Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizim sonucun tıpa tıp aynısı ml si bile bizde morfoloji için ücret verdik bakamadılar sizin diğer yerde kaç cıktı bu düzende bişe var yaaaa

Canım hiç üzülme hareket çok iyi sayı çok önemli değil hareket böyle olduktan sonra Rabbim hepimizin tek tek yüzünü güldürecek inşallah
evet hareket 0.di cok sukur o artti. Ama esim keciboynuzunu birakti ondan da olabilir bilmiyorum ki. Insallah canim insallah benim de isteyen herkesin yuzu guler

Spermler 70 gunde yenilendigi icin etkisi o kadar surebiliyormuş evet dr soylemisti urtiker icin yapilan ignede zaten kortizon varmis beterin beteri yani .2 ay daha beklemiştik yenisi icin
yaa bilseydim icirmezdim. Ama bogazi cok kotuydu canim oksurjkten konisamiyordu cok etkiliyordu. Insallah antibiyotik etkisi gecince biter. Biz tup bebek dusunuyoruz insallah o vakte kadar gecer canim

tamam canim stres yapmicam zaten her sey olacagina variyor

Bizim sonucun tıpa tıp aynısı ml si bile bizde morfoloji için ücret verdik bakamadılar sizin diğer yerde kaç cıktı bu düzende bişe var yaaaa
valla yuksek cikariyorlar dediler ya bizde en dusuk duzende cikti canim

Beth18 bende kronik faranjit var cok iyi anliyorum. Taze zencefil rendeleyip balla yedirirsen 2 gunde geçiriyor Ben dusuk riskine karsi az az yedim biraz uzadi surec

Kızlar benim eşimin sık sık bogazında rahatsızlık olur yada en kötü 2 aya bir dişine birşey olur antibiyotik kullanır biz kkb Dr u antibiyotik vermişti sorduk etkilerse almayalım diye yok yok bir etkisi olmaz dedi bi keresinde de üroloji ye sorduk kullanalım mı diye birşey olmaz hastaysanız kullanacaksınız dedi cnm belki antibiyotik etkilemiş olabilir yine de net ne sebep oluyor onu bulup çözüm yolu bulunmalı ama ben size diyeyim bizim en büyük düşmanımız sorunumuz Stresss.... benim işim çok stresli çalışma saatlerim uzun Dr geçen tv de dedi ilk bir insan birşey yeyince ilk sperm ilk yumurta etkilenir dedi veya herşey normal hamile kalınamıyor dimi mesela o zamanlara dikkat edin ta eşinizle kavga etmişsiniz ya birşeye üzülmüş korkmuş olabilirsiniz direk yumurta kalitesini etkiler diyor kendimizi salamıyoruz nasıl yapsam bulsak bunun çözümünü

Beth18 bende kronik faranjit var cok iyi anliyorum. Taze zencefil rendeleyip balla yedirirsen 2 gunde geçiriyor Ben dusuk riskine karsi az az yedim biraz uzadi surec
gecti mi bogazin canim?

sebebini bilmiyoruz canim varikosel biri var diyor biri yok diyor stres yapmayalim desek te biliyorsunuz ister istemez oluyor

kızlar arada yazıyorum buraya ama sizleri hep takip ediyorum nadir yazmamın sebebi ruh halimi size yansıtmak istememem. An itibariyle regl oldum ve ağla ağla bi hal oldum ama sonra geçti ağladıkça rahatladım zira 4 yılın acısı böyle çıkıyor ama bünya hala alışmadı 4 yıldır her regl günü ağlamayı seviyor velhasıl artık karar verdim bir ay beslenmeme dikkat edip biraz da spor yaptıktan sonra tüp bebeğe başlamaya karar verdim ama ödüm kopuyor yalan değil tüp bebeğin her aşamasından ama belki benm de yavrum tüp bebekle gelir rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah amin

Ya bide dikkatimi cekti ml miktarı fazla cık
ya dikkat ettin mi ml miktarı fazla cıktı bizim normalde 3-4 ml cıkardı burda eşim aynı miktar gibi bence demesine ragmen 7,4 ml cıktı bizim acaba kriterleri mi farklı die aklıma geldi sizinde öylemi oldu cnm ml cok cıkıyor bizim

Kuzum o bende de var her ay gelince bi odaya kapanma eşimle bile konusmama ama ertesi gün unutmak zorunda oldugum için kimseye belli etmiyorum

ben de öyleyim canım suan eşimle bile konuşmuyorum içime kapanıyorum sanırım o da hormonlardan oluyor
Ben istemesemde Allah tan geldiğini bilsemde elimde olmadan içimden ona kızıyorum ama cok utanıyorum sonra kendimden ona kıyamıyorum nasıl bi duygu bu hem kızıyorum hem kıyamıyorum

Ben istemesemde Allah tan geldiğini bilsemde elimde olmadan içimden ona kızıyorum ama cok utanıyorum sonra kendimden ona kıyamıyorum nasıl bi duygu bu hem kızıyorum hem kıyamıyorum
görünürde sorun eşlerde olduğundan bazen böyle duygulara kapılmak çok normal ama eşlerimiz ne yapsın onlar ister miydi durum böyle olsun her şey Allahtan tabi ki bu da bizim sınavımız demek hem de çok zor sınavımız

evet evrt canim 6.9.du volüm
Cok geldi neden acaba

Günaha giriyorum biliyorum ama içimden kızıyorum bazen Allah affetsin beni

ne sordun da olmaz dedi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…