Yok biz trabzon da bir doktorla başladık bide netten arastırdıgımız kadarıyla kaan hocanın sayfasında yazılanları okudum uyguladım.keçiboynuzu kürü sayı çok artırdı.l karnitin l arjinin çinko proxxed plus kullanıyordu zaten eşim.bize aşılama dediler ama ben hamile kaldım sonra düşük yaptım.kaan hocaya gittk düzende testleri yaptırdık dayanamadım daha fazla neden düşük yapttıgımı arastırmak istedik.mesela emodex bitkisel ağırlıklı azgınteke otu keçiboynuzı ve çoban çökerten var içinde bide yeni keşfedilen astaxsantin antioksidanı var 2 mg.biz artı 4 mg lık daha ekledim astaxansin .kaan hocaya sorduk hasar çıkarsa vereceğim çok yeni keşfedilen bir antioksidan demiştiHımm yeni başladınız o zaman 9 ay 1 senenin üzerine morfoloji yükselmiş ya dedim sanırım Kaan hocada tedavi görüyorsunuz 1 senedir. Neler kullandınız da yükseldi morfoloji. Biz varikosel ameliyatı olunca yükselir diye bekliyoruz. Emodexin bileşenlerini ben de beğeniyorum.
Geçen sene aralık ayından beri ugrasıyoruz ben iki gebelik normal yoldan geçirdm birinin kalbi durdu diğeri bos gebelik ti.hasar yok neden düşüyor şimdide aklımızda onsoru işereti olusturdu.korkuyorum. hamile kalmayaHımm yeni başladınız o zaman 9 ay 1 senenin üzerine morfoloji yükselmiş ya dedim sanırım Kaan hocada tedavi görüyorsunuz 1 senedir. Neler kullandınız da yükseldi morfoloji. Biz varikosel ameliyatı olunca yükselir diye bekliyoruz. Emodexin bileşenlerini ben de beğeniyorum.
Morfoloji için q10 u bi araştırsına bide üzüm çekirdeğini canmHımm yeni başladınız o zaman 9 ay 1 senenin üzerine morfoloji yükselmiş ya dedim sanırım Kaan hocada tedavi görüyorsunuz 1 senedir. Neler kullandınız da yükseldi morfoloji. Biz varikosel ameliyatı olunca yükselir diye bekliyoruz. Emodexin bileşenlerini ben de beğeniyorum.
Senin herşeyin normal mi? Rahmine falan baktırdın mı? Bilgilendirdiğini için çok teşekkür ederim İnan yazılanları ilaçları falan not tutar oldum.Geçen sene aralık ayından beri ugrasıyoruz ben iki gebelik normal yoldan geçirdm birinin kalbi durdu diğeri bos gebelik ti.hasar yok neden düşüyor şimdide aklımızda onsoru işereti olusturdu.korkuyorum. hamile kalmaya
Ben geçen yıl 5 yıldızlı lüks bi otelden mikrop kapıp sistit olmuştum çok kötüydü çok fena birşeydi acile gittim gece boyu ağladım sabah da polikliniğe gidip verilen antibiyotikleri düzenli kullandım ayrıca sıcak duş ve sıcak su torbası iyi geldiKızlar aranizda sistit geçiren var mi? Her dakka wc ye gitme hissi var. Gidiyorum bisi yok. Yada affedersiniz tuvalette tatlı bi yanma hissi oluşuyor. Ilk kez yaşıyorum sistit olabilir mi? Kasinma yanma yok wc dışında.
Evet canım teşekkür ederim onları biliyorum birde pycnogenol var ama henüz hiçbirine başlayamadık. Eşim proxeed plus ve e vitamini kullanıyor sadece. Ameliyat olacaksak eğer ameliyat sonrası DNA hasarına falan baktırıp başlayalım diye düşündüm. Boşuna o kadar şeyleri içmesin.Morfoloji için q10 u bi araştırsına bide üzüm çekirdeğini canm
Canım wc ye cikmadan da mi ağrı oluyor? Benim sadece wc de yanıyor. Onun dışında sürekli idrara sıkışık hissi varBen geçen yıl 5 yıldızlı lüks bi otelden mikrop kapıp sistit olmuştum çok kötüydü çok fena birşeydi acile gittim gece boyu ağladım sabah da polikliniğe gidip verilen antibiyotikleri düzenli kullandım ayrıca sıcak duş ve sıcak su torbası iyi geldi
Size o zaman emodex vermedi hasar çıkarsa mı verecekti? Çıkmayınca hangi vitamini Önerdi biz 3 ay proxeed plus kullandık bu ay eşime promen k aldırdım e Var diye.Yok biz trabzon da bir doktorla başladık bide netten arastırdıgımız kadarıyla kaan hocanın sayfasında yazılanları okudum uyguladım.keçiboynuzu kürü sayı çok artırdı.l karnitin l arjinin çinko proxxed plus kullanıyordu zaten eşim.bize aşılama dediler ama ben hamile kaldım sonra düşük yaptım.kaan hocaya gittk düzende testleri yaptırdık dayanamadım daha fazla neden düşük yapttıgımı arastırmak istedik.mesela emodex bitkisel ağırlıklı azgınteke otu keçiboynuzı ve çoban çökerten var içinde bide yeni keşfedilen astaxsantin antioksidanı var 2 mg.biz artı 4 mg lık daha ekledim astaxansin .kaan hocaya sorduk hasar çıkarsa vereceğim çok yeni keşfedilen bir antioksidan demişti
Canım sizin hasar kaç ayda düştüCanım wc ye cikmadan da mi ağrı oluyor? Benim sadece wc de yanıyor. Onun dışında sürekli idrara sıkışık hissi var
Eylulden kasima 2 ayda dustu cnmCanım sizin hasar kaç ayda düştü
Maşallah canım ne güzel çabucak tarafından bebiş haberini al inşallah hayırlısıyla.Allah bizede nasip etsinEylulden kasima 2 ayda dustu cnm
Aminnn canım insallah düşer düştüğü gibi de bebisler gelirMaşallah canım ne güzel çabucak tarafından bebiş haberini al inşallah hayırlısıyla.Allah bizede nasip etsin
Gen art miydi canım bizim 1 gaftada çıktı niye boyle gecikti kiYa kizlar yaa 10 gun oldu hala cikmadi hel bizimki gec cikiyoocatlicam
Aradın mi canımYa kizlar yaa 10 gun oldu hala cikmadi hel bizimki gec cikiyoocatlicam
Oda çok zorlu bir süreç ne bileyim sonunda yüp bebege kalcam gibime geliyor ankara istanbul oralarda olsam hemen tüp bebek yaptırırdım erzüncanda malesef çalışıyoruz izin sıkıntıInsallah dedigi gibi yokturdüşünsene hic bilmediğimiz bir faktör çıkıp da sil baştan almak zorunda kalirmisiz bugün arkadaşım dedi ki hic beklemeden tüp mu yaptirsaniz. Aklima yatmadi degil valla
Trabzondaki doktorunuz kimdi acaba hangi hastanede biz medical parkta spermiyogram vermeyi düşünüyoruz ama erzincandan gelcez en yakın iller arasında trabzon var orada hiç tahlil verdiniz miYok biz trabzon da bir doktorla başladık bide netten arastırdıgımız kadarıyla kaan hocanın sayfasında yazılanları okudum uyguladım.keçiboynuzu kürü sayı çok artırdı.l karnitin l arjinin çinko proxxed plus kullanıyordu zaten eşim.bize aşılama dediler ama ben hamile kaldım sonra düşük yaptım.kaan hocaya gittk düzende testleri yaptırdık dayanamadım daha fazla neden düşük yapttıgımı arastırmak istedik.mesela emodex bitkisel ağırlıklı azgınteke otu keçiboynuzı ve çoban çökerten var içinde bide yeni keşfedilen astaxsantin antioksidanı var 2 mg.biz artı 4 mg lık daha ekledim astaxansin .kaan hocaya sorduk hasar çıkarsa vereceğim çok yeni keşfedilen bir antioksidan demişti
Al benden de o kadar. Gidip de bir fikir almak, doktorla konuşmak bile mesele. Ve ben sizin 2 katı uzaktayım. Erzincana gelince yolu yariladik diyoruzOda çok zorlu bir süreç ne bileyim sonunda yüp bebege kalcam gibime geliyor ankara istanbul oralarda olsam hemen tüp bebek yaptırırdım erzüncanda malesef çalışıyoruz izin sıkıntı
Hayırlısı cnm yaş kaç yol uzak olunca tam bi işkenceye dönüşüo herşeyAl benden de o kadar. Gidip de bir fikir almak, doktorla konuşmak bile mesele. Ve ben sizin 2 katı uzaktayım. Erzincana gelince yolu yariladik diyoruzŞubat marta kadar birkaç ay bekleyip 2. Dönem yaptırmayı düşünüyorum
Yasim da gecti gidiyor 31 oldum yaa saka gibiHayırlısı cnm yaş kaç yol uzak olunca tam bi işkenceye dönüşüo herşey
verdik hemde çok defa.medical parkta tüp bebek bölümün de ufuk beye gösterdik sonucu. Şöyleki biz spermiyogram vermek istiyoruz deyin sekretere sizi yönlendiriyor veriyorsnz sonra doktora gösteriyorsnz .bos yere doktordan almayın randevu falan.iyi memnun kaldık yani makina ile değil gözle bakıyorlar iki güne sonuç cıkıyorTrabzondaki doktorunuz kimdi acaba hangi hastanede biz medical parkta spermiyogram vermeyi düşünüyoruz ama erzincandan gelcez en yakın iller arasında trabzon var orada hiç tahlil verdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?