Evet ileri hız acaip yüksek cıkt düzende inşallah bakanın gözleri sağlıklıdır:) bize saka yapmıyordur.biz testi mail le aldık eşimle sıra bekliyoruz kaan hocanın odasının önünde ilimizde ohaaa dedik diğer çiftte bize bakıp gülüştü:) komik bir andıCnm çok geçmiş olsn bundada bir hayır vardır rabbim tez zamanda kucagımızı doldurur inşallah
sende yazarmısın merak ettim kaç cıktı karşılaştıralım uçurum varmı aradaMedacal parkta kaç çıkmıştı en son soerm sayı gareketlilik düzende kaç çıktı özellikle soruorum bizdede baya farklı çıktıda
kızlar ya gerçekten artık Kaan hocanın geç cevap verme mevzusu canımızı sıkıyor. napsak ya cevaplar çok geç geliyor daha cok stres basıyor
ya kesinlikle öyle valla ya bi çare bulunmalı artık sekreter halledecek diyip duruyor ya da takmıyor anlamadım gittiBenimde canımı sıkıyor böyle 2 aya ilaç adı beklersek ohoooo gidesim geliyor ankaraya vala sonuç göstermek için acaip sabırsızım
Kaç ocakta gelecekti canım? Bize 8 ocak yazmış.Kizlar bize normalde ocakta vermislerdi gun cevap icin ama yaklasik 1 ayda geldi cvp buna da şükür
İyi akşamlar canım maşallah ne güzel yavrun seninle canım Rabbim sana bağışlasın İnşallah.bizede umut oldun elbet .sizde ne sorun vardı canm eşinde sayı hız nasıldı Kaan hocanın hastası miydinizİyi akşamlar arkadaşlar ben şunu demek istiyorum sizlere morfolojinin pek de önemi yok morfoloji sıfır olup hamile kalan çok arkadaş oldu biri de ben ve bizim en son rahim filminde iki türde kapalı çıkmıştı normal yollardan hamile kaldım.şu an bebeğim kucağımda tedavi yollarına gidin tabi ki ama Allah ol dedikden sonra gerisi boş.sizlere moral olsun diye yazmak istedim.
Ben hep eğitim araştırmada yaptırttım eşime testleri. Demek Kaan hoca güvenmiyor araştırmaya. Bizde hep ileri hareket 3 ve 7 çıkıyor morfoloji 0 bu kez bir tane araştırmada bir tane özelde yaptırtacağım o zaman.. güzelbir bilgi oldu.Medical de 10 ekimde ileri hız 4 morfoloji 1 cıktı sayı 20milyon ml de. Araştırmada 1 aralık 22 milyon ml de.ileri hız 15 yavaş ileri 15 morfoloji 4 cıktı.4 gün sonra düzende toplam hız 55 ileri hız 50 morfoloji 4 sayı ml de 40milyon.yine düzende hasar 4.oksidatif 36; ölü sperm yüzdesi 13 cıktı bizim testler böyle. Medicale güvenyrm kaan hocaya gösterdikleri bu test gözle bakılmış güvenilir araştırmada kilere makina bunlara çok güvenmiyorum dedi
Çok teşekkür ederim. Bizde morfoloji sıfır ve kafaya çok takıyorum. 15 aydır bekliyoruz gebelik oluşmadı hiç.. tedavi oluyoruz. Duyarlılığınız için tekrar çok teşekkür ediyorum.İyi akşamlar arkadaşlar ben şunu demek istiyorum sizlere morfolojinin pek de önemi yok morfoloji sıfır olup hamile kalan çok arkadaş oldu biri de ben ve bizim en son rahim filminde iki türde kapalı çıkmıştı normal yollardan hamile kaldım.şu an bebeğim kucağımda tedavi yollarına gidin tabi ki ama Allah ol dedikden sonra gerisi boş.sizlere moral olsun diye yazmak istedim.
Evet makina ile bakılanlara güvenmiyorum dedi.medicali gösterdikleri bu gözle bakılmış dedi.bide araştırmada bir saate elimize verdiler gözle bakılınca iki güne alıyoruz sonucu tüp bebek merkezleri bu konuda iyi detaylı bakıyorlar.özelde tüp bebek bölümüne gidin derimBen hep eğitim araştırmada yaptırttım eşime testleri. Demek Kaan hoca güvenmiyor araştırmaya. Bizde hep ileri hareket 3 ve 7 çıkıyor morfoloji 0 bu kez bir tane araştırmada bir tane özelde yaptırtacağım o zaman.. güzelbir bilgi oldu.
Tamam öyle yaparım ben araştırma güvenilirdir diye oraya gönderiyordum. Bir de Kaan hoca nasıl anlıyor ki makina veya normal diye. Biz Marmara üni. Araştırmada yaptırdık mesela testi görünce mi anlıyor. Bu sabah verdik diyelim ertesi sabah alabiliyoruz sonucu.Evet makina ile bakılanlara güvenmiyorum dedi.medicali gösterdikleri bu gözle bakılmış dedi.bide araştırmada bir saate elimize verdiler gözle bakılınca iki güne alıyoruz sonucu tüp bebek merkezleri bu konuda iyi detaylı bakıyorlar.özelde tüp bebek bölümüne gidin derim
ALLAh allah sizde de fark çıkmış şimdi dikkat ettim de düzende yüksek çıkmış hız morfoloji falan. Bazı arkadaşların düzende ki sonuca göre tedavilerini sonlandırmış normal olmasını bekleyebilirsiniz demiş. Fakat başka yerde test yapmışlar sonuçlar düşük ve üzülüyorlardı. Pöff bir de bu sıkıntı var.Bende anlamadım inanın makina olduğunu bilmiyordum.acaba sonuçların yanına N.A yazıyor ya ondamı diye düşünmedim değil.
Amin çok teşekkürler Canım biz on yıldan fazla uğraştık Kaan beye e mail el ulaşırdım hızımızda düşüklük vardı sayı az olsada önemli değil eskiden proxseed plus kuru üzüm vitaminler aklıma ilk gelenler kullanmıştık ama eskiden di hanile kaldığımda hiç birini kullanmıyorduk birde bu erkek infertilitesinde “iki milyondan yetmişaltı milyona yolculuk”diye bir sayfa vardı Google dan böyle yazıp kk dersen belki çıkar orda güzel bilgiler vardıİyi akşamlar canım maşallah ne güzel yavrun seninle canım Rabbim sana bağışlasın İnşallah.bizede umut oldun elbet .sizde ne sorun vardı canm eşinde sayı hız nasıldı Kaan hocanın hastası miydiniz
Bizde tekrarlayacagz sonuçları araştırmada 15 cıktı ileri hız 4 gün sonra 50 cıktı düzende şubatta tekrar verecek eşim tüp bebek merkezinde.ben de inanamadm sordum güvenebilirmiyiz bu labaratuvar a diye bakacağız artık.4 günde bu kadar artış bilemedim yani.ha bide belki her araştırma makina ile bakmıyordur bunu bilmiyorum.bir yerlerde yazıyordu demekki kâğıttan anladı bizimkini makina odugunuALLAh allah sizde de fark çıkmış şimdi dikkat ettim de düzende yüksek çıkmış hız morfoloji falan. Bazı arkadaşların düzende ki sonuca göre tedavilerini sonlandırmış normal olmasını bekleyebilirsiniz demiş. Fakat başka yerde test yapmışlar sonuçlar düşük ve üzülüyorlardı. Pöff bir de bu sıkıntı var.
Peki canm çok teşekkür ederim gerçekten Rabbim ol desin gerisi boş .inşallah bu topikteki bütün kader arkadaslarima Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahAmin çok teşekkürler Canım biz on yıldan fazla uğraştık Kaan beye e mail el ulaşırdım hızımızda düşüklük vardı sayı az olsada önemli değil eskiden proxseed plus kuru üzüm vitaminler aklıma ilk gelenler kullanmıştık ama eskiden di hanile kaldığımda hiç birini kullanmıyorduk birde bu erkek infertilitesinde “iki milyondan yetmişaltı milyona yolculuk”diye bir sayfa vardı Google dan böyle yazıp kk dersen belki çıkar orda güzel bilgiler vardı
Canım bizede Kaan hoca mesajında demistiki bizde devlet hastanesinde yaptırmıştik makinayla bakilmisti makina sayıyı doğru verir fakat hızı güvenilir değil demiştiBizde tekrarlayacagz sonuçları araştırmada 15 cıktı ileri hız 4 gün sonra 50 cıktı düzende şubatta tekrar verecek eşim tüp bebek merkezinde.ben de inanamadm sordum güvenebilirmiyiz bu labaratuvar a diye bakacağız artık.4 günde bu kadar artış bilemedim yani.ha bide belki her araştırma makina ile bakmıyordur bunu bilmiyorum.bir yerlerde yazıyordu demekki kâğıttan anladı bizimkini makina odugunu
Kaan hocaya güveniyorum o ayrı zaten ama işte ucunda bebeğim oluca her ihtimali düşünüyorum bizim değerler çok düşük 7 ileri haraket, 93 haraketsiz ve sıfır morfoloji bana bile normal yolla olur dedi o zaman sizinki Allah’ın izniyle kesin olur :)Bizde tekrarlayacagz sonuçları araştırmada 15 cıktı ileri hız 4 gün sonra 50 cıktı düzende şubatta tekrar verecek eşim tüp bebek merkezinde.ben de inanamadm sordum güvenebilirmiyiz bu labaratuvar a diye bakacağız artık.4 günde bu kadar artış bilemedim yani.ha bide belki her araştırma makina ile bakmıyordur bunu bilmiyorum.bir yerlerde yazıyordu demekki kâğıttan anladı bizimkini makina odugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?