bi fikrim yok aslinda sizin yaptiginiz gibi surekli havuc isirgan otu yesillik nohut emodex icti yedi. Simdide promen k.ye gectik canimCanım sizin hareket nasıl arttı
Cok guzel canim gozun aydın. Beklenen adet tarihi ne zamandi?Kızlar sonuç yeni çıktı 83
Maşallah canm ne güzel bir haber Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insalalh bizede dua et canmKızlar sonuç yeni çıktı 83
Canım hayırlı uğurlu olsun ne de mutlusundur şimdi. İnşallah kucagına aldığını da Rabbim nasip ederKızlar sonuç yeni çıktı 83
CANIM gözun aydın rabbım saglıklıca kucagına almayıda nasıp etsın ınsallahKızlar sonuç yeni çıktı 83
Darısı başınıza canımCok guzel canim gozun aydın. Beklenen adet tarihi ne zamandi?
Şimdi dışardayım hala canım akşam anlatırım tek tek her şeyi
Amin canım Allah tez vakitte sizlere de nasip etsinCANIM gözun aydın rabbım saglıklıca kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah
Tamm canm Allah razı olsun inşallahŞimdi dışardayım hala canım akşam anlatırım tek tek her şeyi
Insallahh kat artar canım senin de değerlerin. Rabbim hayırlısıyla tamamina erdirsin. Aminnnn darısı bana, diğer arkadaşlarıma olsun. Insallahhh bu mutlulukları hepimiz yaşarız hayırlısıylaDarısı başınıza canım16 aralıktı. Herhalde geç çatladı diye bekledim 2 gün sonra test yaptığımda silik çıktı
Cnm tebrikler çok dolaşma ayakta durma yat dinlen yeni olduğu için dikkat etmek gerekiyor.Kızlar sonuç yeni çıktı 83
Amin.En büyük duam canım Allahım hepinize yaşatsın tez vakitteInsallahh kat artar canım senin de değerlerin. Rabbim hayırlısıyla tamamina erdirsin. Aminnnn darısı bana, diğer arkadaşlarıma olsun. Insallahhh bu mutlulukları hepimiz yaşarız hayırlısıyla
Kızlar sonuç yeni çıktı 83
Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinKızlar sonuç yeni çıktı 83
Sağ ol canım. Aynen bundan sonra dikkat edeceğim artıkCnm tebrikler çok dolaşma ayakta durma yat dinlen yeni olduğu için dikkat etmek gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?