onceden ıcıyordu ama 8 9 aydır ıcmıyo senın esın ıcıyormuBizim hepsi birden yuksekti hepsini tekrar verdik bekliyoruz bakalimm esin sigara iciyor muydu
Hepimizin inşallahİnşallah en kısa zaman da güzel haberini alırız.
Yok canim arada nargile iciyordu.onceden ıcıyordu ama 8 9 aydır ıcmıyo senın esın ıcıyormu
bana sacma gelıyo sıgara ıcenın cocugu olmaması ıcmeyen mı var yanı %95 herkes ıcıyorYok canim arada nargile iciyordu.
Aynen. Cevremde ne kadar sigara icen varsa sağlıklı cocuklari varbana sacma gelıyo sıgara ıcenın cocugu olmaması ıcmeyen mı var yanı %95 herkes ıcıyor
Orasi oyle ama bazilarinda hasari daha cok yapiyo demek ki. Bi de iyilesmeyi geciktiriyobana sacma gelıyo sıgara ıcenın cocugu olmaması ıcmeyen mı var yanı %95 herkes ıcıyor
Acaba okumadan otomatik msj mi yazıyor. Sifir morfoloji hareketlilik yok, doğal yolla olur diyor. Kriteri ne ki?Evet bende mail göndermiştim 43 milyon yüzde yedi haraket geri haraketsiz 0 morfoloji. Dediği doğal yolla çocuğunuz olabilir. Bir problem görünmüyor. 4 madde var bunlar önemli sonra bir sürü link ve sonunda bir gün gelin değerlendirelim falan. Sanırım ros DNA hasarı falan filan onları yaptırıp hocayla değerlendirmek bu yani. Bir de bizde çift taraflı varikosel var bu detaya hiç değinmemiş.
Suan bizim gibi olan kimse yok yaa. Ne diyecek ne tedavi uygulayacak merak ediyorum çokanladım canım bızımkı %33 du ıste tam 35 gun flan gectı tekrar yaptırdık %13 dusmustu ama onlarlar bırlıkte oksodaf streste yaptırdık dna cok ııyı guzel bı sekılde dusmus ama ros cok yuksek cıkmıs ona ne dıycek onu merakla beklıyorum :)
umarım sızınkıde dusmutur canım rabbım gonlumuz gore versın
olsun canım kafana takma duzelcek ınsallah herseyın bı zamanı var rabbım ol dedıkten sonra olur ınsalah bızımkısı sadece ufacık dokunuslar hıc sebebsız yere olmayanlarda var ınsan onları gorunce halıne sukredıyo en azından sebebı var bı sekılde tedavısı var napalım azcık daha sabırAcaba okumadan otomatik msj mi yazıyor. Sifir morfoloji hareketlilik yok, doğal yolla olur diyor. Kriteri ne ki?
Suan bizim gibi olan kimse yok yaa. Ne diyecek ne tedavi uygulayacak merak ediyorum çok
Acaba okumadan otomatik msj mi yazıyor. Sifir morfoloji hareketlilik yok, doğal yolla olur diyor. Kriteri ne ki?
Evet canım ileri hız 0 morfoloji 0 iken hamile kaldım ben düşük yaptım.olabiliyor ama sansa bazen sağlıklı devam ediyor bazen de kalp duruyor işte bizde bunun peşinde yiz neden düşüyor bulamadık
Suan bizim gibi olan kimse yok yaa. Ne diyecek ne tedavi uygulayacak merak ediyorum çok
Dna hasarinin nedenlerinden biri sigara nasil sacma geliyor anlamadim. Ne zaman esim sigarayi birakti o zaman degerlerimiz duzeldibana sacma gelıyo sıgara ıcenın cocugu olmaması ıcmeyen mı var yanı %95 herkes ıcıyor
Duzelmıs olabılır canım ben sadece sıgaradan dolayı spermın zarar gormesı sacma geldıgını dusundum yoksa bızde her ne kadar ınanmasakta bıraktıkDna hasarinin nedenlerinden biri sigara nasil sacma geliyor anlamadim. Ne zaman esim sigarayi birakti o zaman degerlerimiz duzeldi
Insallahhh bu sabrimizin mükafatını alırız en güzel şekilde..olsun canım kafana takma duzelcek ınsallah herseyın bı zamanı var rabbım ol dedıkten sonra olur ınsalah bızımkısı sadece ufacık dokunuslar hıc sebebsız yere olmayanlarda var ınsan onları gorunce halıne sukredıyo en azından sebebı var bı sekılde tedavısı var napalım azcık daha sabır
Kaan Aydos un makalelerine goz atmanizi tavsiye ederimDuzelmıs olabılır canım ben sadece sıgaradan dolayı spermın zarar gormesı sacma geldıgını dusundum yoksa bızde her ne kadar ınanmasakta bıraktık
Hic sasmadan hergun takip ediyorum :)Kaan Aydos un makalelerine goz atmanizi tavsiye ederim
Ona ragmen sigara faktoru hakkindaki dusunceniz beni gercekten cok sasirttiHic sasmadan hergun takip ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?