Ama mutlaka daha once teyit edilmis birini bul .Ben birini biliyorum fakat hic yaptiran kisilerle konusma şansım olmadi .Hijyen cok onemli kas yapayim derken goz çıkarmayalımKansızlık çok az var sıkıntı olmaz sanırım yaptıracağım onu da deneyeyim inş
Kuzenim ara ara yaptırıyordu hatta bebek düşünmeden önceki ay yaptırmış hamile kalmış dünya tatlısı bir oğlu var onun gittiğine giderim inşAma mutlaka daha once teyit edilmis birini bul .Ben birini biliyorum fakat hic yaptiran kisilerle konusma şansım olmadi .Hijyen cok onemli kas yapayim derken goz çıkarmayalım
Kesinlikle katiliyorum burda destek amacli bulunuyoruz. Tartismayi en basindan beri okursaniz banada hak vereceginizi dusunuyorum . Tartisma cikicaksa gtsin dedim yoksa burda kmse kimseyi kovma curettinde degl . Kendi fikirlerimi soylemektede ozgurumdur umarim yorumunuz icinde tesekurlerArkadaşlar hepimizin ortak bir derdi var hepimiz burada şifamızı arıyoruz birbirimize destek oluyoruz lütfen böyle yapmayın düşüncelerimiz farklı olsa da hepimizin amacı aynı birbirimizi üzmeyelim ayrıca arkadasımAfilim92 arkadaşımız topiğin en başından beri hamile kalsa da bize desteğini esirgemedi başka topiğe git tarzında konuşman hoş olmamış bu da benim naçizane fikrim
Cok iyi o zaman .Benim bas agrim cok fazla oluyor yaptircaktim sonra dedim dayanamam erteledim .Sen miydin balciya gitcek olan yanlis mi hatırlıyorum kuzumKuzenim ara ara yaptırıyordu hatta bebek düşünmeden önceki ay yaptırmış hamile kalmış dünya tatlısı bir oğlu var onun gittiğine giderim inş
Bu konuyu açman çok iyi olmuş tatlım. Ben biraz araştırma yaptım özellikle varikosel üzerinde baya bir etkisi varmış. Kısırlık tedavisinde de baya bir yapılıyor. Ünlü sporculardan dahi yaptıran var öneririm. Hiç bir yan etkisi yok. Birde bu hususta niyet de çok önemliymiş yaptırmadan önce o an yani hangi hastalığına niyet edip yaptırırsan o hastalığa şifa olabilir. Sonuçta sünnet ve şifa da allahtan.Kızlar hacamat için ne düşünüyorsunuz eşlerimiz kendimiz yaptırsak fayda görür müyüz
Ben bazı hastalarının sonucunu okudum ve ilk etapta DNA hasarı yükselip sonra 5/10 lara düşenler var bence tedavi devamında hasar düşecektir.İlk test 29 sonraki test 50 cıktı biz biraz tuafız bize bakma nadir başına gelio böyle bi durum canm
Yaaa :) cana yakın ve açıklayıcı bir doktor gerçekten bize kartını verdi istediğiniz zaman mesaj atabilirsiniz dedi sağolsun. Hatırlamasına da çok sevindim. Siz hala devam ediyormusunuz eşinin tedavisine?ayllllliiiin35 isa beye gittik 2 hafta once seni hatirladi canim .Hastalarini hic unutmuyor deger veriyor .
Surpriz icin gitmistik hatta saka yaptik tedavinin devamini anlatiyordu durunn yorulmayin dedim yoksa hamile misiniz dedi cok babacan bir dr ya .Gozleri doldu mutluluktan .Yaaa :) cana yakın ve açıklayıcı bir doktor gerçekten bize lartını verdi istediğiniz zaman mesaj atabilirsiniz dedi sağolsun. Hatırlamasına da çok sevindim. Siz hala devam ediyormusunuz eşinin tedavisine?
Yaptığın yerden memnun kalırsan bana da haber et:)Kansızlık çok az var sıkıntı olmaz sanırım yaptıracağım onu da deneyeyim inş
Yaaaaa valla şimdi bende yeniden sevindim :) inşallah bize de nasip olsun.Surpriz icin gitmistik hatta saka yaptik tedavinin devamini anlatiyordu durunn yorulmayin dedim yoksa hamile misiniz dedi cok babacan bir dr ya .Gozleri doldu mutluluktan .
Insallah Isa Hoca whatsapp mesaj her turlu yardim ediyor ben bi kere arayip ağlamıştım sonuclardan dolayi o da tek tek aciklama yapmıştı bunalmadanYaaaaa valla şimdi bende yeniden sevindim :) inşallah bize de nasip olsun.
Evet iyi biri gerçekten Allah razı olsun.Insallah Isa Hoca whatsapp mesaj her turlu yardim ediyor ben bi kere arayip ağlamıştım sonuclardan dolayi o da tek tek aciklama yapmıştı bunalmadan
Yok Cnm ben balcı ya gitmedim sadece arkadaşın babası doğal bak yapıyor ondan aldıkCok iyi o zaman .Benim bas agrim cok fazla oluyor yaptircaktim sonra dedim dayanamam erteledim .Sen miydin balciya gitcek olan yanlis mi hatırlıyorum kuzum
Hiç onaylamadığım için eşim benden gizli geçen ay yaptırdıKızlar hacamat için ne düşünüyorsunuz eşlerimiz kendimiz yaptırsak fayda görür müyüz
Ederim Cnm inş:)Yaptığın yerden memnun kalırsan bana da haber et:)
Allah yardımcın olsun Zeynep inşallah herşey iyi olurkızlar pazar günü 160 olan değer bugün 162 çıktı. Düşük yapıcam ben galiba. Progestan kullanmayı bırakıyorum. Sökülsün bari..... kimyasal oldu yine. Biliyordum birşeyler yolunda gitmiyor,huzursuzdum içteniçe......Darbe zamanı kimyasal olmuştum. Şimdi de aynı son. Nasip değilmiş demek ki
Yine sil baştan. Çok yoruldum artık gerçekten
Ilişki düzeni bugün bu konuyu dusundum sürekli. Ovulasyon testi ile pozitifi gördüğüm gün eşim istanbulda değildi oğluma hamile kaldığım ay. Telefonda nasıl kızmıştım bugün günü ovulasyonun diye eşim ertesi gün geldi yani 1 gün sonra oldu ilişki ve hamile kalmıştım bence ovulasyon ile takip edip pozitifi gördükten sonra gün aşırı yada hergun 4 gün geçene kadar yapilabilirKızlar son olarak bu ilişki düzeni nasıl olmalı ya gün aşırı mı her gün mü siz ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?