Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Acaba okumadan otomatik msj mi yazıyor. Sifir morfoloji hareketlilik yok, doğal yolla olur diyor. Kriteri ne ki?

Suan bizim gibi olan kimse yok yaa. Ne diyecek ne tedavi uygulayacak merak ediyorum çok

yanı mecburen bıraktık bızde hepsını 9 aydır agzına bıle surmedı sırf olsun dıye rabbım cabalarımızı bosa cıkarmasın ınsallah

Acaba okumadan otomatik msj mi yazıyor. Sifir morfoloji hareketlilik yok, doğal yolla olur diyor. Kriteri ne ki?

Suan bizim gibi olan kimse yok yaa. Ne diyecek ne tedavi uygulayacak merak ediyorum çok
olsun canım kafana takma duzelcek ınsallah herseyın bı zamanı var rabbım ol dedıkten sonra olur ınsalah bızımkısı sadece ufacık dokunuslar hıc sebebsız yere olmayanlarda var ınsan onları gorunce halıne sukredıyo en azından sebebı var bı sekılde tedavısı var napalım azcık daha sabır

bana sacma gelıyo sıgara ıcenın cocugu olmaması ıcmeyen mı var yanı %95 herkes ıcıyor
Dna hasarinin nedenlerinden biri sigara nasil sacma geliyor anlamadim. Ne zaman esim sigarayi birakti o zaman degerlerimiz duzeldi

Dna hasarinin nedenlerinden biri sigara nasil sacma geliyor anlamadim. Ne zaman esim sigarayi birakti o zaman degerlerimiz duzeldi
Duzelmıs olabılır canım ben sadece sıgaradan dolayı spermın zarar gormesı sacma geldıgını dusundum yoksa bızde her ne kadar ınanmasakta bıraktık

Insallahhh bu sabrimizin mükafatını alırız en güzel şekilde..
Acaba morfolojiden dolayı mı oldu düşük canım? Doktorlar zaten diyor ya erken dusukte sebep bebekteki genetik bozukluklar oluyormuş.. Bana demişti vücut kabul etmiyor atıyor sağlıksız bebeği diye

Duzelmıs olabılır canım ben sadece sıgaradan dolayı spermın zarar gormesı sacma geldıgını dusundum yoksa bızde her ne kadar ınanmasakta bıraktık
Kaan Aydos un makalelerine goz atmanizi tavsiye ederim

Canlar maile sonunda cvp geldi. Ama ben klomen ı bıraktırali 2 aya yakın oldu fsh 10.8 çıkmıştı yine klomen yazmis tedavi için

1. Klomen günaşırı 1 tane
2. İmpryli keselim.
3. Art-Med tablet başlayın günde 1 tane tok karnınıza
4. Maca bitkisi için Sperra kapsül alın. Sabah akşam 1 tane.
Ocak ortasında da sperm DNA hasarına aşağıda yazdığım yerde bakalım:
Testin adı:
Sperm DNA hasarı (DFO)
Yapılacak yer:
Mkrogen Laboratuvarı: Cinnah Caddesi No: 47 Çankaya ANKARA
Tel:
0 312 427 48 01 İstanbul için telefonla öğreneblirsiniz.

Ben istanbulda yaşıyorum mikriogen ankarada nasıl yaptiririz sordum cvp 17 şubatta gelecek napsam ya hofff

Valla hangi doktora gittiysek direkt ikimize de sigarayı sordu. Ikimiz de kullanmiyoruz fakat çevremde ne kadar kullanan kadin erkek varsa masallah hepsinin de sağlıklı çocukları var. Etkiliyordur elbette ama basli başına bir sebep de değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…