Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım çok sevindim gözün aydın. hasariniz düşmüş sadece oksidatif stres mi sizde yüksek çıkmıştı

En son değerleriniz nasıldı morfoloji kaç? Kaan hoca da mı tedavi gördü eşin canım.

Ama takılması gerekmiyor mu yazılarında hep sorun olarak belirtmiş.
Sayfasında oksidatif stres DNA hasarı ve spermleri öldürür diyor demekki.oksidatif stres bizimde öyle %36 ama DNA hasarı %4 demekki etki etmedi belkide zamanla edecekti fark ettik erkenden ben böyle yorumladım.

Sayfasında oksidatif stres DNA hasarı ve spermleri öldürür diyor demekki.oksidatif stres bizimde öyle %36 ama DNA hasarı %4 demekki etki etmedi belkide zamanla edecekti fark ettik erkenden ben böyle yorumladım.
Ya bizim ölü aperm yüzdemiz 93 allah bilir bizim ne durumdadır. Varikosel ameliyatı olduktan sonra Kaan hocaya gideceğiz. Sizce DNA hasar testiyle birlikte istemese de oksidatife de yaptırmalı mıyız?. Ben zaman kaybetmek istemiyorum bir tane başarısı düşük ameliyat geçirdik değerlerimize göre ikincide gerekebilir. Fakat biz bu süreçte tam 1 sene kaybettik.

Maddi anlamda beni zorlamaz derseniz yaptırın kesinlikle hele hele anakarada değilseniz gitmişken mutlaka yaptırın biz üçünüde yaptırdık artı spermiyogram morfoloji bakıldı.gitmişken emin ellerde bakılsın dedi k şuana kadar hep küçük şehirlerde baktırdık sonucta. Apoptoz mu sizde 93 cıktı ne zaman nerde yaptırdınız DNA hasarı varmı

Hiç üzülmeyin panik yapmayın üç ayda yenileniyor bunlar uç ay sonra çok farklı sonuçlar alabilirsnz üzülmeyin moral iniz yüksek olsun.stres oksidatif stresi artırıyor

Hiç üzülmeyin panik yapmayın üç ayda yenileniyor bunlar uç ay sonra çok farklı sonuçlar alabilirsnz üzülmeyin moral iniz yüksek olsun.stres oksidatif stresi artırıyor
Biz İstanbul’da yaşıyoruz ve benim eşim çok sinirlidir hele ki saygısızlık tarzı küçük şeylere bile kızar sinirlenir. Trafikteki kural ihlalleri hele ki İstanbul’da bunlara bile takılıyor diyorum bırak boşver zarar veriyorsun belki de spermler ölüyordur diye bazen saçmalıyormuyum acaba düşünüyordum fakat etkiliyor demek ki. Ankara da nerede yaptıralım düzeni istemiyorum. Maddi olarak problem değil neler yapmıyoruz ki.. ne kadar tutuyor toplam..

Mikrogen var sanırım ankarada buradan duyduğum kadarıyla.biz düzende 600lü bir rakam ödedik.düzeni neden istemiyor sunuz sebebi varmı

Canim oksidatife takilmamis o zaman cok sevindim yaaaaa
Oksidatif e şöyle takilmamis, hasara sebep olur evet ama zamanla hasarin yeniden yukselmemesi için impryl kullanın demiş. Yani oksidatif hasara sebep oluyor fakat baskilamak gerekiyor benim anladığım..
Hayırlısı cnm bnm eşiminde kilosu var malesef sporada gidiyor kiloda engelmiş bakalım ne olacak biz şubatta tekrardan sperm tahlili vercez umarım degerler yükselir iyice
Bizden de istedi 2 ay sonra yeniden. Insallah düzelir canim yaa. Kilolar bas belası resmen napacaz bilmem

Adet cuma cnm 3 yumurta çatlamış
Hadi insallahh tutmuştur bu ay. 3 yumurta cok güzel. Günleri de degerlendirdiniz

Canım çok sevindim gözün aydın. hasariniz düşmüş sadece oksidatif stres mi sizde yüksek çıkmıştı
Sagol canim Allah razi olsun. Hasar dustu ama oksidatif yuksek dedigim gibi onemsememis çok
En son değerleriniz nasıldı morfoloji kaç? Kaan hoca da mı tedavi gördü eşin canım.
En son degerimiz hasar haric cok kotuydu. Sayımız 6milyon, hareketlilik sınırda, morfoloji 1, ileri hareketli 15, totalde 34. Canli sperm yüzdesini, erken yaşlanma degerlerini beğenmiş. Sayıya da takilmamis nedense şaşırdım

Mikrogen var sanırım ankarada buradan duyduğum kadarıyla.biz düzende 600lü bir rakam ödedik.düzeni neden istemiyor sunuz sebebi varmı
Kişisel olarak o lab. Hiç test yaptırmadık. Okuduğum kadarıyla bir kaç testi karşılaştırarak sonuçları yazıyor arkadaşlar geneli düzende yapılan testlerin değerlerinin fazla olduğunu söylüyor. Bu beni rahatsız etti Kaan hocanın güvendiği farklı lab. Varsa o laboratuvar doğrultusunda haraket etmek isterim. Belki de düzen çok iyidir bilmiyorum ki sadece okuduklarım kadarıyla biliyorum. Biz henüz özelde hiç vermedik test. Araştırma hastanesi tüp bebek bölümünde 4 tane test yaptırdık sonuçlar birbirine çok yakın ama morfoloji hep sıfır sizde tedaviler sonrası morfoloji hiç yükseldi mi?

Evet yükseldi hep 0 idi 9 ay sonra 1 oldu bir sene üzerine 4 oldu morfoloji düzend e de 4 cıktı araştırma hastahanesindede 4 cıktı.

Evet yükseldi hep 0 idi 9 ay sonra 1 oldu bir sene üzerine 4 oldu morfoloji düzend e de 4 cıktı araştırma hastahanesindede 4 cıktı.
Aaaa çok sevindim şu ana kadar aldığım en güzel haberlerden biri oldu. Ben morfolojiyi kafaya çok takıyorum. Dediğim gibi belki de ön yargılı yaklaşıyorum fakat sizin değerler birbirine yakınsa bu olumlu bir gelişme sizin adınıza sevindim gerçekten. İnşallah en yakın zaman da hamilelik haberinizi alırız. Ekstra takviye birşeyler kullanıyor musunuz?
Bir de Kaan hocada ne zamandır tedavidesiniz?

Degerlendirdik cnm bakalım inş tutar kaan hocaya göre olmaması için bi sebep yokmuş baklım

Degerlendirdik cnm bakalım inş tutar kaan hocaya göre olmaması için bi sebep yokmuş baklım
Insallah dedigi gibi yoktur düşünsene hic bilmediğimiz bir faktör çıkıp da sil baştan almak zorunda kalirmisiz bugün arkadaşım dedi ki hic beklemeden tüp mu yaptirsaniz. Aklima yatmadi degil valla

Kızlar aranizda sistit geçiren var mi? Her dakka wc ye gitme hissi var. Gidiyorum bisi yok. Yada affedersiniz tuvalette tatlı bi yanma hissi oluşuyor. Ilk kez yaşıyorum sistit olabilir mi? Kasinma yanma yok wc dışında.

Biz aralığın 4 ünde başladık hasar çıksın ona göre tedavi başlarız dedi.emodex kullanın dedi.hasar çıkmadı oksidatif stres yüksek.antioksidan kullanıyoruz solgarın l karnitin l arjinin üüzm çekirdeği yağı kullanıyoruz ısırgan çayını da pek sevemededi.emodex içinde bulunan astaxansin kullanıyoruz ek olarak

Hımm yeni başladınız o zaman 9 ay 1 senenin üzerine morfoloji yükselmiş ya dedim sanırım Kaan hocada tedavi görüyorsunuz 1 senedir. Neler kullandınız da yükseldi morfoloji. Biz varikosel ameliyatı olunca yükselir diye bekliyoruz. Emodexin bileşenlerini ben de beğeniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…