Ne zamandan beri tedavi oluyorsunuz.biziM 9 ay boyunca 0 idi ileri hız sonra gelsin l karnitin gitsin la arjinin çinko su üzüm çekirdeği yagı derken baktık duramıyoruz spermlerin önünde koşan kosana. Vala bilmiyorum da ben direkt bunlara bağlıyorum bu artısı morfoloji 1 senede 4 oldu 0 idiKaan hocaya güveniyorum o ayrı zaten ama işte ucunda bebeğim oluca her ihtimali düşünüyorum bizim değerler çok düşük 7 ileri haraket, 93 haraketsiz ve sıfır morfoloji bana bile normal yolla olur dedi o zaman sizinki Allah’ın izniyle kesin olur :)
Oluyorda gebelik düşük oluyor işte hasar yok sebep bulamadık karma karısık işlerKaan hocaya güveniyorum o ayrı zaten ama işte ucunda bebeğim oluca her ihtimali düşünüyorum bizim değerler çok düşük 7 ileri haraket, 93 haraketsiz ve sıfır morfoloji bana bile normal yolla olur dedi o zaman sizinki Allah’ın izniyle kesin olur :)
Ah canım sen bizim tedavi sürecimizi bir bilsen. Benim eşim varikoselden şüpheleniyordu eline kalın damar geliyormuş bizde evlendik bir sene sonra çocuk düşünmeye başladık 2 ay denedik olmayınca dedik ki biz bir tetkiklerimizi yaptıralım boşuna beklemeyelim ilk eşimden başladık ve o zaman 23 le 27 milyon arası sperm 3 haraket 97 haraketsiz çıktı. Varikosel teşhisi konuldu çift taraflı araştırdık ve mikrocerrahi başarıyı arttırır diye okudum heryerden ve araştırmada profta olalım günde kaçtan yapıyordur deneyimlidir dedik ve ocak sonu ameliyat olduk. Doktor dedi ki altı ay bekleyin gelin o birşey vermedi bende kullandırmadım dedim ki testleri tekrarlamadan takviyeye başlamayalım da gelişmeyi görelim. 6 ay soldu ve test vermeye gittik ama eşim damar hala var diyor bana. Test sonucu 16 milyon çıktı ve 4 ileri haraket sıfır morfoloji ni yıkıldık tabi sonra iki hafta bekledik ve tekrar test verdik bu kez 43 milyon sperm 7 haraket sıfır morfoloji çıktı. Ben tabi çok sinirlendim kahroldum paradan kaçtığımız YÖK güvendik ameliyat olduk devlet Hastanesi diye gelişi güzel mi ameliyat yapılır dedim ama kendimi yıprattım sadece. Sonra iyi bir hekim buldum sonuçları Kaan hocaya gönderdim. Bulduğum hekim ameliyatın eksik olduğunu ve çift taraflı olması gerektiğini ama ameliyatın üzerinden 1 yıl geçmeden ikinciyi yapamayacağını söyledi. Proxeed plus verdi bende e vitamini aldım kullanıyoruz 4 ay olacak önümüzdeki ayda ameliyat olalı senemiz dolacak yani anlayacağın 1 senemiz heba oldu.Ne zamandan beri tedavi oluyorsunuz.biziM 9 ay boyunca 0 idi ileri hız sonra gelsin l karnitin gitsin la arjinin çinko su üzüm çekirdeği yagı derken baktık duramıyoruz spermlerin önünde koşan kosana. Vala bilmiyorum da ben direkt bunlara bağlıyorum bu artısı morfoloji 1 senede 4 oldu 0 idi
Ay canım Yaaa inşallah rabbm tez Zamanda şifa verir varakosel düzelsin Allah n izni herşey değişecektir ne yapalım sabır iyiki tedavisi var böyle düşünelimAh canım sen bizim tedavi sürecimizi bir bilsen. Benim eşim varikoselden şüpheleniyordu eline kalın damar geliyormuş bizde evlendik bir sene sonra çocuk düşünmeye başladık 2 ay denedik olmayınca dedik ki biz bir tetkiklerimizi yaptıralım boşuna beklemeyelim ilk eşimden başladık ve o zaman 23 le 27 milyon arası sperm 3 haraket 97 haraketsiz çıktı. Varikosel teşhisi konuldu çift taraflı araştırdık ve mikrocerrahi başarıyı arttırır diye okudum heryerden ve araştırmada profta olalım günde kaçtan yapıyordur deneyimlidir dedik ve ocak sonu ameliyat olduk. Doktor dedi ki altı ay bekleyin gelin o birşey vermedi bende kullandırmadım dedim ki testleri tekrarlamadan takviyeye başlamayalım da gelişmeyi görelim. 6 ay soldu ve test vermeye gittik ama eşim damar hala var diyor bana. Test sonucu 16 milyon çıktı ve 4 ileri haraket sıfır morfoloji ni yıkıldık tabi sonra iki hafta bekledik ve tekrar test verdik bu kez 43 milyon sperm 7 haraket sıfır morfoloji çıktı. Ben tabi çok sinirlendim kahroldum paradan kaçtığımız YÖK güvendik ameliyat olduk devlet Hastanesi diye gelişi güzel mi ameliyat yapılır dedim ama kendimi yıprattım sadece. Sonra iyi bir hekim buldum sonuçları Kaan hocaya gönderdim. Bulduğum hekim ameliyatın eksik olduğunu ve çift taraflı olması gerektiğini ama ameliyatın üzerinden 1 yıl geçmeden ikinciyi yapamayacağını söyledi. Proxeed plus verdi bende e vitamini aldım kullanıyoruz 4 ay olacak önümüzdeki ayda ameliyat olalı senemiz dolacak yani anlayacağın 1 senemiz heba oldu.
Vitamin eksikliği olabilir mi hamilelik öncesi 3 ay kadınlara takviye yapıyorlar multivitamin. Bunların katkısı olabilir belki. Benim bir akrabam hep bir düşük sonra çocuk sahibi oluyor. Neden acaba böyle şeyler oluyor bilemiyorum.Oluyorda gebelik düşük oluyor işte hasar yok sebep bulamadık karma karısık işler
Hayatım yat kalk sperm morfoloji ileri hız oldu töbe Allahm yarabbım hayırlısı ile kavussak ta gündem konum dğişse eşim artık gülüyor bana şimdide uyandı bıkmadınmı okumaktan tekrar okuyup doktor olsana hemde senden iyi ürolog olur diyor şapşal ya:)Vitamin eksikliği olabilir mi hamilelik öncesi 3 ay kadınlara takviye yapıyorlar multivitamin. Bunların katkısı olabilir belki. Benim bir akrabam hep bir düşük sonra çocuk sahibi oluyor. Neden acaba böyle şeyler oluyor bilemiyorum.
Kesinlikle neler çektim bir allahım bilir gece gündüz ağla ağla nereye kadar dedim buraya geldim sizlerle konuşmaya başlayınca biraz daha rahatladım. Zor zamanlar geçirdik. Normalde ben de sadece eşimle ilgilenirim onunla vakit geçiririm o evdeyken. Şimdi elimden telefon düşmüyor fırsat buldukça birşeylere bakıyorum. Oda bırak rahatla az gel başka birşey düşün diyor ama benim aklımda sadece küçük çekirdek ailem var. Allahım bizimle biliyorum. O yüzden ona inandığım kadar bebeğim olacağına da inanıyorum. İnşallah emeklerimizin sonuçlarını alırız.Ay canım Yaaa inşallah rabbm tez Zamanda şifa verir varakosel düzelsin Allah n izni herşey değişecektir ne yapalım sabır iyiki tedavisi var böyle düşünelim
Ben hep benden kötü durumda olup çabalayan insanları gördükçe hem onlara dua ediyorum hemde şükür ediyorum halime.sonuçta Rabbim herkese hemen anne olacaksınız diye söz vermedi.imtihan ugrastırmak dua ile belki ulasmamızi istiyor. Kaybetmemek lazım bu imtihanı.sınav çetin ama sonu güllük gülistan lık olacak inşallah. Hem meleklerimize kavusacgız hem de onlar için ettğimiz dualar semaya ulaşmış olacakKesinlikle neler çektim bir allahım bilir gece gündüz ağla ağla nereye kadar dedim buraya geldim sizlerle konuşmaya başlayınca biraz daha rahatladım. Zor zamanlar geçirdik. Normalde ben de sadece eşimle ilgilenirim onunla vakit geçiririm o evdeyken. Şimdi elimden telefon düşmüyor fırsat buldukça birşeylere bakıyorum. Oda bırak rahatla az gel başka birşey düşün diyor ama benim aklımda sadece küçük çekirdek ailem var. Allahım bizimle biliyorum. O yüzden ona inandığım kadar bebeğim olacağına da inanıyorum. İnşallah emeklerimizin sonuçlarını alırız.
Ya 8di yada 18 bizim deKaç ocakta gelecekti canım? Bize 8 ocak yazmış.
Cnm düşük olmadı daha. Olsun da öyle genetik test yapılacak. Bi de benim vücut kabul etmeyip gebelik hormonlarını öldürüyor olabilir. Yani vücüt gebeliği tehlike görüp saldırabiliyor olabilir. Çünkü trombositleri öyle öldürüyordu vücudum Buda öyle olabilir. ITP hastalarında görülebiliyor bu durum. Bunun araştırılması yapılacak.Canim sen hangi testleri yaptirdin dusukler icin
Bizimde düzende 82 milyon hareket %70 10 gün arayla araştırmada 30 milyon hareket %17 bizde 2 sonucu attık düzene güvenin dedi araştırmaya güvenmeyin düzen elle bakılıyor araştırma makinayla diye yazmış şubatta medicalde verelim bakalımMedical de 10 ekimde ileri hız 4 morfoloji 1 cıktı sayı 20milyon ml de. Araştırmada 1 aralık 22 milyon ml de.ileri hız 15 yavaş ileri 15 morfoloji 4 cıktı.4 gün sonra düzende toplam hız 55 ileri hız 50 morfoloji 4 sayı ml de 40milyon.yine düzende hasar 4.oksidatif 36; ölü sperm yüzdesi 13 cıktı bizim testler böyle. Medicale güvenyrm kaan hocaya gösterdikleri bu test gözle bakılmış güvenilir araştırmada kilere makina bunlara çok güvenmiyorum dedi
Bizde k arginin karnitin q10 v promotil kullanıyoruz bakalım ne olacak spermler koşcak mıNe zamandan beri tedavi oluyorsunuz.biziM 9 ay boyunca 0 idi ileri hız sonra gelsin l karnitin gitsin la arjinin çinko su üzüm çekirdeği yagı derken baktık duramıyoruz spermlerin önünde koşan kosana. Vala bilmiyorum da ben direkt bunlara bağlıyorum bu artısı morfoloji 1 senede 4 oldu 0 idi
Ah canım benim üzülme inşallah bugünlerin de ferah olur ve geriye dönüp baktığımızda nerden nereye geldik deriz dersin. Rabbim en hayırlı ve yakın zamanda sağlıklı bir şekilde hamilelik nasip etsinBende en çok buna şaşırdım. Hasar Yok hız iyi e döllenmede olmuş çok şükür niye düşük oldu? Başka ne sebep var diye diye kafayı yiycem? Psikolojim bozuldu ya hiç kendime bakmıyorum. Sefil haldeyim. Okul olmasa yatakla lavabo arası olur hayatım. Kimseyi görmek istemiyorum. Kendimi derslere veremiyorum çocuklara sinirlenip duruyorum aklım hep neden böyle oluyor? Da.
Ne demiş peki sanki erken cevap vermeye basladıKizlar gunaydin. Kaan hoca bize de cevap vermis malesef. Ocakta verecekti. Hasar sonucu daha cikmadan cevap geldi. Simdi beklicez bakalim.
Emodex l3 endolu birakalim demis dna hasar sonucu bekliyorum sizden imryl e devam demisNe demiş peki sanki erken cevap vermeye basladı
Hasar ı verelim kaç gün oldu biz aradıkta düzeni öyle gönderdilerEmodex l3 endolu birakalim demis dna hasar sonucu bekliyorum sizden imryl e devam demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?