Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Üzme canım kendini Allah büyük gececek bu gunler

Canlılık testi ve oksidatif stres bir günde çıktı mı ? Nerde yaptırdınız hangi laboratuvarda yani? Ücreti neydi ????

k
İkisi toplam 300tl sanırım oksidatif ve canlılık yani ros ve apoptoz tayini oluyor.yok aynı gün çıkmıyor 11 güne cıktı bizim.biz m o gün spermiyogram ve morfoloji cıktı mail le gönderdiler onu gösterdik kaan aydos a .diğer testleri yaptırdık biz dedik ben de bunları istiyorum zaman kaybetmemeniz iyi olms dedi sonucu bana atın hasar varmı yokmu çıksın sonra korunmayı bırakın dedi hasar çıkmadı mail attık şubatta cevap gelecek.emodex üzüm cekirdeği yagı l karnıtin arjinin veriyorum eşime cevap gelene kadar devam

Aslında hafta sonu olabilir. Biz bunu bi düşünelim battı balık yan gider.....
Bence de eşin gitsin ben kürtaj oldum eşime okadar direttim ki hemen ankaraya gidiyoruz bir dk beklemem dedim.cuma kürtaj oldum pazartesi yola koyuldu k birde soğuk aldım gaz sancısı kıvrandım durdum.kendimi ankara tıp ta buldum:) eşim muayeneye giderken ben muayenelik oldum fena bir gündü :)

Morfoloji testi ne kadardı ? Ankara’da Hangi laboratuvarda yaptırdınız ?

Tmm cnm çok sağol tatlım allah razı olsun. İnş sen bize yardım ettiğin gibi Allah’ta sana yardım eder....
Canım rica ederim elimden geldiğince soru soruyorum soru soranlara bilgim dahilinde cevap alıyorum mutlu oluyorum bundan birbirimize dua edelim kim bilir meleklerimiz birinin duasında gizlidir.üzülme toparlan güzel günler pek yakında eminm senle aynı durumdayım hala acım taze ama inancım yüksek ugrasana verecek Rabbm az kaldı

zeynepppppppp canım çok üzüldüm ALLAH sabır versin inşallah.veren Rabbim alan Rabbim. inşallah yakın zamanda sağlıklı hamileliğin olur canm .Malesef elden birşey gelmiyor

Düzende yaptırdık.ben özellikle hocam bu sonuçlar çok yüksek labaratuvar güvenelimmi dedim:) tabiki benim en güvendiği m lab dır orası dedi
Medacal parkta kaç çıkmıştı en son soerm sayı gareketlilik düzende kaç çıktı özellikle soruorum bizdede baya farklı çıktıda

kızlar ya gerçekten artık Kaan hocanın geç cevap verme mevzusu canımızı sıkıyor. napsak ya cevaplar çok geç geliyor daha cok stres basıyor

Medacal parkta kaç çıkmıştı en son soerm sayı gareketlilik düzende kaç çıktı özellikle soruorum bizdede baya farklı çıktıda
Medical de 10 ekimde ileri hız 4 morfoloji 1 cıktı sayı 20milyon ml de. Araştırmada 1 aralık 22 milyon ml de.ileri hız 15 yavaş ileri 15 morfoloji 4 cıktı.4 gün sonra düzende toplam hız 55 ileri hız 50 morfoloji 4 sayı ml de 40milyon.yine düzende hasar 4.oksidatif 36; ölü sperm yüzdesi 13 cıktı bizim testler böyle. Medicale güvenyrm kaan hocaya gösterdikleri bu test gözle bakılmış güvenilir araştırmada kilere makina bunlara çok güvenmiyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…