Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim eşim uyuyor artık bana vitaminleri ne baktırın eşim bugün baktırdı b12 acaip düşük e buda etkiliyor spermi öğrenmiş olduk
Evt benimde aklımda bende bi kontrol edeyim vitamin eksiği varmı eşimin tahlili nasıl istedin tüm vitaminler die mi canm ?

Sağol canım çakşır suyu ve ısırgan çayı içmiştim ondan şüphelendik
Yakin saatlerde mi vermistin
Kizlar hayirli gunler
Yazdiklarinizi hep okuyorum ama anlatacak yazacak bi sey bulamiyorum
Moralim bozuk
Canim sıkkın
Hala duzelebilmis degilim
Allahim bir mucize olsa da hamile kalsam keske...
Canim olacak insallah kendini hirpalama 2018 hepimize ugurlu gelecek inaniyorum

Yengem ali acar in hastasi o yaptırmıştı düşüklerden sonra ama nerde yaptilar bilmiyorum arayip sorabilirsin

Bugün ilk adımları attım Kaan hocayı aradım. Mart ayına verdi randevu beklicez artık. Onun dışında bi doktora daha gittik bugün ultrason da baktı varikosrk yok dedi ama. Sizden destek almak çok güzel iyi ki varsınız arkadaşlar.

Son düzenleme:
Hoşgeldin biz alıştık bizede tüp diolar ama artık önemsemiyoruz savaşıyoruz onlar kolayı seçiolar biz ise emek verip başarmayı denemekten Zarar gelmeZ sende dene hem tüp bebeğin garantisini veriomu
Aynen tüp bebek dedikleri gibi garantisi var mı. Doğru söylüyorsun. Allah yardımcımız olsun

Selvi25 bizim de ileri hız 0, morfoloji 1 ve sayı da 13 milyon. Ne kadar kullandınız bu vitaminlerden miligram olarak.

Selvi25 bizim de ileri hız 0, morfoloji 1 ve sayı da 13 milyon. Ne kadar kullandınız bu vitaminlerden miligram olarak.
Mesela l karnitin solgar marka sıvı sabah aksam birer kaşık. L arjinin bir tane hap olarak çinko bir tane 20mg idi bunlar hep solgar marka.bir tatlı kaşığı üzüm çekirdeği yagı kullandı ama eşim sürekli almadı saldı ara sıra aylarca yapmadı 2 ay yaptı o şekilde 9 ayda arttı

Kizlar hayirli gunler
Moralim bozuk
Canim sıkkın

Hiç üzülme sana ve diğer arkadaşlara moral olsun bu sonuçlar.Mucizen seni de bulacak.Henüz daha bilmiyorum ama inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Allahım hepimize nasip etsin mucizelerimizi sağlıkla kucağımıza almayı

Evt benimde aklımda bende bi kontrol edeyim vitamin eksiği varmı eşimin tahlili nasıl istedin tüm vitaminler die mi canm ?
Evet aile hekimine anlattı eşim tedavide olduğunu karaciğeri zorladıkmı vitaminler de eksik varmı baktırmak istiyorum dedi ve baktırdık b12 bayaa düşük iğne vermiş hemen tesir etsin düye

Kizlar hayirli gunler
Moralim bozuk
Canim sıkkın
Canım oyle düşünme. Rabbim yazmış bellli bir zamani ama ne zaman bilmiyoruz işte.. Hep bizden kötüleri dusunmek gerek. Mesela hic sperm olmayanlar. Ben inaniyorum 2018 bizim yilimiz olacak. Gecen yil bu zamanlar doktor bebegin kalbi atmıyor demişti.. Aynı günlerde bir öğrencimin 16 yaşında sarhoş bir serserinin arabalarina carpmasi sonucu öldüğü haberini aldım. Kendi halimi unuttum o kizcagizin annesini düşündüm. Ne buyuk bir acı. Rabbim bundan baska acı vermesin hicbirimize. Insallahhh seneler sonra bu sayfalara bakıp "aaahhh aaahhhh rahat günlerin kiymetini bilememisim. Şimdi çocuklardan başımı kaldiramiyorum" dediğimiz gunleri görürüz

10 milyon canım

kizlar hepinizden Allah razi olsun. Ama yazdiklarinizi okurken bile gozyaslarimi tutamiyorum. Neden oldugunu bilmiyorum ama toparlicam insallah. Toparlanip esimle daha cok ilgilenicem. Keciboynuzlu karisim yediriyorum ayrica keciboynuzu kürü yapicam esime

Çok sağol canım inşllah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün şuan trental kullanıyo sadece. 5milyonun altına bakmaya gerek yomuş bana pek mantıklı gelmedi sonuçta bir tüp bebek denememiz var neden olmadığı bile bilemiyoruz hiç araştırılmadı bu da yeterli bi sebep değil mi bakılması için ama eşim artık hiç yaptırmazki o testi doktor öyle dediyse gerek yok diyobenim içimde hep bi şüphe kalcak çok üzgünüm

Canım ağlamak iyidir içini bosaltirsin umutla bekleyeceğiz canım Allah büyük gececek bugünlerde.arkadasin dediği gibi zamanı var.

Ali Acar üniversite de yaptırmıştır. Ben tüp bebek merkezi yada özel hastanelerde yapılıyor mu onu merak ediyorum.
O zaman hastanelere ulasip bilgi almalisin yapiyorlarsa ucreti vs .Medicana ve medovada da vardir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…