gunaydın canım mesajı gonderdıgın yerdende gore bılıyosun ama maıle bakmanda yeterlı ıkısınede aynı anda gelıyo zatenGünaydın kızlar ben mailime cevap bekliyorum Kaan hocadan ama baska yerden de görüyor muyuz. 28 aralıkta cevap verecekti
Canim sit3sinden bak bi de vermistirGünaydın kızlar ben mailime cevap bekliyorum Kaan hocadan ama baska yerden de görüyor muyuz. 28 aralıkta cevap verecekti
10 gun oldu canimHasar ı verelim kaç gün oldu biz aradıkta düzeni öyle gönderdiler
Bugn yarın çıkar bizimde 11;günde cıktı10 gun oldu canimher gun ariyorum.
Bizim de bugun 11. Gun. Aslinda cok erken cikanlar oldu stres yaptim diye mi ne geciktiBugn yarın çıkar bizimde 11;günde cıktı
stres yapma canım 10 gunu doldurmussun her an cıkabılır bızımde 14 gunde cıkmıstıBizim de bugun 11. Gun. Aslinda cok erken cikanlar oldu stres yaptim diye mi ne gecikti
canım ordan son gelen mesajlar yazıyo ya asag dogru ın gorursun bırseye tıklamana gerek yokKızlar sitede bu var ama mesajlar acımıyor anlamadım
7 mesaj demiş amacanım ordan son gelen mesajlar yazıyo ya asag dogru ın gorursun bırseye tıklamana gerek yok
Duzende mi vermistin canim? Aradin da mi gonderdiler? Yaa nasil merak ettim anlatamammmstres yapma canım 10 gunu doldurmussun her an cıkabılır bızımde 14 gunde cıkmıstı
aynen canım duzende vermıstık 14 gun surmustu gelmesı ınsalah guzel sonuclar cıkar canım benım :* yok cok aramadık onlar zaten doktor onayından snra hemen gonderıyrlar ama cok merak ettıysen ara bı sonuc cıkmıstır belkı doktor onayını fılan beklıyodurDuzende mi vermistin canim? Aradin da mi gonderdiler? Yaa nasil merak ettim anlatamammm
Ariyorum her gun :) cikmamis daha. Gecen bana geldigi gun tarihe baktim 11 12 gun oncesiydi yani cikmis bekletmisler ondan guvenemiyorum ariyorum surekli. Insallah canim yaaa.aynen canım duzende vermıstık 14 gun surmustu gelmesı ınsalah guzel sonuclar cıkar canım benım :* yok cok aramadık onlar zaten doktor onayından snra hemen gonderıyrlar ama cok merak ettıysen ara bı sonuc cıkmıstır belkı doktor onayını fılan beklıyodur
valla bende kaaaaaaan beyde beklıyorum bende kafayı yıycem ve mesaja cevap tarıhı 31 ocak :)))Ariyorum her gun :) cikmamis daha. Gecen bana geldigi gun tarihe baktim 11 12 gun oncesiydi yani cikmis bekletmisler ondan guvenemiyorum ariyorum surekli. Insallah canim yaaa.
Tamam canım teşekkür ederimaynen gelen son mesajlar 7 mesajdan sonrasını sılıyo demek son 7 mesajı kapsıyo yanı en son atsaydı gelrıdı meraklanma bende kontrol ettım az once gelmemıs daha
Hizli veriyo canjm bizim de 2 ocakti. Daha gec olanlara da vermisvalla bende kaaaaaaan beyde beklıyorum bende kafayı yıycem ve mesaja cevap tarıhı 31 ocak :)))
Merhabalar çok geçmiş olsun Rabbim kucaklarimizi doldursun. Tabiki bakıyorlar sayı kaç olursa olsun önemli değil DNA hasarı her türlü bakılıyor ben hiç öyle birşey duymadım 5 milyonun altına bakılıyor falanda. Yani sayısı çok iyi olupta DNA hasar tedavisi gören arkadaşlarda var .bence baktirin boşverin doktoru.her ürolog zaman kaybı bence iyi bir doktor bulmak lazım .eşiniz vitamin kullanmıyor muMerhaba arkadaşlar önce size kısacık kendi hikayemden bahsetmek istiyorum 3yıllık evliyim evlendikten 1 yıl sonra bebiş düşünmeye başladık bu arada zamanla olmayınca ben kontrollere falan gittim bi sıkıntı çıkmadı 1 yıla kadar normal dedi doktorlar 1yıl dolunca eşim sperm testi yaptırdı sonuç hüsran sperm sayısı 5 milyon vitaminlerle falan sayımız arttı 15milyon civarı oldu bizde tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve sonuç olumsuz şuan eşim düzenli olarak trental kullanıyo doktorumuz bunu verdi bize yaklaşık 2 aydır tedavideyiz sayımız en son testte 16 milyon konsntrasyon. a+b hareketlilik %67. hareketsiz %25. ileri hareket sıfır morfolojimiz %2 ben eşimin dna hasar testi yaptırmasını istiyorum doktordan istedik ama sayı 5milyonun altındaysa yapıyolarmış bu testi kafam çok karışık 5milyonun üzerindeyse bu test yapılmıyo mu yani sonuçta 1tüp bebek denememiz var başarısız doktorumuza çok da ısrar edemiyorum biraz ters birisi bi defa tedaviye başlamış bulunduk bırakamıyoruz da arkadaşlar lütfen yardımcı olun ne yapmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?