- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Ovülasyon gününe kadar 2/3 günde bir çünkü spermlerinde olgunlaşma ve yoğunlaşma süresi var hergün olursa sayı ve hız düşebilir. Ovülasyon günü iki gün üst üste ve gün aşırı veya hep gün aşırı ama 3 güne çıkmasın şans azalır. Ovülasyon zamanı Yatmak ve preseed jel kullanmak yavaş ileri haraketli spermlere daha çok haraket katmaya yardımcı olacaktır. Tavsiye ederim.Kızlar son olarak bu ilişki düzeni nasıl olmalı ya gün aşırı mı her gün mü siz ne düşünüyorsunuz
Bence giderken fsh testesteron lh degerlerine de baktır güncel olsun ros a ilk gidişte gerek yok hasar yeterli sonra o istio zaten panel die cnm bide sölermisin msjlarına cok geç cvp verio hastalarınız stresten uzaya cıkıcak dieKaan hocaya giden arkadaşlara soruyorum : giderken spermiogram sonuçları ve dna hasar testinden başka ne götürmeliyiz?
Eşimin hormon degerlerine bakılmadı hiç fsh filan bilmiyoruz. Bir de bu ROS testini de yaptırmadık hiç. Bunları yaptırmalımıyız yoksa elimizdeki sonuçlarla gitmemiz yeterli mi?
Bizimde temenni ve tek duamız o cnm inşallahBen bazı hastalarının sonucunu okudum ve ilk etapta DNA hasarı yükselip sonra 5/10 lara düşenler var bence tedavi devamında hasar düşecektir.
İnşallah unutmazsam iletirim canım:) o zaman ekstra bi hormon tahlili yaptıralım.Bence giderken fsh testesteron lh degerlerine de baktır güncel olsun ros a ilk gidişte gerek yok hasar yeterli sonra o istio zaten panel die cnm bide sölermisin msjlarına cok geç cvp verio hastalarınız stresten uzaya cıkıcak die
Yaakızlar pazar günü 160 olan değer bugün 162 çıktı. Düşük yapıcam ben galiba. Progestan kullanmayı bırakıyorum. Sökülsün bari..... kimyasal oldu yine. Biliyordum birşeyler yolunda gitmiyor,huzursuzdum içteniçe......Darbe zamanı kimyasal olmuştum. Şimdi de aynı son. Nasip değilmiş demek ki
Yine sil baştan. Çok yoruldum artık gerçekten
Çok tatlı haha bencedeBence giderken fsh testesteron lh degerlerine de baktır güncel olsun ros a ilk gidişte gerek yok hasar yeterli sonra o istio zaten panel die cnm bide sölermisin msjlarına cok geç cvp verio hastalarınız stresten uzaya cıkıcak die
Bizde beklemedeyiz cnm bizede hasar tekrarlamasın die promotil fortr yazmışKizlar gunaydinnnn
Hoca cevap yazmışsss. Demis ki 6 ay dogal yolla bekleyin olmamasi icin bir sebep yok. Sadece koruyucu amaçlı impryl kullanmamizi istemişcok şükür sayiya da takilmamis hiç. Ben şimdi eşime sayi ve hareket arttırıcı besinlerle devam edeyim insallaahhhh bekletmeden gelir bebegimiz
Canım kac aydır bekliyorsunuz Cok olmadi demi? Bi de tedavi süresince esime pek bisey yedirmedim sayi hareket arttırıcı. Siz yaptiniz mi birseyler?Bizde beklemedeyiz cnm bizede hasar tekrarlamasın die promotil fortr yazmış
Cnm 2 ay bitti bakalım q10 kullanıyo eşim arjinin karnitin ve maca ayrıca hocanın yazdıgı vitamini fakat kaan hoca gerek yok yazmış kullanan çogu arkadaşta baya bi ilerleme var eşimde kullanıyo bakalım birde havuç suyu içiyor onun harici bişey yapmıyoruz umarım hayurlı sonuç alırızCanım kac aydır bekliyorsunuz Cok olmadi demi? Bi de tedavi süresince esime pek bisey yedirmedim sayi hareket arttırıcı. Siz yaptiniz mi birseyler?
Gecen sene memleketten k validem bi macun göndermişti ve esim onu yediği ay hamile kalmıştım. Yine onu denemeyi düşünüyorum
Hadi canim inşallah. Doğal yolla olur ne de güzel olur :)Kizlar gunaydinnnn
Hoca cevap yazmışsss. Demis ki 6 ay dogal yolla bekleyin olmamasi icin bir sebep yok. Sadece koruyucu amaçlı impryl kullanmamizi istemişcok şükür sayiya da takilmamis hiç. Ben şimdi eşime sayi ve hareket arttırıcı besinlerle devam edeyim insallaahhhh bekletmeden gelir bebegimiz
Cnm genel bi muayene olalım dedik korunmayı bırakınca. eşimde de bende de ilk etapta sorun yok denildi. Özel laboratuvarda tüm testlerimizi yaptık benim de onun da normal dediler 3 yıl önce. Eşimin sperm değerleri bir ml de 79 milyon çıktı hatta doktor çok iyi dedi. Çalışmaya başlayın dedi folik asit verip yolladı. Bir sene tık yok, 2. Sene yok, tabi ben ara ara gelip yumurta takibi yaptırdım. Klomen + ovitrellee çatlatma iğnesi 6 defa kullandım. Olmadı. Sonra saldım olmuyor dedim bıktık gitgel adet gitgel adet....
Bigün adet oldum yine. Çok ağladım niye olmuyor. Stresten ölücem herkes çocuk yok mu diyor. Kaynanam hacıya hocaya götürmek istiyor. Niye yok hala diyor. Okuldan arkadaşlarda tembelsin çalış vs deyip duruyor. Patladım galiba çok ağladım ama. Eşim de çok üzüldü. Benden habersiz devlette tüp bebek bölümünde ürologa gitmiş aslında Androloji Dr una gitmiş. Anlatmış testlerini göstermiş. Doktor bi bakayım muayene edeyim demiş. Varikosel var sende demiş 3.1 derece. Eşim şok olmuş. Sonra test istemiş tüp bebek bölümünden sonuç sperm kona 1 milyon 900 bin çıkmış. 2. Bi şok. Film çekildi başka doktora gidildi hep varikosel denildi.
Neyse.... 16 haziran ameliyat oldu.
3 ay bekledik sonra test 3 milyon 600 bin çıktı. Çok üzüldüm çok az artmıştı.
4. Ay test yaptık 4 milyon 560 bin çıktı
. 5. Ay test yapıp Kaan hocaya gitti sonuç sonuç şok etti bizi
5. Ay sperm kons 22 milyon olmuştu ama hız yerdeydi.
Kaan hoca DNA hasar testi istedi. Düzen laboratuvarında yaptırdık. Oradaki sonuç çok çok daha farklıydı.
Sperm kons 56 milyon
Ph 7.5
Toplam sperm 212 milyon
Toplam hız % 70
İleri hızlı sperm % 65.
DNA hasarı da 13.71 çıktı. Hasar yoktu.
Ama prolaktin 145
Lökosit 3.6
Yuvarlak hücre de yüksekti.
Neyse geldik Kaan hoca Promen k şase kullanın dedi.kullandık bir ay. @alevce arkadaşımdan macun tarifi aldık yaptırdık. Bi kavanoz bitti bitecek. Onu kullandık. Isırgan otu çayı. Fındık fıstık kuru üzüm badem beyaz kabak çekirdeği sürekli tüketti. Hercümerc Zeytin yağında bekletilmiş incir , 4 tane havuç , keçi boynuzu unu kullandı. Yaklaşık 4 ay düzenli kullandı. Geçen gün 6. Ayımızda test yaptırdık sperm hızımız toplamda %17 oldu. Sperm kons 15.5 ti ve gebe kaldım çok şükür. Bazen yıldım sıkıldım çok üzüldüm ama kalkıp devam ettik. 70 bin lem yelid okuduk arkadaşlarla dua tipiğinde Meryem suresini okuyorduk yarım kaldı devam edicem inş. Çok yazdım ya kusuruma bakmayın lütfen. Öyle işte.....
Merhaba Canım, bizimde ilk sperm değerimiz düşüktü ve varikosel tespit edildi. temmuzda ameliyat olduk ve 5 ay sonra test verdik sperm sıfır çıktı. Şok olduk ve hayatımın en zor gününü geçirdim. ameliyat olmadan 2 tüp bebek yaptırdık olmadı. Macun tarifini bize de atarmısın. İnanın bazen boşuna çaba harcıyormuşum gibi geliyor sonra rabbimden umut kesilmez diyerek tekrar başlıyorum. Kaan hoca ya perşembe günü gideceğiz. Giderken hangi tahlilleri yaptırdınız. Hormon tahlili filan yaptırmadık.Ediyorum cnm her zaman kendimden önce sizlere dua ettim ve ediyorum.
Sayı ve hareketiniz kaç cnmKizlar gunaydinnnn
Insallah şifa olur canım bunlar. Ben de şimdi araştırmaya gireceğim faydasi olacak şeylerin. Benim esimin 15 kilo fazlasi var resmen. Veriyor geri aliyor maalesef metabolizmasi çok ağır çünkü yediğini yakamiyor. Spora git diyorum, cok yoğun çalışıyor yoruluyorum diyor bahane ediyor. Bakalim sonumuz ne olacakCnm 2 ay bitti bakalım q10 kullanıyo eşim arjinin karnitin ve maca ayrıca hocanın yazdıgı vitamini fakat kaan hoca gerek yok yazmış kullanan çogu arkadaşta baya bi ilerleme var eşimde kullanıyo bakalım birde havuç suyu içiyor onun harici bişey yapmıyoruz umarım hayurlı sonuç alırız
Bu arada senin yumurta takibi noldu canim adet ne zamandi?Sayı ve hareketiniz kaç cnm
Insallahhh canım insallaahhhHadi canim inşallah. Doğal yolla olur ne de güzel olur :)
Canim oksidatife takilmamis o zaman cok sevindim yaaaaaInsallah şifa olur canım bunlar. Ben de şimdi araştırmaya gireceğim faydasi olacak şeylerin. Benim esimin 15 kilo fazlasi var resmen. Veriyor geri aliyor maalesef metabolizmasi çok ağır çünkü yediğini yakamiyor. Spora git diyorum, cok yoğun çalışıyor yoruluyorum diyor bahane ediyor. Bakalim sonumuz ne olacak
Sayımız 53 milyondan 6 milyona düşmüştü. Biri öncesi duzende sonrasi gen artta olmuştu. Bilmiyorum 2 ay sonra test yaptırıp yollayın demis zaten hoca
Hayırlısı cnm bnm eşiminde kilosu var malesef sporada gidiyor kiloda engelmiş bakalım ne olacak biz şubatta tekrardan sperm tahlili vercez umarım degerler yükselir iyiceInsallah şifa olur canım bunlar. Ben de şimdi araştırmaya gireceğim faydasi olacak şeylerin. Benim esimin 15 kilo fazlasi var resmen. Veriyor geri aliyor maalesef metabolizmasi çok ağır çünkü yediğini yakamiyor. Spora git diyorum, cok yoğun çalışıyor yoruluyorum diyor bahane ediyor. Bakalim sonumuz ne olacak
Sayımız 53 milyondan 6 milyona düşmüştü. Biri öncesi duzende sonrasi gen artta olmuştu. Bilmiyorum 2 ay sonra test yaptırıp yollayın demiş zaten hoca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?