- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Ya bi kez 6 gün geçikti hiç geçmezdi o gün sanki üzerimden tonlarca yük kalktı gibi oldu hemen bebek kıyafetlerine bile başladım sonra kan testi tabi negatif aksama da geldi demekki bi kalsak yükümüz cok hafiflıcek ama Rabbim hayırlısını ve sağlıklı olmasını nasip etsin beni eşimi perişan edicek kafamızı önümüze eğdircek evlat nasip etmesin cümlemize cnm hadı sende toparlan bak biz hala burdayız son gaz devam ediyoruz etmek zorundayız bugün bi topikcan daha hamile sayımız azalcak böyleceöyle deme canım sonuçta Allah senin içinden geçeni biliyordur bu süreç gerçekten zor böyle şeyler yaşamamız da çok normal inşallah biz de hayırlısıyla atlatırız bu zamanları
Biz başla yerde yaptırdığımızda toplam sayı düZendeki ile aynıydı ama ml hacmi daha azdı ve bu sayede morfoloji incelenmişti dedim adam her yerde kriter aynıdır dedi kestirdi attı gıcık oldumne sordun da olmaz dedi canim
reglin üzerinden saat geçti ya kabullendim canım daha iyiyim :)Ya bi kez 6 gün geçikti hiç geçmezdi o gün sanki üzerimden tonlarca yük kalktı gibi oldu hemen bebek kıyafetlerine bile başladım sonra kan testi tabi negatif aksama da geldi demekki bi kalsak yükümüz cok hafiflıcek ama Rabbim hayırlısını ve sağlıklı olmasını nasip etsin beni eşimi perişan edicek kafamızı önümüze eğdircek evlat nasip etmesin cümlemize cnm hadı sende toparlan bak biz hala burdayız son gaz devam ediyoruz etmek zorundayız bugün bi topikcan daha hamile sayımız azalcak böylece
Sevindim cnm yoksa içimizde her ayın ümidi olmasa o zmn bu yük daha ağır gelir ümidimizi kaybetmiyoruz anlaştıkreglin üzerinden saat geçti ya kabullendim canım daha iyiyim :)
bizim mail olarak geldigi icin kimseye cemkiremedimBiz başla yerde yaptırdığımızda toplam sayı düZendeki ile aynıydı ama ml hacmi daha azdı ve bu sayede morfoloji incelenmişti dedim adam her yerde kriter aynıdır dedi kestirdi attı gıcık oldum
Bende 2.örneği vermeye gittiğimde yakaladım beyaz saçlı en üst katta ona yönlendirdiler beni kimse anlamadı amaaaabizim mail olarak geldigi icin kimseye cemkiremedim
ama bariz bir fark var normali 3 ml falan iki katindan fazla ornekle calisilmis anlamis degilim gercektenBende 2.örneği vermeye gittiğimde yakaladım beyaz saçlı en üst katta ona yönlendirdiler beni kimse anlamadı amaaaa
Kaan hocayla görüştükten sonra bende gideyim o zaman canım. Şimdi bu ay iğne ile doğal yoldan mı deneyeceksiniz?Evet Meram tıp da çekindim sen gidip görüşünce anlayacaksın tüp bebek gerekmeyen durumda yapmıyorlar öyle olsa beni bırakmazlardı yapışırlardı eşimin önceki testlerini de gördü aaa bunlar kötüye diye üstüme gelebilirdi bende hatta eşimin önceki testleri kötü gibi ondan stres yaptım birşey yok eşinin testleri gayet iyi dedi bana sadece stres yapma dedi yumurtlama takibi gerekiyor sana dedi çatlatma iğnesi aşılama deneriz en son olmazsa tüp dedi geçende tv de yine dedi tüp bebek merkezi yazıyor diye herkese tüp bebek yapmıyoruz telefonda arayanlara da illa bize gelin demiyordu o da hoşuma gitti belki kaderimizde hiç bebiş yok sebepsiz interfilite diye bile birşey var ama biz şifamızı arayacağız sonuna kadar bunca imkan varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?