Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar son olarak bu ilişki düzeni nasıl olmalı ya gün aşırı mı her gün mü siz ne düşünüyorsunuz
Ovülasyon gününe kadar 2/3 günde bir çünkü spermlerinde olgunlaşma ve yoğunlaşma süresi var hergün olursa sayı ve hız düşebilir. Ovülasyon günü iki gün üst üste ve gün aşırı veya hep gün aşırı ama 3 güne çıkmasın şans azalır. Ovülasyon zamanı Yatmak ve preseed jel kullanmak yavaş ileri haraketli spermlere daha çok haraket katmaya yardımcı olacaktır. Tavsiye ederim.

Bence giderken fsh testesteron lh degerlerine de baktır güncel olsun ros a ilk gidişte gerek yok hasar yeterli sonra o istio zaten panel die cnm bide sölermisin msjlarına cok geç cvp verio hastalarınız stresten uzaya cıkıcak die

İnşallah unutmazsam iletirim canım:) o zaman ekstra bi hormon tahlili yaptıralım.

Yaa sen hep tedirgindin gerçekten üzüldüm

Günaydın kizlar
@Zeynep6302 canım çok üzüldüm buda ayrı imtihan.once sevinip sonra kaybetmek ayrı bir imtihan.iki düşük yapmış biri olarak iyi bilirim.bizde böyle sinaniyoruz.Rabbim can sağlığı versin herşey yoluna girer inşallah

Kizlar gunaydinnnn
Hoca cevap yazmışsss. Demis ki 6 ay dogal yolla bekleyin olmamasi icin bir sebep yok. Sadece koruyucu amaçlı impryl kullanmamizi istemişcok şükür sayiya da takilmamis hiç. Ben şimdi eşime sayi ve hareket arttırıcı besinlerle devam edeyim insallaahhhh bekletmeden gelir bebegimiz

Bizde beklemedeyiz cnm bizede hasar tekrarlamasın die promotil fortr yazmış

Bizde beklemedeyiz cnm bizede hasar tekrarlamasın die promotil fortr yazmış
Canım kac aydır bekliyorsunuz Cok olmadi demi? Bi de tedavi süresince esime pek bisey yedirmedim sayi hareket arttırıcı. Siz yaptiniz mi birseyler?
Gecen sene memleketten k validem bi macun göndermişti ve esim onu yediği ay hamile kalmıştım. Yine onu denemeyi düşünüyorum

Cnm 2 ay bitti bakalım q10 kullanıyo eşim arjinin karnitin ve maca ayrıca hocanın yazdıgı vitamini fakat kaan hoca gerek yok yazmış kullanan çogu arkadaşta baya bi ilerleme var eşimde kullanıyo bakalım birde havuç suyu içiyor onun harici bişey yapmıyoruz umarım hayurlı sonuç alırız

Hadi canim inşallah. Doğal yolla olur ne de güzel olur :)

Ediyorum cnm her zaman kendimden önce sizlere dua ettim ve ediyorum.
Merhaba Canım, bizimde ilk sperm değerimiz düşüktü ve varikosel tespit edildi. temmuzda ameliyat olduk ve 5 ay sonra test verdik sperm sıfır çıktı. Şok olduk ve hayatımın en zor gününü geçirdim. ameliyat olmadan 2 tüp bebek yaptırdık olmadı. Macun tarifini bize de atarmısın. İnanın bazen boşuna çaba harcıyormuşum gibi geliyor sonra rabbimden umut kesilmez diyerek tekrar başlıyorum. Kaan hoca ya perşembe günü gideceğiz. Giderken hangi tahlilleri yaptırdınız. Hormon tahlili filan yaptırmadık.

Sayı ve hareketiniz kaç cnm

Insallah şifa olur canım bunlar. Ben de şimdi araştırmaya gireceğim faydasi olacak şeylerin. Benim esimin 15 kilo fazlasi var resmen. Veriyor geri aliyor maalesef metabolizmasi çok ağır çünkü yediğini yakamiyor. Spora git diyorum, cok yoğun çalışıyor yoruluyorum diyor bahane ediyor. Bakalim sonumuz ne olacak
Sayımız 53 milyondan 6 milyona düşmüştü. Biri öncesi duzende sonrasi gen artta olmuştu. Bilmiyorum 2 ay sonra test yaptırıp yollayın demis zaten hoca

Solgar marka mi kullanıyorsunuz arjinin karnitin?

Son düzenleme:
Canim oksidatife takilmamis o zaman cok sevindim yaaaaa

Hayırlısı cnm bnm eşiminde kilosu var malesef sporada gidiyor kiloda engelmiş bakalım ne olacak biz şubatta tekrardan sperm tahlili vercez umarım degerler yükselir iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…