- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Benim eşimin sayısı ml de 55 milyon biz yaptırdık dna hasar testini. Yapılır yani.Merhaba arkadaşlar önce size kısacık kendi hikayemden bahsetmek istiyorum 3yıllık evliyim evlendikten 1 yıl sonra bebiş düşünmeye başladık bu arada zamanla olmayınca ben kontrollere falan gittim bi sıkıntı çıkmadı 1 yıla kadar normal dedi doktorlar 1yıl dolunca eşim sperm testi yaptırdı sonuç hüsran sperm sayısı 5 milyon vitaminlerle falan sayımız arttı 15milyon civarı oldu bizde tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve sonuç olumsuz şuan eşim düzenli olarak trental kullanıyo doktorumuz bunu verdi bize yaklaşık 2 aydır tedavideyiz sayımız en son testte 16 milyon konsntrasyon. a+b hareketlilik %67. hareketsiz %25. ileri hareket sıfır morfolojimiz %2 ben eşimin dna hasar testi yaptırmasını istiyorum doktordan istedik ama sayı 5milyonun altındaysa yapıyolarmış bu testi kafam çok karışık 5milyonun üzerindeyse bu test yapılmıyo mu yani sonuçta 1tüp bebek denememiz var başarısız doktorumuza çok da ısrar edemiyorum biraz ters birisi bi defa tedaviye başlamış bulunduk bırakamıyoruz da arkadaşlar lütfen yardımcı olun ne yapmalıyız
Canım yaparlar ama pahalı ve bir aya anca çıkıyor.devlette yaptırdık orda iki ayda cikiyorArkadaşlar şimdi bu kanda pıhtılaşma testini özel bir hastanede kadın doğum doktorundan istesem yapar mı? Sadece üniversite yada araştırma hastanesinde mi yapılıyor bu test?
Tüp bebek merkezlerinde filan yapılıyor mu?
Hoşgeldin canım zor bir durum ama inşallah sifasi var.sadece emek sabır gerekiyor.spermler kaliteli değilse tüp bebekte çözüm olmuyor canım esin tedavi olsun vitamin kullansin.yediklerinize dikkat edin.burada yaziyor hep.bjrcok şeyi burada doktordan önce öğrendim ben.Merhaba kızlar. Uzun zamandır buralarda dolaşıyorum ama yazmadım hiç. Aranıza paylaşmak için ben de katıldım. Öğretmenim ben de. Bizde de hız sayı morfoloji yerlerde ve 1 aydır durumun farkındayız. 6 aydır korunmuyoruz. Prof bir ürologa gittik. O da tüp bebek direk. Napsak bilemedik.
Tedavi olmadan tüp bebek sadece maddi ve manevi kayıp üzerine birsürü hormonlar cabası. Değerlerin düşük olmasının nedenlerinin araştırılması gerek. Bazı nedenler var ki tedavisi YÖK onu anlayabilirim. Ama bazı nedenlerin de tedavisi var. Başarılı bir tüp bebek için nasıl gelişmiş yumurta gerekliyse sağlıklı bir sperm de gerekli. O kadar insan gördüm ki herşey normal görünüyor ama tüp bebek olmuyor nedeni ise spermin içerisinde olan bozukluk ve eksiklikler bunlarında tedavisi var. Direk tüp bebek diyen doktoru bırakacaksınız bence. Ben çok sinirleniyorum... tabii bunlar tamamiyle benim deneyimim ve düşüncem. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Merhaba kızlar. Uzun zamandır buralarda dolaşıyorum ama yazmadım hiç. Aranıza paylaşmak için ben de katıldım. Öğretmenim ben de. Bizde de hız sayı morfoloji yerlerde ve 1 aydır durumun farkındayız. 6 aydır korunmuyoruz. Prof bir ürologa gittik. O da tüp bebek direk. Napsak bilemedik.
Erkek faktöründe kadın dogumcuları bırakın sadece para tuzağı burada yapılan testleri gidilen ürologları araştırın tedaviden sonra tüp bebek olacaksa olsun.Merhaba kızlar. Uzun zamandır buralarda dolaşıyorum ama yazmadım hiç. Aranıza paylaşmak için ben de katıldım. Öğretmenim ben de. Bizde de hız sayı morfoloji yerlerde ve 1 aydır durumun farkındayız. 6 aydır korunmuyoruz. Prof bir ürologa gittik. O da tüp bebek direk. Napsak bilemedik.
Çok haklısın ayni düşünceler kafamı kurcaladı benim de. O yüzden araştırma içine girdim. Kaan Aydos a mı gittiniz çoğunuz acaba? Bursa da önereceğiniz bir ürolog var mı? Nereden başlamalıyız kafam o kadar karışık ki.Tedavi olmadan tüp bebek sadece maddi ve manevi kayıp üzerine birsürü hormonlar cabası. Değerlerin düşük olmasının nedenlerinin araştırılması gerek. Bazı nedenler var ki tedavisi YÖK onu anlayabilirim. Ama bazı nedenlerin de tedavisi var. Başarılı bir tüp bebek için nasıl gelişmiş yumurta gerekliyse sağlıklı bir sperm de gerekli. O kadar insan gördüm ki herşey normal görünüyor ama tüp bebek olmuyor nedeni ise spermin içerisinde olan bozukluk ve eksiklikler bunlarında tedavisi var. Direk tüp bebek diyen doktoru bırakacaksınız bence. Ben çok sinirleniyorum... tabii bunlar tamamiyle benim deneyimim ve düşüncem. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hoşbulduk canım. Evet sabır emek lazım haklısın. Vitaminleri sizlerden okuyup anlamaya çalışıyorum. Bakalım..Hoşgeldin canım zor bir durum ama inşallah sifasi var.sadece emek sabır gerekiyor.spermler kaliteli değilse tüp bebekte çözüm olmuyor canım esin tedavi olsun vitamin kullansin.yediklerinize dikkat edin.burada yaziyor hep.bjrcok şeyi burada doktordan önce öğrendim ben.
Arkadaşlar eşim alerji oldu galiba kaşınıyor kabarmış vücudu yedikleri yapıyor olabilir mi
Ayaklanalım toplu bi şekilde bencekızlar ya gerçekten artık Kaan hocanın geç cevap verme mevzusu canımızı sıkıyor. napsak ya cevaplar çok geç geliyor daha cok stres basıyor
Evet çoğunluk Kaan hocanın hastası. Ben istanbuldayım şuan Levent Türk diye bir doktor var varikosel dalında başarılı. Eşimde varikosel olduğu için ilk etapta onun tedavisine başladık ve 1 senedir devam ediyoruz. Doktor seçimi de çok önemli... Bursa’da bildiğim YÖK maalesef... eşinizin değerleri nasıl bilmiyorum fakat varikosel var mı diye bastırmanızı öneririm. Tedaviye gerek olmayacaksa bile bilmenizde fayda var.Çok haklısın ayni düşünceler kafamı kurcaladı benim de. O yüzden araştırma içine girdim. Kaan Aydos a mı gittiniz çoğunuz acaba? Bursa da önereceğiniz bir ürolog var mı? Nereden başlamalıyız kafam o kadar karışık ki.
Sağol canım çakşır suyu ve ısırgan çayı içmiştim ondan şüphelendikOlabilir alerji testi yaptirmadan anlasilmaz ama neyin dokundugu deneme yanilma ile cok uzun surer .Stresten de olabilir benim esim urtiker olmustu
Ah canım seni çok iyi anlıyorum. Bugün dedim acaba bende iyi bir kadın doğuma mı gitsem. Belki değerler eşimin düzelirkwn inşallah tabi belki banada takviye VS bişeyler verir daha cabuk hamile kalırım. Aklımda binbir soruKizlar hayirli gunler
Yazdiklarinizi hep okuyorum ama anlatacak yazacak bi sey bulamiyorum
Moralim bozuk
Canim sıkkın
Hala duzelebilmis degilim
Allahim bir mucize olsa da hamile kalsam keske...
Hayatım yat kalk sperm morfoloji ileri hız oldu töbe Allahm yarabbım hayırlısı ile kavussak ta gündem konum dğişse eşim artık gülüyor bana şimdide uyandı bıkmadınmı okumaktan tekrar okuyup doktor olsana hemde senden iyi ürolog olur diyor şapşal ya:)
Yehuuuuu hızlandı kaan hocaaHizli veriyo canjm bizim de 2 ocakti. Daha gec olanlara da vermis
Benim eşim uyuyor artık bana vitaminleri ne baktırın eşim bugün baktırdı b12 acaip düşük e buda etkiliyor spermi öğrenmiş oldukAynı muhabbet bizde de oluo araştıra araştıra kaan hocanın vericeği ilaçları tahmin ediyorum bana kalsa neler içircem sayı artıcak da eşim bana güvenmio
Kızlar bizim 26 aralıktı cvp yok hala.Yehuuuuu hızlandı kaan hocaa
Hoşgeldin biz alıştık bizede tüp diolar ama artık önemsemiyoruz savaşıyoruz onlar kolayı seçiolar biz ise emek verip başarmayı denemekten Zarar gelmeZ sende dene hem tüp bebeğin garantisini veriomuMerhaba kızlar. Uzun zamandır buralarda dolaşıyorum ama yazmadım hiç. Aranıza paylaşmak için ben de katıldım. Öğretmenim ben de. Bizde de hız sayı morfoloji yerlerde ve 1 aydır durumun farkındayız. 6 aydır korunmuyoruz. Prof bir ürologa gittik. O da tüp bebek direk. Napsak bilemedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?