- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Üzme canım kendini Allah büyük gececek bu gunlerBende en çok buna şaşırdım. Hasar Yok hız iyi e döllenmede olmuş çok şükür niye düşük oldu? Başka ne sebep var diye diye kafayı yiycem? Psikolojim bozuldu ya hiç kendime bakmıyorum. Sefil haldeyim. Okul olmasa yatakla lavabo arası olur hayatım. Kimseyi görmek istemiyorum. Kendimi derslere veremiyorum çocuklara sinirlenip duruyorum aklım hep neden böyle oluyor? Da.
Aslında hafta sonu olabilir. Biz bunu bi düşünelim battı balık yan gider.....Test bozuluyor die duydum güvenirliği düşebilir ya uygun uçak bileti bulamazmısın gidiş dönüş ne biliyim aklıma geldi günü birlik eşin halleder gelir
İkisi toplam 300tl sanırım oksidatif ve canlılık yani ros ve apoptoz tayini oluyor.yok aynı gün çıkmıyor 11 güne cıktı bizim.biz m o gün spermiyogram ve morfoloji cıktı mail le gönderdiler onu gösterdik kaan aydos a .diğer testleri yaptırdık biz dedik ben de bunları istiyorum zaman kaybetmemeniz iyi olms dedi sonucu bana atın hasar varmı yokmu çıksın sonra korunmayı bırakın dedi hasar çıkmadı mail attık şubatta cevap gelecek.emodex üzüm cekirdeği yagı l karnıtin arjinin veriyorum eşime cevap gelene kadar devamCanlılık testi ve oksidatif stres bir günde çıktı mı ? Nerde yaptırdınız hangi laboratuvarda yani? Ücreti neydi ????
k
İnş kızlar desteğiniz olmasa şimdi kimbilir ne halde olurdum. Çok sağolun. Hepiniz ayrı ayrı kıymetlisiniz benim için. Allah kalbinizdeki hayırlı duaları kabul etsin inş....Üzme canım kendini Allah büyük gececek bu gunler
Bence de eşin gitsin ben kürtaj oldum eşime okadar direttim ki hemen ankaraya gidiyoruz bir dk beklemem dedim.cuma kürtaj oldum pazartesi yola koyuldu k birde soğuk aldım gaz sancısı kıvrandım durdum.kendimi ankara tıp ta buldum:) eşim muayeneye giderken ben muayenelik oldum fena bir gündü :)Aslında hafta sonu olabilir. Biz bunu bi düşünelim battı balık yan gider.....
Morfoloji testi ne kadardı ? Ankara’da Hangi laboratuvarda yaptırdınız ?İkisi toplam 300tl sanırım oksidatif ve canlılık yani ros ve apoptoz tayini oluyor.yok aynı gün çıkmıyor 11 güne cıktı bizim.biz m o gün spermiyogram ve morfoloji cıktı mail le gönderdiler onu gösterdik kaan aydos a .diğer testleri yaptırdık biz dedik ben de bunları istiyorum zaman kaybetmemeniz iyi olms dedi sonucu bana atın hasar varmı yokmu çıksın sonra korunmayı bırakın dedi hasar çıkmadı mail attık şubatta cevap gelecek.emodex üzüm cekirdeği yagı l karnıtin arjinin veriyorum eşime cevap gelene kadar devam
Morfoloji testi ne kadardı ? Ankara’da Hangi laboratuvarda yaptırdınıZ spermiyogram 53 morfoloji 60 TL.DNA hasarı 154 TL.apoptoz tayini 120 TL .oksidatif 120 TL şuan fatutaya baktım fiyat bunlar canım
spermiyogram 53tl morfoloji 60 TL.DNA hasarı 154 TL.apoptoz tayini 120 TL .oksidatif 120 TL şuan fatutaya baktım fiyat bunlar canımMorfoloji testi ne kadardı ? Ankara’da Hangi laboratuvarda yaptırdınız ?
spermiyogram 53tl morfoloji 60 TL.DNA hasarı 154 TL.apoptoz tayini 120 TL .oksidatif 120 TL şuan fatutaya baktım fiyat bunlar canım
Düzende yaptırdık.ben özellikle hocam bu sonuçlar çok yüksek labaratuvar güvenelimmi dedim:) tabiki benim en güvendiği m lab dır orası dediMorfoloji testi ne kadardı ? Ankara’da Hangi laboratuvarda yaptırdınız ?
Tmm cnm çok sağol tatlım allah razı olsun. İnş sen bize yardım ettiğin gibi Allah’ta sana yardım eder....Düzende yaptırdık.ben özellikle hocam bu sonuçlar çok yüksek labaratuvar güvenelimmi dedim:) tabiki benim en güvendiği m lab dır orası dedi
Canım rica ederim elimden geldiğince soru soruyorum soru soranlara bilgim dahilinde cevap alıyorum mutlu oluyorum bundan birbirimize dua edelim kim bilir meleklerimiz birinin duasında gizlidir.üzülme toparlan güzel günler pek yakında eminm senle aynı durumdayım hala acım taze ama inancım yüksek ugrasana verecek Rabbm az kaldıTmm cnm çok sağol tatlım allah razı olsun. İnş sen bize yardım ettiğin gibi Allah’ta sana yardım eder....
Canım rica ederim elimden geldiğince soru soruyorum soru soranlara bilgim dahilinde cevap alıyorum mutlu oluyorum bundan birbirimize dua edelim kim bilir meleklerimiz birinin duasında gizlidir.üzülme toparlan güzel günler pek yakında eminm senle aynı durumdayım hala acım taze ama inancım yüksek ugrasana verecek Rabbm az kaldı
Canim sen hangi testleri yaptirdin dusukler icin
Medacal parkta kaç çıkmıştı en son soerm sayı gareketlilik düzende kaç çıktı özellikle soruorum bizdede baya farklı çıktıdaDüzende yaptırdık.ben özellikle hocam bu sonuçlar çok yüksek labaratuvar güvenelimmi dedim:) tabiki benim en güvendiği m lab dır orası dedi
Cnm çok geçmiş olsn bundada bir hayır vardır rabbim tez zamanda kucagımızı doldurur inşallah
Medical de 10 ekimde ileri hız 4 morfoloji 1 cıktı sayı 20milyon ml de. Araştırmada 1 aralık 22 milyon ml de.ileri hız 15 yavaş ileri 15 morfoloji 4 cıktı.4 gün sonra düzende toplam hız 55 ileri hız 50 morfoloji 4 sayı ml de 40milyon.yine düzende hasar 4.oksidatif 36; ölü sperm yüzdesi 13 cıktı bizim testler böyle. Medicale güvenyrm kaan hocaya gösterdikleri bu test gözle bakılmış güvenilir araştırmada kilere makina bunlara çok güvenmiyorum dediMedacal parkta kaç çıkmıştı en son soerm sayı gareketlilik düzende kaç çıktı özellikle soruorum bizdede baya farklı çıktıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?