Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm kan pıhtılaşma testi senin için di mi yapıyorlar bende Büyükşehir hastanesinde geçen yıl yaptırdım 350 tl vermiştim hatta o zaman 600-800 mü birşey verin geniş kapsamlı eşinize de bakılsın demişlerdi bende bizden para koparmaya çalışıyorlar diye kabul etmediydim

Bizde çok fayda gördük bunlardan hatta eşim son zamanlarda sıkılarak içiyordu sonuçlar iyi çıkınca koşa koşa eczaneye gittik yeniden aldık ben demeden atlamadan içiyor hatta akşamları kendine nar portakal havuç sıkıyor bugün gitmiş evde havuç yok diye havuç almış halbuki ben demesem havuçla bile işi olmazdı

zeynepppppppp çok geçmiş olsun kaderde ne yazıyorsa onu yaşıyoruz belli de olmaz benim bir arkadaş kimyasal yaşayıp ertesi ay sağlıklı gebe suan İnş tez zamanda evlatlarımıza kavuşuruz @limonlutarcinlikek seni çok iyi anlıyorum fakat bu karamsar durumu atmalısın üstünden bu durum seni dibe çeker bu şeytanın vesvesesi seni üzüp canını acıtmak istiyor daha fazla stres yaptıkça olacagı varsa da olmuyor size tavsiyem kızlar gerçekten çok ağır geliyorsa bazı şeyler ki bana da çok oluyor kalkıp bir abdest alıp Yasin okuyalım ağlayalım ferahlatıyor şeytanı kaçırırız hem

Cnm bende bu ay bu genetik testleri yapıcam. Eşimede yaptırıcam. Kromozom ile ilgili testte varmış karyotip analizi onu da yaptırıcam. Bide cnm bağışıklıkla ilğili sorunlarda düşüge sebep oluyormuş yani vücut gebeliği yabancı ve tehlikeli görüp öldürüyormuş düşük oluyormuş onunla ilğili testte yaptırıcam. Eşime oksidatif stres ve canlılık testide yapılacak sperm için. Onları yapmamıştık. DNA hasar testi yaptık ama o kalmıştı. Altta yatan neyse araştırıcam inş....

İki düsük ün olduğu için tıp fakültesine falan gidersen genetik test olarak ücretsiz yaparlar hatta benim kürtajımda ilk olmasına rağmen bahsettiğim Ali Acar istemişti son dk gerek şimdilik deyip vazgeçmişti ne varsa yaptır cnm şifayı aramakla mesuluz yollar ne kadar dikenli olsa da...

zeynepppppppp canim soylenecek bir kelime yok. Var oldugunu dusunup sonradan olmadigini anlamak ne demek iyi bilirim dusuk yasamis biri olarak. Allaha siginalim cok zor biliyorum canim. Allah hayirlisiyla bebislerle doldursun kollarimizi insallah.
C cetiha88 canim sagol insallah atarim bu ruh halimi. Senin esinin sayi morfolji ve hizi iyilesmisti di mi? Nasil bir tedavi uyguladiniz anlatir misin?

Son çıkan teste göre iyiydi cnm ama yine de spermiyogram her yerde farklı yorumlandığı için birşey diyemiyorum tek iyi düşündüğüm son iki testi aynı yerde yaptırmış olmamız . Biz ilk ürologa gittik ondan sonra öğrendik dr eşime trental ve klomen vermiş 3 ay bınları kullancan bide keçiboynuzu özü de iyi gelir demiş dene bi demiş 3 aydan sonra da trental bırak klomen ve proxeed plus iç demiş tabi Dr karın dediklerini uyguladık ama ben bunlarla yetinmedim bu sayfaları hatmettim resmen evicap 400 mg e vitamini aldık keçiboynuzu özü aldık zeytinyağında incir yedi haftada bir iki havuç suyu içti kuruyemiş yedi her gün 3 ay dolunca proxeed e geçtik ekim ayı itibariyle proxeed l carnitin arginin q10 pharmaton çinko klomen e vitamini keçiboynuzu özü doğal bal sabahları gün aşırı hem eşim hem ben çeyrek çay kaşığı polen köy yumurtası yedik bu süreçte tavuk nadir yedik tavuk döner hiç yemiyoruz dışarıda yemek yemeyi çok çok azalttık bende rejimde olunca artık bol bol fındık ceviz badem kabak çekirdeği yiyor eşim kızlar kabak çekirdeği bize de faydalıymış sevmediğim halde bende yiyorum. KK nın bana faydası saymakla bitmez Allah burayı kurandan razı olsun ben 1 yıl 10 ay vajimismusu çektim onda da buraları hatmede hatmede destekçi arkadaşlarla yendim arkasından hemen bebiş düşündüm çünkü bu hastalığı yenmeden bebek düşünmem demiştim hep bebeğim 2 . Ay geldi ama erken bıraktı anneciğini çenem düştü bizde böyle durumlar . Uzun uçak yolculukları da spermleri etkiliyormuş kızlar bilginiz olsun eşimin ilk testi yaptırdığında son 2 ayda belki 8 kere falan uçağı binmişti ve biz o dönemde sürekli kavga ediyorduk sonuçlar kötü çıktı gerçi Dr buradan Amerika’ya falan uçakla öyle etkiler dedi de yine eşi sık seyahat eden varsa bilgisi olsun.

Siz neler yaptınız ne tedaviler gördünüz kaan hocanın hastasınıydınız

O zaman hastanelere ulasip bilgi almalisin yapiyorlarsa ucreti vs .Medicana ve medovada da vardir diye düşünüyorum
Evet canım tüp bebek yaptırırsak öncesinde bu testi yaptırmak istiyorum. Yaptıracağım zaman bilgi alacağım da belki yaptıran yada bilen biri vardır diye sormuştum.

Anladım canım. Epey de pahalıymış ya. Herhalde 600-800 verince genetik hastalıklara bakıyorlardır.
Peki sonuç ne kadar zaman da çıkmıştı hatırlıyormusun?

20 günde çıkmıştı sanırım cnm hatırlamıyorsam
Anladım canım. Yani tüp bebek yaptırırsak 2 ay öncesinden hem bu testi yaptırırım hem vitaminlere baktırırım.
Ah canımm valla Afilim92 ile senin çok yardımınız dokundu Rabbim de inşallah gönlünüzün muradını nasip etsin size.

Amin İnş hepimize herşeyin en güzelini versin cnm ben kendi adıma diyeyim ne yaptım ki birbirimize destek için buradayız

C cetiha88 canim yazdiklarin icin tesekkur ederim. Sizin sayi kacti kaca yukseldi peki?
Birde proxeed.in icinde l carnitin arginin var ayrica aldin di mi bunlari? Dr.lar bize hic ilac onermiyolar direk varikosel var diyip ameliyat oneriyorlar

C cetiha88 canım hepsini bir mi kullandın bazı saydıkların proxeedin içinde var. Siz artı çinko L karnitin Q10 kullandınız mı? Birde Pharmatonda da proxeed oluşta olan vitamin ve mineraller var. Tam olarak nasıl kullandınız anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…