Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kansızlık çok az var sıkıntı olmaz sanırım yaptıracağım onu da deneyeyim inş
Ama mutlaka daha once teyit edilmis birini bul .Ben birini biliyorum fakat hic yaptiran kisilerle konusma şansım olmadi .Hijyen cok onemli kas yapayim derken goz çıkarmayalım

Ama mutlaka daha once teyit edilmis birini bul .Ben birini biliyorum fakat hic yaptiran kisilerle konusma şansım olmadi .Hijyen cok onemli kas yapayim derken goz çıkarmayalım
Kuzenim ara ara yaptırıyordu hatta bebek düşünmeden önceki ay yaptırmış hamile kalmış dünya tatlısı bir oğlu var onun gittiğine giderim inş

Kesinlikle katiliyorum burda destek amacli bulunuyoruz. Tartismayi en basindan beri okursaniz banada hak vereceginizi dusunuyorum . Tartisma cikicaksa gtsin dedim yoksa burda kmse kimseyi kovma curettinde degl . Kendi fikirlerimi soylemektede ozgurumdur umarim yorumunuz icinde tesekurler

Kuzenim ara ara yaptırıyordu hatta bebek düşünmeden önceki ay yaptırmış hamile kalmış dünya tatlısı bir oğlu var onun gittiğine giderim inş
Cok iyi o zaman .Benim bas agrim cok fazla oluyor yaptircaktim sonra dedim dayanamam erteledim .Sen miydin balciya gitcek olan yanlis mi hatırlıyorum kuzum

Kızlar hacamat için ne düşünüyorsunuz eşlerimiz kendimiz yaptırsak fayda görür müyüz
Bu konuyu açman çok iyi olmuş tatlım. Ben biraz araştırma yaptım özellikle varikosel üzerinde baya bir etkisi varmış. Kısırlık tedavisinde de baya bir yapılıyor. Ünlü sporculardan dahi yaptıran var öneririm. Hiç bir yan etkisi yok. Birde bu hususta niyet de çok önemliymiş yaptırmadan önce o an yani hangi hastalığına niyet edip yaptırırsan o hastalığa şifa olabilir. Sonuçta sünnet ve şifa da allahtan.

ayllllliiiin35 isa beye gittik 2 hafta once seni hatirladi canim .Hastalarini hic unutmuyor deger veriyor .
Yaaa :) cana yakın ve açıklayıcı bir doktor gerçekten bize kartını verdi istediğiniz zaman mesaj atabilirsiniz dedi sağolsun. Hatırlamasına da çok sevindim. Siz hala devam ediyormusunuz eşinin tedavisine?

Yaaa :) cana yakın ve açıklayıcı bir doktor gerçekten bize lartını verdi istediğiniz zaman mesaj atabilirsiniz dedi sağolsun. Hatırlamasına da çok sevindim. Siz hala devam ediyormusunuz eşinin tedavisine?
Surpriz icin gitmistik hatta saka yaptik tedavinin devamini anlatiyordu durunn yorulmayin dedim yoksa hamile misiniz dedi cok babacan bir dr ya .Gozleri doldu mutluluktan .

Surpriz icin gitmistik hatta saka yaptik tedavinin devamini anlatiyordu durunn yorulmayin dedim yoksa hamile misiniz dedi cok babacan bir dr ya .Gozleri doldu mutluluktan .
Yaaaaa valla şimdi bende yeniden sevindim :) inşallah bize de nasip olsun.

Bi arkadas yazmis bu topikte hacamat konusu acilmis ordan takip edebilirsiniz ;

arkadaşlar hacamat,sülük, akupunktur hepsini denedim .tavsiye ediyorum herkese.
varikosel iiçin kasıklara koyuyorlar.
ücretleri yazmam yanlış olur herkes farklı yere gidiyor

Kızlar hacamat için ne düşünüyorsunuz eşlerimiz kendimiz yaptırsak fayda görür müyüz
Hiç onaylamadığım için eşim benden gizli geçen ay yaptırdı
Henüz bir faydasını görmedik
Sünnet olduğunu birçok insanın yaptırdığını biliyorum fakat sperme faydasının olacağı mantıklı gelmiyor bana

Kızlar son olarak bu ilişki düzeni nasıl olmalı ya gün aşırı mı her gün mü siz ne düşünüyorsunuz

Allah yardımcın olsun Zeynep inşallah herşey iyi olur

Sigara konusunda bende bizim tecrübelerimizi yazmak istedim nacizane. 2011 yılında eşim sigara içmiyordu varikosel yüzünden ilk değerler ml 1 milyon ondan sonraki testte 600.000 falandı. Ameliyat oldu dna hasar 20 gibi bir rakam cıktı o zaman dediğim gibi sigarayı 2 sene öncesi bırakmıştı. Klomen proxeed ile değerleri düzeldi oğlum oldu çok şükür. Biz tabi herşey düzeldi sanıyoruz şimdi eşim zaten sigaraya başladı. Şimdiki durum sayı çok iyi ama hasar ve morfoloji kötü. Ben tamamen sigaraya bağlıyorum. Her bunye bir değil bence ona dokunmayan sigara benim spermlere dokunuyor. Ona bakarsanız adam eroin kullanıyo çocuğu oluyor hemde tek ilişki ile bunlar tamamen bünye ile ilgili

Kızlar son olarak bu ilişki düzeni nasıl olmalı ya gün aşırı mı her gün mü siz ne düşünüyorsunuz
Ilişki düzeni bugün bu konuyu dusundum sürekli. Ovulasyon testi ile pozitifi gördüğüm gün eşim istanbulda değildi oğluma hamile kaldığım ay. Telefonda nasıl kızmıştım bugün günü ovulasyonun diye eşim ertesi gün geldi yani 1 gün sonra oldu ilişki ve hamile kalmıştım bence ovulasyon ile takip edip pozitifi gördükten sonra gün aşırı yada hergun 4 gün geçene kadar yapilabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…