Amin canım. Sırayla tek tek alalım inşallah güzel haberleriniziHayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Insallah insallah.Amin canım. Sırayla tek tek alalım inşallah güzel haberlerinizi
kaan hocaydi canim ama o ameliyat olmayin demistiTunaydinn kızlar.Beth18 canım naptiniz neye karar verdiniz ameliyat olacak mi esin? Bu arada sizin doktor kaan hoca mıydı
kaan hocaydi canim ama o ameliyat olmayin demisti
Sonucumuz cikti solda grade 1 varikosel var ayrica reflu de var
Bunlari kaan hocaya ayrica arastima hastahanesinde bi dr.a gosterecegiz bakalim ne diyecekler kaan hocanin maile cevabi 823847472828 gun sonra oluyor ama olsun bakalim
Amin kuzum. Darısı başına. Sakın üzme kendini gerçekten dedikleri gibi ol denilirse önünde hiç bir engel kalmıyor. Hiç sayılara takılma o bir tane yetecek beklediğin haberi almana
aglancak halimize guluyoruz edaguldurdun benı canım aynen oyle valla maılın basında beklıyorum kac gundur erken gelır umıdıyle
agzindan bal damliyo sen hep konusAmin kuzum. Darısı başına. Sakın üzme kendini gerçekten dedikleri gibi ol denilirse önünde hiç bir engel kalmıyor. Hiç sayılara takılma o bir tane yetecek beklediğin haberi almana
Aynen kaan hoca maalesef 1 ay okdy l hala cevap yik. Güya 15 gun icinde diyordu sekreteri. Canim acaba ameliyat olunca daha mi iyi olur? Baksana B Birmucize nin esi de ameliyat olduktan sonra hamile kaldi ama sizinki dedigin gibi başlangıç henüz. Bilemedim vallakaan hocaydi canim ama o ameliyat olmayin demisti
Sonucumuz cikti solda grade 1 varikosel var ayrica reflu de var
Bunlari kaan hocaya ayrica arastima hastahanesinde bi dr.a gosterecegiz bakalim ne diyecekler kaan hocanin maile cevabi 823847472828 gun sonra oluyor ama olsun bakalim
aglancak halimize guluyoruz eda
elden bısey gelmıyo napalım canım hem aglarız hem gulerız yoksa pıskolojım bozulcak
bilemiyorum esim bunlari arastirmadaki dr.a gosterecek o ol derse olcak canim
AminAmin canım. Sırayla tek tek alalım inşallah güzel haberlerinizi
Bana da 28 inde cevap verecek bu ay bekliyorumguldurdun benı canım aynen oyle valla maılın basında beklıyorum kac gundur erken gelır umıdıyle
Evet anlatacağım canım. Umudunuz katlanacak emin ol. Dualarımda hep size. 2018 meleklerimizi getirsin hepimizeaglancak halimize guluyoruz eda
agzindan bal damliyo sen hep konusneler yaptin nasil o gobegine bebisi kondurdun (once Allahin izniyle tabiki) anlat bizlere de umut olsun bizler de yapalim canim
Hayırlı olsun cok sevindim darısı hepimize inşallahDarısı başınıza canım16 aralıktı. Herhalde geç çatladı diye bekledim 2 gün sonra test yaptığımda silik çıktı
yanı gununu doldurmayamı bakıyo napıyo anlamıyorum eger gununde cevap verırse kafayı yerım bızımde 31 ocak le le le sakıne yanıBana da 28 inde cevap verecek bu ay bekliyorum
Çok teşekkür ederim.Amin inşallah. Allah hepinize nasip etsinHayırlı olsun cok sevindim darısı hepimize inşallah
Gözün aydınn cnmAmin canım. Sırayla tek tek alalım inşallah güzel haberlerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?