Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar birşey soracam size normalde ml de sperm konsantrasyonu ile volumdeki sayı carpildiginda toplam sperm sayısını verir demi

Kızlar eşimin sperm testi anlayanlar bakarmisiniz değerler nasıl?

Eklentiler

• PicsArt_12-15-07.26.15.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar daha kanama yok bende. Akıntı var sulu. Gebelik belirtilerimde var. Dış gebelik olabilir mi? Korkmaya başladım. Bugün doktora gidicem kısmet olursa.... dua edin bana dış gebelik değildir inş.

Kızlar daha kanama yok bende. Akıntı var sulu. Gebelik belirtilerimde var. Dış gebelik olabilir mi? Korkmaya başladım. Bugün doktora gidicem kısmet olursa.... dua edin bana dış gebelik değildir inş.
Hsg çekildimmiydi sen tüpler acık geçişlerde problem yoksa dış gebelik riski az diye biliyorum ben ama yanlış bilmiyorsam.inşallah öyle değildir.bende kadın dogumcuya gideceğim çamur gibi bişeyler geliyor anlamadım kürtajdan mı adet mi anlam veremedm

Cnm 1 yıl önce çekilmişti tüpler açıktı sorun yoktu çok şükür. Bakalım cnm. 15.20 de randevum var.

Gözün aydın cnm. Olumsuz örneklere takılma. İnş herşey yolunda gider senin için :)
Insallah canim Rabbim sana da yeniden nasip etsin sağlıklı guzel bir gebelik. Insallah bu yaşadıklarından sonra kolay bir hamilelik yasarsin

Cnm bizim ilk sayı 61 milyondu hareketlilik ve morfoloji kötüydü klonun trental zeytinyağında incir keçiboynuzu e vitamini kullandık 103 milyon a çıktı hareketlilik arttı morfoloji yükseldi ama yeterli değil dedi Dr bende gidip o saydıklarımızı aldım hem proxeed kullandık hemde ekstra onları kullandık 2 ay sonra tekrar test yaptırdık yani geçen hafta sayı 125 mil hareketlilik artmış morfoloji 4 dr larvan son sonuca göre sıkıntı yok olur dediler bende rahim filmi çekindim işte eşim içinde bu ilaçların şüphelenip zararı var mi diye Dr gittik karaciğerden ultrason çekildik hamdolsun iyi çıktı bence klomen sayıyı iyi arttırıyor varikosel i bilmiyorum ama o tek ilaçla düzelmiyor olabilir

Gözün aydın canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Sagol kuzum darisi basina kese kalp sonra eller ayaklar anlatilmaz bir duygu .Simdi daha cok inandim hamile olduguma suretini gorunce hep hayal gibi geliyordu sekli belli olmayınca

Canim duzeldiyse guzel gunler yakinda yaptiklarini birakma uygulamaya devam et kuzum

Sagol kuzum darisi basina kese kalp sonra eller ayaklar anlatilmaz bir duygu .Simdi daha cok inandim hamile olduguma suretini gorunce hep hayal gibi geliyordu sekli belli olmayınca
Amin canım. Oy sevsinler onu. Yakında da cinsiyeti belli olur annesi. Allahım korusun sizi ve diğer anne adaylarını. Mübarek günde tüm bekleyen arkadaşlarımızın dualarını kabul etsin Rabbim. Tez zamanda alalım güzel haberlerini

Dr 16.haftaya kadar soylemem prensibim dedi ben de ben alisveris yapcam soyleyin dedim son aya kadar alışveriş yapılmaz dedi sinir oldum belki 12 de baska dr a gider tahmin isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…