Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayy canım benim inşallah Yarın gidebilirim ancak. Şimdi eşimi de umutlandırmak istemiyorum testten önce
Ben de hep kaset test kullandım hamile degilken hic cizgi cikmadi eger bu kadar net ciktiysa guvenebilirsin Testin markasi ne ?

Anladım canım 20 kasımdı ilk gün
Cnm kesin var yani. 29. Gündesin. Erken öğrenmek hiç iyi değil aslında. Değerler katlandı mı ne kadar katlandı normal mi değil mi kese ne zaman görülür kalp atışı ne zaman derken stres oluyor insan. Yada ben stres oluyorum bilmiyorum. Yarın git kan ver Dr git düşük önleyici ilaç falan verir folik asit falan sonrada bekle 10-12 gün ancak o zamanlar kese kalp atışı görülüyor. 6. 7. Haftalarda kesinleşiyor. Sen daha 4+1 sin. Hayırlı olsun kuzum. Darısı tüm isteyenlerin başına.

Sabah gideceğim nasipse canım iyi haberler duymak nasip olur inşallah

Canım bizde baktirdik o hormonlara ve gönderdik hocaya yine sadece DNA hasarı istemiş

Ayy canım benim inşallah Yarın gidebilirim ancak. Şimdi eşimi de umutlandırmak istemiyorum testten önce
Canım ya ben seni hatırlayamadım ama cook sevindim canım senin adına.bu arada kesin var çok belirgin seninki.birde onda gebelik yoksa ikincisi kesinlikle çıkmaz.o yüzden bence kesin hamissin canim

Kizlar esim bugun spermiyogram testi yaptirdi
Duzende yaptirdi hemde
Moralim berbat
Aglicam
Toplam sperm: 10 milyon
Sperm yogunlugu: 1.5 milyon/ml
Toplam Hareket: %55
Ileri hareketli: %50
Morfoloji: sperm azligindan dolayi bakilamadi

Biz bir suru ilac takviye kuru yemis bal
Bosuna mi yedik ictik
Allahim yardim et...

Canim hic moralini bozma 1tane spermle bile kaliniyoru bak hareket orani da iyi hasar da yok. Hic yipratma takviyeleri de sakin birakmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…