Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kaan hocayla görüştükten sonra bende gideyim o zaman canım. Şimdi bu ay iğne ile doğal yoldan mı deneyeceksiniz?
Bu ay doğal yolla deneyeceğiz iki dr da rahim filminden sonra çok hamile kalan oluyor bekle dedi İnş bende öyle oluyorum olmazsa önümüzdeki ay iğnelere başlayacağım ben bence yumurtlama gününü kaçıyorum hamile arkadaşlar ilişki düzeniniz nasıl oldu cevap verebilir misiniz Ali Acar bana su günler birlikte ol demedi diğer drda 15 16 17 . Günler olsun dedi başka mi Dr da gün aşırı demişti daha önce onu da denedim diğerini de denedim bilemedim ayrıca kızlar bize de Dr lar hemen sigarayı soruyor ama eşim kullanmamış hiç sevmez de biz uğraşıyoruz ama içenlerin boy boy çocukları var demekki herkese etkisi farklı

Ona ragmen sigara faktoru hakkindaki dusunceniz beni gercekten cok sasirtti
Bu benim dusuncem canim . Kendi dusunceni herkes uzerinde sabitlemek zorunda degilsin rahat ol biraz
Burda birbirimize destek amacli bulunuyoruz gerginlik ariyosan baska topige gecebilirsin :))

Kızlar hacamat için ne düşünüyorsunuz eşlerimiz kendimiz yaptırsak fayda görür müyüz

Bu benim dusuncem canim . Kendi dusunceni herkes uzerinde sabitlemek zorunda degilsin rahat ol biraz
Burda birbirimize destek amacli bulunuyoruz gerginlik ariyosan baska topige gecebilirsin :))
Ben de dusuncemi belirttim gayet rahatım .Pardon da kimin topiginden kimi kovuyorsun ?Siz misiniz sahibesi

İlk test 29 sonraki test 50 cıktı biz biraz tuafız bize bakma nadir başına gelio böyle bi durum canm
Kizlar bizim fsh de yuksek cikti 14 hoca ilaclara devam etmemiz gerektigini soyledi snrasinda dna hasari testinde dusmustu hasarimiz ilk %33 tu 35 gun sonra %13 dusmustu fsh ye bidaha baktirmadik ama bizimkide oldukca yuksek

Bence arayıp sekreterinden öğrenin o kadar beklenilmez.

Sigara benim eşimde hiç kullanmadı ama yaşayacağımız varmış. Yumurtlama zamanını tutturmakta mesele gerçekten.

Tartışma cikaran sizsiniz .Hatta bu topikten beni kovacak kadar cocukca davranışıniz .Beni bilen biliyor sana kendimi anlatacak degilim
Uffffff. Dusunceni belirtmekten cok sorguluyosun gbi geldi bana . Cocukca burda tartiscakmiyiz yani ..

Kuzum kesin mi? Hiç bilmiyorum fakat belki değildir.

Tartışma cikaran sizsiniz .Hatta bu topikten beni kovacak kadar cocukca davranışıniz .Beni bilen biliyor sana kendimi anlatacak degilim
Canim pardonda neyin kafasini yasiyosun . Kendini anlatman gerektigini soyledigimi hatirlamiyorum . Ben kovdugumuda hatrlamiyorum bence siz simdiden baslamissiniz duygusal dusunmeye . :)

Kızlar hacamat için ne düşünüyorsunuz eşlerimiz kendimiz yaptırsak fayda görür müyüz
Canim cok faydali ama isin ehlini bulmak lazim sadece cocuk icin degil her dert icin .Kansizlik yoksa yaptir gecende bi tanidigim yaptirdi kansizlik oldugu icin verim alamamislar kan ilaci kullanip tekrar gidecekmis pihti pihti olmus cikmamis kan

Uffffff. Dusunceni belirtmekten cok sorguluyosun gbi geldi bana . Cocukca burda tartiscakmiyiz yani ..
Arkadaşlar hepimizin ortak bir derdi var hepimiz burada şifamızı arıyoruz birbirimize destek oluyoruz lütfen böyle yapmayın düşüncelerimiz farklı olsa da hepimizin amacı aynı birbirimizi üzmeyelim ayrıca arkadasım Afilim92 arkadaşımız topiğin en başından beri hamile kalsa da bize desteğini esirgemedi başka topiğe git tarzında konuşman hoş olmamış bu da benim naçizane fikrim

Canim pardonda neyin kafasini yasiyosun . Kendini anlatman gerektigini soyledigimi hatirlamiyorum . Ben kovdugumuda hatrlamiyorum bence siz simdiden baslamissiniz duygusal dusunmeye . :)
Muhattabim değilsiniz bu size yeter umarim

Canim cok faydali ama isin ehlini bulmak lazim sadece cocuk icin degil her dert icin .Kansizlik yoksa yaptir gecende bi tanidigim yaptirdi kansizlik oldugu icin verim alamamislar kan ilaci kullanip tekrar gidecekmis pihti pihti olmus cikmamis kan
Kansızlık çok az var sıkıntı olmaz sanırım yaptıracağım onu da deneyeyim inş

Kaan hocaya giden arkadaşlara soruyorum : giderken spermiogram sonuçları ve dna hasar testinden başka ne götürmeliyiz?
Eşimin hormon degerlerine bakılmadı hiç fsh filan bilmiyoruz. Bir de bu ROS testini de yaptırmadık hiç. Bunları yaptırmalımıyız yoksa elimizdeki sonuçlarla gitmemiz yeterli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…