Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar sitede bu var ama mesajlar acımıyor anlamadım

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-21-09-50-09-140.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 70
aynen gelen son mesajlar 7 mesajdan sonrasını sılıyo demek son 7 mesajı kapsıyo yanı en son atsaydı gelrıdı meraklanma bende kontrol ettım az once gelmemıs daha

Duzende mi vermistin canim? Aradin da mi gonderdiler? Yaa nasil merak ettim anlatamammm
aynen canım duzende vermıstık 14 gun surmustu gelmesı ınsalah guzel sonuclar cıkar canım benım :* yok cok aramadık onlar zaten doktor onayından snra hemen gonderıyrlar ama cok merak ettıysen ara bı sonuc cıkmıstır belkı doktor onayını fılan beklıyodur

Ariyorum her gun :) cikmamis daha. Gecen bana geldigi gun tarihe baktim 11 12 gun oncesiydi yani cikmis bekletmisler ondan guvenemiyorum ariyorum surekli. Insallah canim yaaa.

Ariyorum her gun :) cikmamis daha. Gecen bana geldigi gun tarihe baktim 11 12 gun oncesiydi yani cikmis bekletmisler ondan guvenemiyorum ariyorum surekli. Insallah canim yaaa.
valla bende kaaaaaaan beyde beklıyorum bende kafayı yıycem ve mesaja cevap tarıhı 31 ocak :)))

Merhaba arkadaşlar önce size kısacık kendi hikayemden bahsetmek istiyorum 3yıllık evliyim evlendikten 1 yıl sonra bebiş düşünmeye başladık bu arada zamanla olmayınca ben kontrollere falan gittim bi sıkıntı çıkmadı 1 yıla kadar normal dedi doktorlar 1yıl dolunca eşim sperm testi yaptırdı sonuç hüsran sperm sayısı 5 milyon vitaminlerle falan sayımız arttı 15milyon civarı oldu bizde tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve sonuç olumsuz şuan eşim düzenli olarak trental kullanıyo doktorumuz bunu verdi bize yaklaşık 2 aydır tedavideyiz sayımız en son testte 16 milyon konsntrasyon. a+b hareketlilik %67. hareketsiz %25. ileri hareket sıfır morfolojimiz %2 ben eşimin dna hasar testi yaptırmasını istiyorum doktordan istedik ama sayı 5milyonun altındaysa yapıyolarmış bu testi kafam çok karışık 5milyonun üzerindeyse bu test yapılmıyo mu yani sonuçta 1tüp bebek denememiz var başarısız doktorumuza çok da ısrar edemiyorum biraz ters birisi bi defa tedaviye başlamış bulunduk bırakamıyoruz da arkadaşlar lütfen yardımcı olun ne yapmalıyız

Merhabalar çok geçmiş olsun Rabbim kucaklarimizi doldursun. Tabiki bakıyorlar sayı kaç olursa olsun önemli değil DNA hasarı her türlü bakılıyor ben hiç öyle birşey duymadım 5 milyonun altına bakılıyor falanda. Yani sayısı çok iyi olupta DNA hasar tedavisi gören arkadaşlarda var .bence baktirin boşverin doktoru.her ürolog zaman kaybı bence iyi bir doktor bulmak lazım .eşiniz vitamin kullanmıyor mu

Arkadaşlar şimdi bu kanda pıhtılaşma testini özel bir hastanede kadın doğum doktorundan istesem yapar mı? Sadece üniversite yada araştırma hastanesinde mi yapılıyor bu test?
Tüp bebek merkezlerinde filan yapılıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…