasarı 200 lerde bırsedı yanlıs hatrlamıyosam panel 700 tl bızden fsh ve lh testlerı ıstemıste onların sonucuna gore panle ıstemıs sız yaptırdınızmı fsh vs..
Allah hepimizin yardımcısı olsun canımCidden sinir bozucu yani bu beklemek sabretmekten öte bi durum oldu bizler burda emek verirken zaman geçio ve elde var koca bi sıfır yaş geçiyor
Canım ya ben seni hatırlayamadım ama cook sevindim canım senin adına.bu arada kesin var çok belirgin seninki.birde onda gebelik yoksa ikincisi kesinlikle çıkmaz.o yüzden bence kesin hamissin canimAyy canım benim inşallahYarın gidebilirim ancak. Şimdi eşimi de umutlandırmak istemiyorum testten önce
Acaba neye göre panel istiyor.bende şimdi bilemedim ne yaptirsam die.sen nezamana vereceksin canımBizden panel istedi cnm biz daha yaptırmadık
Canim hic moralini bozma 1tane spermle bile kaliniyoru bak hareket orani da iyi hasar da yok. Hic yipratma takviyeleri de sakin birakmayin.Kizlar esim bugun spermiyogram testi yaptirdi
Duzende yaptirdi hemde
Moralim berbat
Aglicam
Toplam sperm: 10 milyon
Sperm yogunlugu: 1.5 milyon/ml
Toplam Hareket: %55
Ileri hareketli: %50
Morfoloji: sperm azligindan dolayi bakilamadi
Biz bir suru ilac takviye kuru yemis bal
Bosuna mi yedik ictik
Allahim yardim et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?