Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben istanbulda yaşıyorum mikriogen ankarada nasıl yaptiririz sordum cvp 17 şubatta gelecek napsam ya hofff
Imkaniniz varsa esin gelsin ankarada yaptırıp gitsin. Inan biz 1100 kmden geliyoruz sırf testler için. Bu arada son durumu neydi eşinin

Imkaniniz varsa esin gelsin ankarada yaptırıp gitsin. Inan biz 1100 kmden geliyoruz sırf testler için. Bu arada son durumu neydi eşinin
Canım düzen laboratuarında hasar testi yatırmıştık 49 cikti. Işte klomen imprly vermişti kaan bey, 15 gün sonra hormon testi verdik fsh 11 e yakın çıkınca klomeni kestim. hoca daha yeni cvp veriyor işte, devam ettiriyor klomeni çok şaşırdım. Sayı 118 milyon morf 2 hız da %50 civarıydı galiba. biraz karışık anlattım kusura bakma benimde kafamda çok karışık toparlayamadim

zeynepppppppp nasilsin canim adapte oluyor musuj hamislige yavas yavas
Beth18 sen nasilsin toparladin mi kendini

kızlar pazar günü 160 olan değer bugün 162 çıktı. Düşük yapıcam ben galiba. Progestan kullanmayı bırakıyorum. Sökülsün bari..... kimyasal oldu yine. Biliyordum birşeyler yolunda gitmiyor,huzursuzdum içteniçe......Darbe zamanı kimyasal olmuştum. Şimdi de aynı son. Nasip değilmiş demek ki

Yine sil baştan. Çok yoruldum artık gerçekten

Canim cok uzuldum gercekten ne diyecegimi bilmiyorum bi dr la görüş riskli bir durum olusturmasin senin icin benim kimyasal da kendi sökülmüştü ama parca kalma durumu olabiliyor Allah sabir versin

Canim benim insallah duzelir kotu dusunme. Hic belli olmaz. Ama 5 dusuk yapan biri olarak cok iyi anliyorum hislerini. Insan yasamadan anlamaz.

Bende katiliyorum size. Sigara başlı başına bir sebep degil. Bizde karı koca hiç kullanmiyoruz. Ama 2,5 senedir ugraşiyoruz. Kullanan arkadaşlarimizın geneli hamile kaldı kısa sürede:)

Canım çok üzüldüm rabbim sabrını versin eşine ve sana ins

Bizde olmadi fakat klomen fsh i yukseltebiliyormus değil mi? Sen bence yarin arayıp sor sekreterine. Acaba karışıklık mi oldu diye. Yoksa bilinçli olarak mi devam etmeni istemiş. Sayiniz hareketliliginiz güzel. Hasar da düşer Insallah

Canım yaa niye öyle oldu acaba yine
Uzme kendini. Rabbim insallahh en kısa surede en sagliklisindan nasip eder. Yilmak yok vazgecmeden devam edeceğiz sil baştan olsa da..

Bende katiliyorum size. Sigara başlı başına bir sebep degil. Bizde karı koca hiç kullanmiyoruz. Ama 2,5 senedir ugraşiyoruz. Kullanan arkadaşlarimizın geneli hamile kaldı kısa sürede:)
Biz ne kadar ugrassak de nasipten öte yol yok.. Sırf zaman geçiyor birsey yapmadık demeyelim diye uğraşıyorum. İçimi rahatlatmak için..

Hasar kaç sizde cnm düşmedi mi bizde aynıyız da

Ya kuzum aslında degerleriniz cok iyi sayı hız falan morfolojide geçerli bi sayıda sayı cok olunca sans artıo diolar demekki dna hasardan sizin ki ya bizimde fah 13 zıpladı klomenle sonra bizde de kesti ama ben kesmesini istemezdim ama bu kapsülü duydum iyi die

Rabbim güç versin kuzum doktorla konusmadan bişe yapma sana bişe olmasın

Ya işte 2 ay nerdeyse kullanıcaz klomeni 20 mi olur 30 mü artık bilmiyorum. Söylediği vitaminleri araştırdım çok iyiler ama 2 si 600 tutuyor nerdeyse alıcaz mecburen

Ya işte 2 ay nerdeyse kullanıcaz klomeni 20 mi olur 30 mü artık bilmiyorum. Söylediği vitaminleri araştırdım çok iyiler ama 2 si 600 tutuyor nerdeyse alıcaz mecburen
Ya bende senin gibi düşündüm ama kesmedim içim rahat olsun die tatile giderken hastane buldum eşime yolda kan testi yaptırdım gene 13 cıktı sabitleniyor 15 gün içinde sende denesene bi onu nolur ne olmaz ben ondan sonra içim rahat etmişti arada fsh kontrolü yaptır hoca demesede cok haklısın ilaçlar inanılmaz pahalı ama mecburuz herseyden kısıp alıyorum hepsini

Canımsın içimi rahatlattin biliyormusun. Bende öyle takip ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…