Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
öyle deme canım sonuçta Allah senin içinden geçeni biliyordur bu süreç gerçekten zor böyle şeyler yaşamamız da çok normal inşallah biz de hayırlısıyla atlatırız bu zamanları
Ya bi kez 6 gün geçikti hiç geçmezdi o gün sanki üzerimden tonlarca yük kalktı gibi oldu hemen bebek kıyafetlerine bile başladım sonra kan testi tabi negatif aksama da geldi demekki bi kalsak yükümüz cok hafiflıcek ama Rabbim hayırlısını ve sağlıklı olmasını nasip etsin beni eşimi perişan edicek kafamızı önümüze eğdircek evlat nasip etmesin cümlemize cnm hadı sende toparlan bak biz hala burdayız son gaz devam ediyoruz etmek zorundayız bugün bi topikcan daha hamile sayımız azalcak böylece

reglin üzerinden saat geçti ya kabullendim canım daha iyiyim :)

Beth18 canım benim durumumu az çok biliyorsun. Tüp bebeğe karar vermişsin galiba hepsini okumamıştı olabilirim... hayırlı olsun inşallah... fakat tüp bebek yaptırsanda araştırın ve olun varikosel ameliyatını ben süreçlerimi yazacağım inşallah biz ikinci ameliyatı olacağız. İlk bebeğiniz tüp bebekle olur inşallah fakat 2. Düşüneceğiniz zaman eğer düşünürseniz normal yolla olma şansınızı arttırırsınız çocuk çünkü hızınız gerçekten iyi. Bizim 43 milyon olsa bile sadece %7 si hareketli ve 5 milyona bile gelmiyor ama senin 10 milyonun yüzde 55 i ileri hareketliyse 5 milyondan daha fazlası haraketli böyle düşün. Sadece fikrimi söylüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kaan hocayla görüştükten sonra bende gideyim o zaman canım. Şimdi bu ay iğne ile doğal yoldan mı deneyeceksiniz?

@glmserser bende her ay aynı duyguları yaşıyorum ve malesef ben ağlayamadan iyi tarafından bakıp en azından adetimi olabildim çok şükür diye düşünürken eşimin gözleri dolu dolu oluyor ve 1 matem gecesi geçirip toparlanıyor. Böyle olunca 2 kat üzülüyorum. Malesef teselli veren taraf hep ben oluyorum eşime de kendime de. Ama adet bitince yeni ay yeni umut deyip toparlanıyor insan. İnşallah sende üç dört güne yeni bir aya başlayacaksın. Bebeğine kavuşmadan önceki son adetin olsun inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…