Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Trabzondaki doktorunuz kimdi acaba hangi hastanede biz medical parkta spermiyogram vermeyi düşünüyoruz ama erzincandan gelcez en yakın iller arasında trabzon var orada hiç tahlil verdiniz mi
spermiyogram fiyat 90 TL bilgin olsun muayene 100lira ben bilmeden gittm sana anlatayım.bana tüp bebek dediler ama ben yanasmadm önce sorun nerde bulalaım ben doğal hamile kalıyorm dedik ve kaan aydos a gittik

Canım wc ye cikmadan da mi ağrı oluyor? Benim sadece wc de yanıyor. Onun dışında sürekli idrara sıkışık hissi var
Seninki bence iltihap yada başlangıcı sistit olsan duramazsın çok berbat birşey sürekli sıkışıksın ve wc ye gidiyorsun hiçbirşey gelmiyor feci bi baskı sistit Allah kimsenin başına vermesin 2 gün öldüm öldüm dirildim

Ayy geçmiş olsun canım yaa. Bol su içiyorum iyi geliyormuş sanırım. Kendimi de sicak tutmaya çalışıyorum

Ya aslinda daha erken cikiyo genelde ama gondermiyolar. Ona gore hsg randevusu alacaktim. Esimin duzelmediyse rahim filmini de bu ay cektirmicem. Adet bittikten sonra 7 gun icinde cekilmesi lazim.
Canım cektirsene sen rahim filmini. Sonuçta 1 ayın daha gecmez adetin bitiminde hallet

Saklicennet cnm ilgin için teşekkürler. Bugün doktora gittik. Sağlıksız gebelik dedi. Dua edelim de değerler düşsün ve düşük yap dedi. Cuma yine çağırdı beta hcg ye bakacak. Düşüş varsa adet olursun düşük çıkmazsa dış gebeliktir dedi iğneyle düşük yaptırırız. Ben ıtp hastasıyım dalağım alındı 2.5 yıl önce. Dr kortizonla gebelik deneyelim dedi. Araştırmada genetik test ve kortizonla ilgili test yapılıcak. Nasip artık....
Allah büyük . İmtihan işte....

Çok geçmiş olsun Rabbim hiçbirimize yaşatmasın benimde 20 gün oldu kürtaj olalı

Sizin düşüklerin sebebi ne ? Eşinizle mi alakalı sadece ???
Evet esinle alakalı yani ben hsg yaptırdım tüpler acık rahim normal hormonlar iyi herşey yolunda ama eşim ilk test verdiğinde ml de sperm 9 milyon ileri 0 morfoloji 0 idi bu değerlerle hamile kaldım kalbi durdu sonra öyle araştırmaya başladık kah bıraktık ara ara kah üstüne düştük.sonra doktor aşılama yapalım dedi bende eşime bir aminlere tekrar basladım ve hamile kaldım.2. Gebelikte eşimin değerleri morfoloji 1 ileri hız 4 sayı 20milyon idi oda düştü. Hasar var sandık oda %4 cıktı ölü sperm %13 oda düşük sadece oksidatif stres ve bas anormalsi var.bunun dışında genetik kromozom kan testleri yapıldı

Yukarıda vitaminler demek istedim eksik yazmıs

spermiyogram fiyat 90 TL bilgin olsun muayene 100lira ben bilmeden gittm sana anlatayım.bana tüp bebek dediler ama ben yanasmadm önce sorun nerde bulalaım ben doğal hamile kalıyorm dedik ve kaan aydos a gittik
Peki muayene olmadan direk spermiyogram verebiliyormuyuz çünkü genelde doktorlara randevu veriyorlr o muayene ediyo sonradan tahlile yolluyor ayrıca cevapların için çok teşekkür ederim

Peki muayene olmadan direk spermiyogram verebiliyormuyuz çünkü genelde doktorlara randevu veriyorlr o muayene ediyo sonradan tahlile yolluyor ayrıca cevapların için çok teşekkür ederim
Evet direkt test için saat verirler doktora isim yazdırıyorlar gitmişken test çıktıktan sonra yorumluyor doktor o avantaj var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…