sperm sayiniz normal gebelik için ideal yazmiş.sonrası hep sitesinden link vererek oto msj...Ne yazmisShe- ?
canım aynen sız hastası degılsınız sanırım normal bırsey danısmak ıcın atıysanız o sekılde cevap verıyorsperm sayiniz normal gebelik için ideal yazmiş.sonrası hep sitesinden link vererek oto msj...
evet hastası degildik.olacaktık.ama şu mailden sonra vazgeçtim.oto msj atacagina hiç atmasa daha iyiydi.saçmalamışcanım aynen sız hastası degılsınız sanırım normal bırsey danısmak ıcın atıysanız o sekılde cevap verıyor
Canim hep o sekilde verip yapilmasi gereken testleri belirtiyor. Biz yaptirip gittik o maile gore. Tedavi basladi. Cok memnunuz alaninda en iyisi bence hemen yargilama canim. Hasar testi mutlaka yaptirin yaptirmadiysaniz.evet hastası degildik.olacaktık.ama şu mailden sonra vazgeçtim.oto msj atacagina hiç atmasa daha iyiydi.saçmalamış
bence vazgecmemelısın tamam msj anlamında sıkıntıları var ama cok ıyı bır hoca 1 ayda esımın dna hasarı duzeldı bence bı denemelısın :)evet hastası degildik.olacaktık.ama şu mailden sonra vazgeçtim.oto msj atacagina hiç atmasa daha iyiydi.saçmalamış
süperdna hasarı yaptirdik hasar çıkmadı.
Darisi bize yaaa. Biz de 70. Gun verdik bakalim kac oldu hasarbence vazgecmemelısın tamam msj anlamında sıkıntıları var ama cok ıyı bır hoca 1 ayda esımın dna hasarı duzeldı bence bı denemelısın :)
canım benım ınsallah duzelmıstırDarisi bize yaaa. Biz de 70. Gun verdik bakalim kac oldu hasar
Evet bende mail göndermiştim 43 milyon yüzde yedi haraket geri haraketsiz 0 morfoloji. Dediği doğal yolla çocuğunuz olabilir. Bir problem görünmüyor. 4 madde var bunlar önemli sonra bir sürü link ve sonunda bir gün gelin değerlendirelim falan. Sanırım ros DNA hasarı falan filan onları yaptırıp hocayla değerlendirmek bu yani. Bir de bizde çift taraflı varikosel var bu detaya hiç değinmemiş.sperm sayiniz normal gebelik için ideal yazmiş.sonrası hep sitesinden link vererek oto msj...
aynen o tarz msj bizede yolladiği.Evet bende mail göndermiştim 43 milyon yüzde yedi haraket geri haraketsiz 0 morfoloji. Dediği doğal yolla çocuğunuz olabilir. Bir problem görünmüyor. 4 madde var bunlar önemli sonra bir sürü link ve sonunda bir gün gelin değerlendirelim falan. Sanırım ros DNA hasarı falan filan onları yaptırıp hocayla değerlendirmek bu yani. Bir de bizde çift taraflı varikosel var bu detaya hiç değinmemiş.
Sizin değerleriniz nasıl? Biz hastası değiliz fakat o bahsettiği testler önemli şeyler. Varikosel problemini çözebilirsen inşallah o testleri yaptıracağım çünkü direk Kaan hocaya gitsek varikoseli hiç dikkate almıyor gibi ama önemli bir hastalık. Sizde isterseniz testleri yaptırabilirsiniz.aynen o tarz msj bizede yolladiği.
Bizim degerlerimiz iyi.hormon tahlillerimiz iyi.varikosel yok.dna hasarı da çıkmadı.şimdilik tek sıkıntı morfoloji.fakat sıraladiği o testleri dna hasar testi hariç yaptirmadik hiç.Sizin değerleriniz nasıl? Biz hastası değiliz fakat o bahsettiği testler önemli şeyler. Varikosel problemini çözebilirsen inşallah o testleri yaptıracağım çünkü direk Kaan hocaya gitsek varikoseli hiç dikkate almıyor gibi ama önemli bir hastalık. Sizde isterseniz testleri yaptırabilirsiniz.
Arkadasım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bende sabırsızlıkla bekliyorum nasıl bir süreçle ilerledigini Rabbim hepimize nasip etsin bu güzel haberleri vermeyiEvet anlatacağım canım. Umudunuz katlanacak emin ol. Dualarımda hep size. 2018 meleklerimizi getirsin hepimize
58 di. Kaan hoca 1.5 ayda istedi biraz bekledik oyle yaptirdik. Sizin kactan dustucanım benım ınsallah duzelmıstırkactı dna hasarınız
İnşallah en kısa zaman da güzel haberini alırız.Bizim degerlerimiz iyi.hormon tahlillerimiz iyi.varikosel yok.dna hasarı da çıkmadı.şimdilik tek sıkıntı morfoloji.fakat sıraladiği o testleri dna hasar testi hariç yaptirmadik hiç.
Merhaba canım sana farklı bir topikte rast geldim. Varikosel ameliyatı mı oldu eşin? Bir de değerleriniz nasıldı? Bizimde varikosel problemimiz var. Bu süreçte araştırma yapıp ona göre bir yol belirliyoruz.Arkadasım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bende sabırsızlıkla bekliyorum nasıl bir süreçle ilerledigini Rabbim hepimize nasip etsin bu güzel haberleri vermeyi
anladım canım bızımkı %33 du ıste tam 35 gun flan gectı tekrar yaptırdık %13 dusmustu ama onlarlar bırlıkte oksodaf streste yaptırdık dna cok ııyı guzel bı sekılde dusmus ama ros cok yuksek cıkmıs ona ne dıycek onu merakla beklıyorum :)58 di. Kaan hoca 1.5 ayda istedi biraz bekledik oyle yaptirdik. Sizin kactan dustu
Bizim hepsi birden yuksekti hepsini tekrar verdik bekliyoruz bakalimm esin sigara iciyor muyduanladım canım bızımkı %33 du ıste tam 35 gun flan gectı tekrar yaptırdık %13 dusmustu ama onlarlar bırlıkte oksodaf streste yaptırdık dna cok ııyı guzel bı sekılde dusmus ama ros cok yuksek cıkmıs ona ne dıycek onu merakla beklıyorum :)
umarım sızınkıde dusmutur canım rabbım gonlumuz gore versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?