aglicam ya aglicam niye boyle oldu kiCanim hic moralini bozma 1tane spermle bile kaliniyoru bak hareket orani da iyi hasar da yok. Hic yipratma takviyeleri de sakin birakmayin.
Cnm siz varikosel ameliyatı olun bence hiç vakit kaybetmeden hemde. Moralini bozma cnm. Allah büyük gecenin en karanlık anı aydınlığa en yakın olan andır. Moralini yüksek tut. Israrcı olun. Elle muayene olsun eşin. İyi bi doktora gidin. İşten rapor alın. Bi yol belirleyin o yolda ilerleyin cnm.Kizlar esim bugun spermiyogram testi yaptirdi
Duzende yaptirdi hemde
Moralim berbat
Aglicam
Toplam sperm: 10 milyon
Sperm yogunlugu: 1.5 milyon/ml
Toplam Hareket: %55
Ileri hareketli: %50
Morfoloji: sperm azligindan dolayi bakilamadi
Biz bir suru ilac takviye kuru yemis bal
Bosuna mi yedik ictik
Allahim yardim et...
cekilen ultrasonda 1.derece yazicaz demis dr. Yani az canim ameliyat olmaya degmez ki. Rapor cikinca dr.a goturecek esimCnm siz varikosel ameliyatı olun bence hiç vakit kaybetmeden hemde. Moralini bozma cnm. Allah büyük gecenin en karanlık anı aydınlığa en yakın olan andır. Moralini yüksek tut. Israrcı olun. Elle muayene olsun eşin. İyi bi doktora gidin. İşten rapor alın. Bi yol belirleyin o yolda ilerleyin cnm.
Canim sakin ol dalgalanmalar olabiliyor. Varikosel varsa ondan kaynaklanabilir .70 gun icinde herhangi bir rahatsizlik geçirdiyse basit bir agri kesici aldiysa bile sonucu olumsuz etkiler .Aglama güçlü olmak zorundasın sen agladikca esin stres olacak kendini yetersiz hissedecek .Lutfen toparla kendini sen kendini birakirsan nasil duzelecekaglicam ya aglicam niye boyle oldu ki
Cnm iki hafta sonra testi tekrarlayın. Gerçekten değişken olabiliyor. Üzülme bozma moralini tatlım.
ayy kizlar nasil şok oldum bilseniz. Bir hafta oldu esim antibiyotik kullanmisti faranjitten dolayi. O etkilemis olabilir mi acaba. Ama birakali 1.5 hafta oldu. Varikosel raporu da ciksin ona gore sonuclari kaan aydosa da gondericezCanim sakin ol dalgalanmalar olabiliyor. Varikosel varsa ondan kaynaklanabilir .70 gun icinde herhangi bir rahatsizlik geçirdiyse basit bir agri kesici aldiysa bile sonucu olumsuz etkiler .Aglama güçlü olmak zorundasın sen agladikca esin stres olacak kendini yetersiz hissedecek .Lutfen toparla kendini sen kendini birakirsan nasil duzelecek
ayy kizlar nasil şok oldum bilseniz. Bir hafta oldu esim antibiyotik kullanmisti faranjitten dolayi. O etkilemis olabilir mi acaba. Ama birakali 1.5 hafta oldu. Varikosel raporu da ciksin ona gore sonuclari kaan aydosa da gondericez
zeynepAntibiyotik çok etkiler cnm. Üzülme stres yapma. Aslında bizlerin psikolojileri çok iyi olmalı herşey psikolojik unutma bunu cnm. Yılmadan çabala hiç pes etme. Ben inanıyorum olacağına inş
Canım üzülme yaa. Bak antibiyotik diyorsun. Kızların da dedigi gibi cok etkiler. Stres bile nasil etkiliyorken vücudu antibiyotik almış bi sürü düşürür tabi. Öncesinde kac çıkıyordu?ayy kizlar nasil şok oldum bilseniz. Bir hafta oldu esim antibiyotik kullanmisti faranjitten dolayi. O etkilemis olabilir mi acaba. Ama birakali 1.5 hafta oldu. Varikosel raporu da ciksin ona gore sonuclari kaan aydosa da gondericez
ama antibiyotigi keseli 1-1.5 hafta oldu canim. SirasiylaCanım üzülme yaa. Bak antibiyotik diyorsun. Kızların da dedigi gibi cok etkiler. Stres bile nasil etkiliyorken vücudu antibiyotik almış bi sürü düşürür tabi. Öncesinde kac çıkıyordu?
Peki takviye ne aliyordu canım?zaman zaman boyle düşüş olabilir aslında yaa sıkma yın canınızı. Biz de en az sayıyı bu son testte aldık ama elden bisey gelmiyorama antibiyotigi keseli 1-1.5 hafta oldu canim. Sirasiyla
2.2milyon/ml
6milyon/ml
4milyon/ml
7milyon/ml
En dusugu bu cikti
Ee antibiyotikten iste 2 ay once icse o bile etkiliyor degil ki 1 hafta onceki .Esim stres ve üzüntüden urtiker olmustu .Kasinmaktan vucudu kaniyordu ve mecburen antibiyotik igne kullanmıştık 1 ay kadar sonraki testi cok kotu cikmisti ama dr sormustu bize tek tek soyleyince igne ve hap etkisi demistiama antibiyotigi keseli 1-1.5 hafta oldu canim. Sirasiyla
2.2milyon/ml
6milyon/ml
4milyon/ml
7milyon/ml
En dusugu bu cikti
promen-k aliyor canim. Bu aralar biraz aksatsakta havuc, isirgan otu, yesillik, kuru yemis yedi ama boyle olacagini hic dusunmemistimPeki takviye ne aliyordu canım?zaman zaman boyle düşüş olabilir aslında yaa sıkma yın canınızı. Biz de en az sayıyı bu son testte aldık ama elden bisey gelmiyor
Canım biz kaan hocada tedaviye başladık emodex klomen daha sonra emodex trental endol şimdi Sadece promotil kullanıyoruz yanında da macun ve ginseng kapsül tribulus kapsülNe kullandınız canım
hadi ya. Oyleyse eger sevinirim insallah oyledir. Dr. Mu soyledi 2 ay onceki bile etkiler diye canimEe antibiyotikten iste 2 ay once icse o bile etkiliyor degil ki 1 hafta onceki .Esim stres ve üzüntüden urtiker olmustu .Kasinmaktan vucudu kaniyordu ve mecburen antibiyotik igne kullanmıştık 1 ay kadar sonraki testi cok kotu cikmisti ama dr sormustu bize tek tek soyleyince igne ve hap etkisi demisti
Canım şimdi promotil kullanıyor kaan hocadan sadece diğer kapsül ve macunu da aktardan aldık 2 ay önce sayı 12 milyondu toplamdaEşin ne ilaçları kullandı bide kactan cıktı bu degerlere cnm kaç ayda?
Canım hiç üzülme hareket çok iyi sayı çok önemli değil hareket böyle olduktan sonra Rabbim hepimizin tek tek yüzünü güldürecek inşallahKizlar esim bugun spermiyogram testi yaptirdi
Duzende yaptirdi hemde
Moralim berbat
Aglicam
Bosuna mi yedik ictik
Allahim yardim et...
Evet Meram tıp da çekindim sen gidip görüşünce anlayacaksın tüp bebek gerekmeyen durumda yapmıyorlar öyle olsa beni bırakmazlardı yapışırlardı eşimin önceki testlerini de gördü aaa bunlar kötüye diye üstüme gelebilirdi bende hatta eşimin önceki testleri kötü gibi ondan stres yaptım birşey yok eşinin testleri gayet iyi dedi bana sadece stres yapma dedi yumurtlama takibi gerekiyor sana dedi çatlatma iğnesi aşılama deneriz en son olmazsa tüp dedi geçende tv de yine dedi tüp bebek merkezi yazıyor diye herkese tüp bebek yapmıyoruz telefonda arayanlara da illa bize gelin demiyordu o da hoşuma gitti belki kaderimizde hiç bebiş yok sebepsiz interfilite diye bile birşey var ama biz şifamızı arayacağız sonuna kadar bunca imkan varkenİyi çok şükür canım tıp da mı çektirdin rahim filmini? Benim kan değerlerim rahim filmim eşimin 4 tane spermiogram,ultrason ve dna hasar testini alıp bende mi gitsem ki diyorum. Ama sonrada şimdi lötü bişey der yada tüp bebeğe ikna etmeye çalışır diye korkuyorum.
Spermler 70 gunde yenilendigi icin etkisi o kadar surebiliyormuş evet dr soylemisti urtiker icin yapilan ignede zaten kortizon varmis beterin beteri yani .2 ay daha beklemiştik yenisi icinhadi ya. Oyleyse eger sevinirim insallah oyledir. Dr. Mu soyledi 2 ay onceki bile etkiler diye canim
Canım ben hamıle kdıgımda degerler 1.9Mldu.bende aynı seyı duaunmustum macunlar ılac bosuna dıye.Ama o ay hamıle kaldım. Bence sen cok uzuluyorsun dıye esın cok fazla strese gırdı. Stres ınanılmaz etkılıyor. Sen rahat ol kı esın de rahat olsun. Ve umudunu asla kaybetme. Hem antıbıyotık kullanmıs o da etkıler. Bozma moralınıKizlar esim bugun spermiyogram testi yaptirdi
Duzende yaptirdi hemde
Moralim berbat
Aglicam
Bosuna mi yedik ictik
Allahim yardim et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?