- 8 Mart 2012
- 689
- 398
- 303
Imkaniniz varsa esin gelsin ankarada yaptırıp gitsin. Inan biz 1100 kmden geliyoruz sırf testler için. Bu arada son durumu neydi eşininBen istanbulda yaşıyorum mikriogen ankarada nasıl yaptiririz sordum cvp 17 şubatta gelecek napsam ya hofff
Canim duzende yaptir bisey olmaz hoca bisey demez bence. Istanbuldan ankaraya gitmesin spermler. Yolda riskliBen istanbulda yaşıyorum mikriogen ankarada nasıl yaptiririz sordum cvp 17 şubatta gelecek napsam ya hofff
Canım düzen laboratuarında hasar testi yatırmıştık 49 cikti. Işte klomen imprly vermişti kaan bey, 15 gün sonra hormon testi verdik fsh 11 e yakın çıkınca klomeni kestim. hoca daha yeni cvp veriyor işte, devam ettiriyor klomeni çok şaşırdım. Sayı 118 milyon morf 2 hız da %50 civarıydı galiba. biraz karışık anlattım kusura bakma benimde kafamda çok karışık toparlayamadimImkaniniz varsa esin gelsin ankarada yaptırıp gitsin. Inan biz 1100 kmden geliyoruz sırf testler için. Bu arada son durumu neydi eşinin
zeynepppppppp nasilsin canim adapte oluyor musuj hamislige yavas yavas
Beth18 sen nasilsin toparladin mi kendini
Canim cok uzuldum gercekten ne diyecegimi bilmiyorum bi dr la görüş riskli bir durum olusturmasin senin icin benim kimyasal da kendi sökülmüştü ama parca kalma durumu olabiliyorkızlar pazar günü 160 olan değer bugün 162 çıktı. Düşük yapıcam ben galiba. Progestan kullanmayı bırakıyorum. Sökülsün bari..... kimyasal oldu yine. Biliyordum birşeyler yolunda gitmiyor,huzursuzdum içteniçe......Darbe zamanı kimyasal olmuştum. Şimdi de aynı son. Nasip değilmiş demek kiiiiiii
Canim benim insallah duzelir kotu dusunme. Hic belli olmaz. Ama 5 dusuk yapan biri olarak cok iyi anliyorum hislerini. Insan yasamadan anlamaz.kızlar pazar günü 160 olan değer bugün 162 çıktı. Düşük yapıcam ben galiba. Progestan kullanmayı bırakıyorum. Sökülsün bari..... kimyasal oldu yine. Biliyordum birşeyler yolunda gitmiyor,huzursuzdum içteniçe......Darbe zamanı kimyasal olmuştum. Şimdi de aynı son. Nasip değilmiş demek kiiiiiii
Bende katiliyorum size. Sigara başlı başına bir sebep degil. Bizde karı koca hiç kullanmiyoruz. Ama 2,5 senedir ugraşiyoruz. Kullanan arkadaşlarimizın geneli hamile kaldı kısa sürede:)Valla hangi doktora gittiysek direkt ikimize de sigarayı sordu. Ikimiz de kullanmiyoruz fakat çevremde ne kadar kullanan kadin erkek varsa masallah hepsinin de sağlıklı çocukları var. Etkiliyordur elbette ama basli başına bir sebep de değil bence.
Canım çok üzüldüm rabbim sabrını versin eşine ve sana inskızlar pazar günü 160 olan değer bugün 162 çıktı. Düşük yapıcam ben galiba. Progestan kullanmayı bırakıyorum. Sökülsün bari..... kimyasal oldu yine. Biliyordum birşeyler yolunda gitmiyor,huzursuzdum içteniçe......Darbe zamanı kimyasal olmuştum. Şimdi de aynı son. Nasip değilmiş demek ki
Yine sil baştan. Çok yoruldum artık gerçekten
Bizde olmadi fakat klomen fsh i yukseltebiliyormus değil mi? Sen bence yarin arayıp sor sekreterine. Acaba karışıklık mi oldu diye. Yoksa bilinçli olarak mi devam etmeni istemiş. Sayiniz hareketliliginiz güzel. Hasar da düşer InsallahCanım düzen laboratuarında hasar testi yatırmıştık 49 cikti. Işte klomen imprly vermişti kaan bey, 15 gün sonra hormon testi verdik fsh 11 e yakın çıkınca klomeni kestim. hoca daha yeni cvp veriyor işte, devam ettiriyor klomeni çok şaşırdım. Sayı 118 milyon morf 2 hız da %50 civarıydı galiba. biraz karışık anlattım kusura bakma benimde kafamda çok karışık toparlayamadim
Canım yaa niye öyle oldu acaba yinekızlar pazar günü 160 olan değer bugün 162 çıktı. Düşük yapıcam ben galiba. Progestan kullanmayı bırakıyorum. Sökülsün bari..... kimyasal oldu yine. Biliyordum birşeyler yolunda gitmiyor,huzursuzdum içteniçe......Darbe zamanı kimyasal olmuştum. Şimdi de aynı son. Nasip değilmiş demek ki
Biz ne kadar ugrassak de nasipten öte yol yok.. Sırf zaman geçiyor birsey yapmadık demeyelim diye uğraşıyorum. İçimi rahatlatmak için..Bende katiliyorum size. Sigara başlı başına bir sebep degil. Bizde karı koca hiç kullanmiyoruz. Ama 2,5 senedir ugraşiyoruz. Kullanan arkadaşlarimizın geneli hamile kaldı kısa sürede:)
Hasar kaç sizde cnm düşmedi mi bizde aynıyız daCanlar maile sonunda cvp geldi. Ama ben klomen ı bıraktırali 2 aya yakın oldu fsh 10.8 çıkmıştı yine klomen yazmis tedavi için
1. Klomen günaşırı 1 tane
2. İmpryli keselim.
3. Art-Med tablet başlayın günde 1 tane tok karnınıza
4. Maca bitkisi için Sperra kapsül alın. Sabah akşam 1 tane.
Ocak ortasında da sperm DNA hasarına aşağıda yazdığım yerde bakalım:
Testin adı:
Sperm DNA hasarı (DFO)
Yapılacak yer:
Mkrogen Laboratuvarı: Cinnah Caddesi No: 47 Çankaya ANKARA
Tel:
0 312 427 48 01 İstanbul için telefonla öğreneblirsiniz.
Canım hiç bilmiyoruz dustumu ocak ayında yaptirin demişHasar kaç sizde cnm düşmedi mi bizde aynıyız da
Ya kuzum aslında degerleriniz cok iyi sayı hız falan morfolojide geçerli bi sayıda sayı cok olunca sans artıo diolar demekki dna hasardan sizin ki ya bizimde fah 13 zıpladı klomenle sonra bizde de kesti ama ben kesmesini istemezdim ama bu kapsülü duydum iyi dieCanım düzen laboratuarında hasar testi yatırmıştık 49 cikti. Işte klomen imprly vermişti kaan bey, 15 gün sonra hormon testi verdik fsh 11 e yakın çıkınca klomeni kestim. hoca daha yeni cvp veriyor işte, devam ettiriyor klomeni çok şaşırdım. Sayı 118 milyon morf 2 hız da %50 civarıydı galiba. biraz karışık anlattım kusura bakma benimde kafamda çok karışık toparlayamadim
Rabbim güç versin kuzum doktorla konusmadan bişe yapma sana bişe olmasınkızlar pazar günü 160 olan değer bugün 162 çıktı. Düşük yapıcam ben galiba. Progestan kullanmayı bırakıyorum. Sökülsün bari..... kimyasal oldu yine. Biliyordum birşeyler yolunda gitmiyor,huzursuzdum içteniçe......Darbe zamanı kimyasal olmuştum. Şimdi de aynı son. Nasip değilmiş demek ki
Ya işte 2 ay nerdeyse kullanıcaz klomeni 20 mi olur 30 mü artık bilmiyorum. Söylediği vitaminleri araştırdım çok iyiler ama 2 si 600 tutuyor nerdeyse alıcaz mecburenYa kuzum aslında degerleriniz cok iyi sayı hız falan morfolojide geçerli bi sayıda sayı cok olunca sans artıo diolar demekki dna hasardan sizin ki ya bizimde fah 13 zıpladı klomenle sonra bizde de kesti ama ben kesmesini istemezdim ama bu kapsülü duydum iyi die
Al benden de o kadar erken pes etmemek için uğraşıyorumBiz ne kadar ugrassak de nasipten öte yol yok.. Sırf zaman geçiyor birsey yapmadık demeyelim diye uğraşıyorum. İçimi rahatlatmak için..
Ya bende senin gibi düşündüm ama kesmedim içim rahat olsun die tatile giderken hastane buldum eşime yolda kan testi yaptırdım gene 13 cıktı sabitleniyor 15 gün içinde sende denesene bi onu nolur ne olmaz ben ondan sonra içim rahat etmişti arada fsh kontrolü yaptır hoca demesede cok haklısın ilaçlar inanılmaz pahalı ama mecburuz herseyden kısıp alıyorum hepsiniYa işte 2 ay nerdeyse kullanıcaz klomeni 20 mi olur 30 mü artık bilmiyorum. Söylediği vitaminleri araştırdım çok iyiler ama 2 si 600 tutuyor nerdeyse alıcaz mecburen
Canımsın içimi rahatlattin biliyormusun. Bende öyle takip ederimYa bende senin gibi düşündüm ama kesmedim içim rahat olsun die tatile giderken hastane buldum eşime yolda kan testi yaptırdım gene 13 cıktı sabitleniyor 15 gün içinde sende denesene bi onu nolur ne olmaz ben ondan sonra içim rahat etmişti arada fsh kontrolü yaptır hoca demesede cok haklısın ilaçlar inanılmaz pahalı ama mecburuz herseyden kısıp alıyorum hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?