Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım ikincide değerlerin iyiymis neden düştü ki hasarda yokmuş.benimde iyi tane düşüğum var.bir umut hasar düzelirse bir daha öyle bir acı yaşamam diyordum

İşte artık daha çok korkuyorum hasar yok sebep ne der olduk şimdide
İmtihan.benim bir arkadaşın esinde de varikosel vardı 3ay sonra maeliyattan hamile kaldı oğlu var şimdi.ne hasar ne morfoloji hepsi bahane sanırım.bizlerin imtihani

Canım ikincide değerlerin iyiymis neden düştü ki hasarda yokmuş.benimde iyi tane düşüğum var.bir umut hasar düzelirse bir daha öyle bir acı yaşamam diyordum
Hasar hala yüksekmi sizin kaçtı kaça düştü ne zamandır tedavidesinz son sorum oksidatif stres te varmı

İmtihan.benim bir arkadaşın esinde de varikosel vardı 3ay sonra maeliyattan hamile kaldı oğlu var şimdi.ne hasar ne morfoloji hepsi bahane sanırım.bizlerin imtihani
Evet imtihan.imkansızlıklar içinde imkan veriyor Rabbim bazen.bazen de imkanlar içinde olmuyor nasip eedeckki olsun

Hasar hala yüksekmi sizin kaçtı kaça düştü ne zamandır tedavidesinz son sorum oksidatif stres te varmı
Canım bizim daha iki ay oldu hasar 54dustu mu bilmiyoruz.ocagin başı gibi Kaan hoca test yapın demiş.omsidatif strese baktırmak daha.bu sefer onada baktiracagiz

Canım benim herşey bizim için. Çok üzüldüm ama yapacak birşey yok allah en çok sevdiği kullarını sınarmış. Hamd olsun allah tedavisi olamayan dertler vermesin. Gerçekten şükür. Arkadaşımın eşinin testislerini aldılar gelişimi yokmuş sperm üretmiyormuş küçükken yukarıda kalmış ve evlat sahibi olmalarının ihtimali bile yok. Allah’a sığın eşlense birşey gelmiyor ki.. hayırlısı böyleymiş. Allahım hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Allah yardımcın olsun canım.

Sizin dediğiniz çocu şeyi bende yaptırdım çok şükür bende sorun çıkmadı.18 ay önce gebe kaldım kimyasal oldu. Sonra eşimin varikoseli çıktı. Eşim de varikosel ameliyatı oldu. 6. Ayında gebe kaldım. Yine kimyasal oldu. Bizde araştırmaya gidip her türlü testi yaptırıcaz. Genetik testi falan yaptırıcaz. Dr yine gebe kalırsan gel diyor. Ben çok zor gebe kalıyorum. 3 yılda iki defa gebe kaldım. Bizim DNA hasar testimiz 13.71 çıktı normal denildi. Hızımız ve sayımızda iyileşti. Çok iyi olmasada idare eder durumda. Ama Kaan hoca bizden sadece DNA hasar testi istedi. Keşke panel isteseymiş. Oksidatif stres testini de yapardık. Canlılık testi falan.....
şuanda herşeyden şüphelenir olduk. Herşey tetikliyor olabilir yani.

Cümlemizin yardımcısı olsun inş cnm. Allah razı olsun.....

Bence canım yılmadan devam edin.insallah bu kullandigimiz vitaminlerin faydası olacak.elimizden geleni yapmaktan başka caremiz yok

Hasar yüksek değilse oksidatif çok etkilemiyor.sürekli koruma amaclı antioksidan almak lazm .canlılık yapılsa imiş iyi olurmuş aslında geç gebe kalman anlaşılırdı o şekilde bizde uzaktan gittik istemeden hepsini yaptırdık zaten uzman olduk bu dertte kaan hocaya gitmese idikte yorumlardık KK sağolsun herşeyi öğretti:)

Bende en çok buna şaşırdım. Hasar Yok hız iyi e döllenmede olmuş çok şükür niye düşük oldu? Başka ne sebep var diye diye kafayı yiycem? Psikolojim bozuldu ya hiç kendime bakmıyorum. Sefil haldeyim. Okul olmasa yatakla lavabo arası olur hayatım. Kimseyi görmek istemiyorum. Kendimi derslere veremiyorum çocuklara sinirlenip duruyorum aklım hep neden böyle oluyor? Da.

Canım benim cok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuştursun sen tüm araştırmaları yaptır gerisi Allah ın takdiri ona kulunun gücü yetmez nasip neyse onu yaşıyoruz canm benim

Sabredecegiz güçlü durmak zorundayız ki imtihan ımız başarılı geçsin.Allah aldı Allah aldı bizi bekler inşallah cennette meleklerimiz.Bak efendimiz kocaman 6 çocuğunu kaybetmiş demekki bu imtihan peygambere de verilmiş bizede verilip sınanmak istendik.sabr edeceğiz kavusacagız elbet ama sabır.

Keşke bizde yaptırsaydık çok pişmanız. Zaten ankaradaydık yaptırsaydık iyiydi. Dr demeyince yaptırmadık bizde. Urfa’da oturuyoruz. Bi daha git Ankara’ya git test yap falan zor iş. Raporda almak çok sıkıntı. Nasıl yapsak acaba ? Aklımda soru işareti kalsın da istemiyorum. Burda örnek versek Ankara’ya göndersek olur mu ki ? Sağlıklı olur mu acaba ????

Her labaratuvar gönderir mi bilmiyorum ama hafta sonu da alıyorlar.biz bir günde hallettik yaptırıp kaan hocaya muayene ye gittik.hasar yüksek çıksa idi martta tekrar gidecektik şimdi mail le cevap bekliyoruz

Test bozuluyor die duydum güvenirliği düşebilir ya uygun uçak bileti bulamazmısın gidiş dönüş ne biliyim aklıma geldi günü birlik eşin halleder gelir

Canlılık testi ve oksidatif stres bir günde çıktı mı ? Nerde yaptırdınız hangi laboratuvarda yani? Ücreti neydi ????
Her labaratuvar gönderir mi bilmiyorum ama hafta sonu da alıyorlar.biz bir günde hallettik yaptırıp kaan hocaya muayene ye gittik.hasar yüksek çıksa idi martta tekrar gidecektik şimdi mail le cevap bekliyoruz
k

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…