- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Güya bu cmt vericektik eşim sınav varmıs görevlendirmişler bilmiyorum n zmn vericez ama üzüldüm ya tam zamanını buldularAcaba neye göre panel istiyor.bende şimdi bilemedim ne yaptirsam die.sen nezamana vereceksin canım
Bizim sonucun tıpa tıp aynısı ml si bile bizde morfoloji için ücret verdik bakamadılar sizin diğer yerde kaç cıktı bu düzende bişe var yaaaaKizlar esim bugun spermiyogram testi yaptirdi
Duzende yaptirdi hemde
Moralim berbat
Aglicam
Toplam sperm: 10 milyon
Sperm yogunlugu: 1.5 milyon/ml
Toplam Hareket: %55
Ileri hareketli: %50
Morfoloji: sperm azligindan dolayi bakilamadi
Biz bir suru ilac takviye kuru yemis bal
Bosuna mi yedik ictik
Allahim yardim et...
Kapsülün içeriği nasıl eğer sorun olmazsa özelden bana resmini yollarmısın lütfenCanım şimdi promotil kullanıyor kaan hocadan sadece diğer kapsül ve macunu da aktardan aldık 2 ay önce sayı 12 milyondu toplamda
evet hareket 0.di cok sukur o artti. Ama esim keciboynuzunu birakti ondan da olabilir bilmiyorum ki. Insallah canim insallah benim de isteyen herkesin yuzu gulerCanım hiç üzülme hareket çok iyi sayı çok önemli değil hareket böyle olduktan sonra Rabbim hepimizin tek tek yüzünü güldürecek inşallah
yaa bilseydim icirmezdim. Ama bogazi cok kotuydu canim oksurjkten konisamiyordu cok etkiliyordu. Insallah antibiyotik etkisi gecince biter. Biz tup bebek dusunuyoruz insallah o vakte kadar gecer canimSpermler 70 gunde yenilendigi icin etkisi o kadar surebiliyormuş evet dr soylemisti urtiker icin yapilan ignede zaten kortizon varmis beterin beteri yani .2 ay daha beklemiştik yenisi icin
tamam canim stres yapmicam zaten her sey olacagina variyorCanım ben hamıle kdıgımda degerler 1.9Mldu.bende aynı seyı duaunmustum macunlar ılac bosuna dıye.Ama o ay hamıle kaldım. Bence sen cok uzuluyorsun dıye esın cok fazla strese gırdı. Stres ınanılmaz etkılıyor. Sen rahat ol kı esın de rahat olsun. Ve umudunu asla kaybetme. Hem antıbıyotık kullanmıs o da etkıler. Bozma moralını
valla yuksek cikariyorlar dediler ya bizde en dusuk duzende cikti canimBizim sonucun tıpa tıp aynısı ml si bile bizde morfoloji için ücret verdik bakamadılar sizin diğer yerde kaç cıktı bu düzende bişe var yaaaa
gecti mi bogazin canim?Beth18 bende kronik faranjit var cok iyi anliyorum. Taze zencefil rendeleyip balla yedirirsen 2 gunde geçiriyor Ben dusuk riskine karsi az az yedim biraz uzadi surec
sebebini bilmiyoruz canim varikosel biri var diyor biri yok diyor stres yapmayalim desek te biliyorsunuz ister istemez oluyorKızlar benim eşimin sık sık bogazında rahatsızlık olur yada en kötü 2 aya bir dişine birşey olur antibiyotik kullanır biz kkb Dr u antibiyotik vermişti sorduk etkilerse almayalım diye yok yok bir etkisi olmaz dedi bi keresinde de üroloji ye sorduk kullanalım mı diye birşey olmaz hastaysanız kullanacaksınız dedi cnm belki antibiyotik etkilemiş olabilir yine de net ne sebep oluyor onu bulup çözüm yolu bulunmalı ama ben size diyeyim bizim en büyük düşmanımız sorunumuz Stresss.... benim işim çok stresli çalışma saatlerim uzun Dr geçen tv de dedi ilk bir insan birşey yeyince ilk sperm ilk yumurta etkilenir dedi veya herşey normal hamile kalınamıyor dimi mesela o zamanlara dikkat edin ta eşinizle kavga etmişsiniz ya birşeye üzülmüş korkmuş olabilirsiniz direk yumurta kalitesini etkiler diyor kendimizi salamıyoruz nasıl yapsam bulsak bunun çözümünü
Bugun daha iyiyim canim ama halsizlik var yatiyorumgecti mi bogazin canim?
sebebini bilmiyoruz canim varikosel biri var diyor biri yok diyor stres yapmayalim desek te biliyorsunuz ister istemez oluyor
Ay canm kesin var masallah çok sevindim bu topik hepimize uğur getirsin inşallah sırayla hamile haberleri alalım :) canım sizin en son testte ki sayı ve değerleriniz nasıldıEki Görüntüle 2081059
Kızlar az önce yaptığım test ne dersiniz
Ya bide dikkatimi cekti ml miktarı fazla cıkevet hareket 0.di cok sukur o artti. Ama esim keciboynuzunu birakti ondan da olabilir bilmiyorum ki. Insallah canim insallah benim de isteyen herkesin yuzu guler
yaa bilseydim icirmezdim. Ama bogazi cok kotuydu canim oksurjkten konisamiyordu cok etkiliyordu. Insallah antibiyotik etkisi gecince biter. Biz tup bebek dusunuyoruz insallah o vakte kadar gecer canim
tamam canim stres yapmicam zaten her sey olacagina variyor
valla yuksek cikariyorlar dediler ya bizde en dusuk duzende cikti canim
ya dikkat ettin mi ml miktarı fazla cıktı bizim normalde 3-4 ml cıkardı burda eşim aynı miktar gibi bence demesine ragmen 7,4 ml cıktı bizim acaba kriterleri mi farklı die aklıma geldi sizinde öylemi oldu cnm ml cok cıkıyor bizimevet hareket 0.di cok sukur o artti. Ama esim keciboynuzunu birakti ondan da olabilir bilmiyorum ki. Insallah canim insallah benim de isteyen herkesin yuzu guler
yaa bilseydim icirmezdim. Ama bogazi cok kotuydu canim oksurjkten konisamiyordu cok etkiliyordu. Insallah antibiyotik etkisi gecince biter. Biz tup bebek dusunuyoruz insallah o vakte kadar gecer canim
tamam canim stres yapmicam zaten her sey olacagina variyor
valla yuksek cikariyorlar dediler ya bizde en dusuk duzende cikti canim
Kuzum o bende de var her ay gelince bi odaya kapanma eşimle bile konusmama ama ertesi gün unutmak zorunda oldugum için kimseye belli etmiyorumkızlar arada yazıyorum buraya ama sizleri hep takip ediyorum nadir yazmamın sebebi ruh halimi size yansıtmak istememem. An itibariyle regl oldum ve ağla ağla bi hal oldum ama sonra geçti ağladıkça rahatladım zira 4 yılın acısı böyle çıkıyor ama bünya hala alışmadı 4 yıldır her regl günü ağlamayı seviyor velhasıl artık karar verdim bir ay beslenmeme dikkat edip biraz da spor yaptıktan sonra tüp bebeğe başlamaya karar verdim ama ödüm kopuyor yalan değil tüp bebeğin her aşamasından ama belki benm de yavrum tüp bebekle gelir rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah amin
ben de öyleyim canım suan eşimle bile konuşmuyorum içime kapanıyorum sanırım o da hormonlardan oluyorKuzum o bende de var her ay gelince bi odaya kapanma eşimle bile konusmama ama ertesi gün unutmak zorunda oldugum için kimseye belli etmiyorum
Ben istemesemde Allah tan geldiğini bilsemde elimde olmadan içimden ona kızıyorum ama cok utanıyorum sonra kendimden ona kıyamıyorum nasıl bi duygu bu hem kızıyorum hem kıyamıyorumben de öyleyim canım suan eşimle bile konuşmuyorum içime kapanıyorum sanırım o da hormonlardan oluyor
görünürde sorun eşlerde olduğundan bazen böyle duygulara kapılmak çok normal ama eşlerimiz ne yapsın onlar ister miydi durum böyle olsun her şey Allahtan tabi ki bu da bizim sınavımız demek hem de çok zor sınavımızBen istemesemde Allah tan geldiğini bilsemde elimde olmadan içimden ona kızıyorum ama cok utanıyorum sonra kendimden ona kıyamıyorum nasıl bi duygu bu hem kızıyorum hem kıyamıyorum
evet evrt canim 6.9.du volümYa bide dikkatimi cekti ml miktarı fazla cık
ya dikkat ettin mi ml miktarı fazla cıktı bizim normalde 3-4 ml cıkardı burda eşim aynı miktar gibi bence demesine ragmen 7,4 ml cıktı bizim acaba kriterleri mi farklı die aklıma geldi sizinde öylemi oldu cnm ml cok cıkıyor bizim
Ya bunu bi ben farkettim sanırı düzende yapan kimse bunu demedi ama benim cok tuafıma gitti hatta ta üst kattaki lapın kapısına gittim calısan adam var ya bi orta yaşlı sordum adam tuaf tuaf yüzüme baktı olmaz öyle bişe dedievet evrt canim 6.9.du volüm
Cok geldi neden acaba
Günaha giriyorum biliyorum ama içimden kızıyorum bazengörünürde sorun eşlerde olduğundan bazen böyle duygulara kapılmak çok normal ama eşlerimiz ne yapsın onlar ister miydi durum böyle olsun her şey Allahtan tabi ki bu da bizim sınavımız demek hem de çok zor sınavımız
öyle deme canım sonuçta Allah senin içinden geçeni biliyordur bu süreç gerçekten zor böyle şeyler yaşamamız da çok normal inşallah biz de hayırlısıyla atlatırız bu zamanlarıGünaha giriyorum biliyorum ama içimden kızıyorum bazenAllah affetsin beni
ne sordun da olmaz dedi canimYa bunu bi ben farkettim sanırı düzende yapan kimse bunu demedi ama benim cok tuafıma gitti hatta ta üst kattaki lapın kapısına gittim calısan adam var ya bi orta yaşlı sordum adam tuaf tuaf yüzüme baktı olmaz öyle bişe dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?