Anormal-normal oranı yok burda. Ama sayı ve hız iyi.Kızlar eşimin sperm testi anlayanlar bakarmisiniz değerler nasıl?
Cnm hayırlı haberlerle gelirsin inş. İçini ferah tut.Yarin dr kontrolümüz var cok gerginim dua edin kizlar
Hsg çekildimmiydi sen tüpler acık geçişlerde problem yoksa dış gebelik riski az diye biliyorum ben ama yanlış bilmiyorsam.inşallah öyle değildir.bende kadın dogumcuya gideceğim çamur gibi bişeyler geliyor anlamadım kürtajdan mı adet mi anlam veremedmKızlar daha kanama yok bende. Akıntı var sulu. Gebelik belirtilerimde var. Dış gebelik olabilir mi? Korkmaya başladım. Bugün doktora gidicem kısmet olursa.... dua edin bana dış gebelik değildir inş.
Cnm 1 yıl önce çekilmişti tüpler açıktı sorun yoktu çok şükür. Bakalım cnm. 15.20 de randevum var.Hsg çekildimmiydi sen tüpler acık geçişlerde problem yoksa dış gebelik riski az diye biliyorum ben ama yanlış bilmiyorsam.inşallah öyle değildir.bende kadın dogumcuya gideceğim çamur gibi bişeyler geliyor anlamadım kürtajdan mı adet mi anlam veremedm
Gözün aydın cnm. Olumsuz örneklere takılma. İnş herşey yolunda gider senin için :)Biz geldik cok sukur iyiymis bebegim kalbini dinledik hareketlerini izledik .Rabbim hepinize nasip etsin bu cumanin hürmetine kizlar
Insallah canim Rabbim sana da yeniden nasip etsin sağlıklı guzel bir gebelik. Insallah bu yaşadıklarından sonra kolay bir hamilelik yasarsinGözün aydın cnm. Olumsuz örneklere takılma. İnş herşey yolunda gider senin için :)
Canim cok sevindim. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere.Biz geldik cok sukur iyiymis bebegim kalbini dinledik hareketlerini izledik .Rabbim hepinize nasip etsin bu cumanin hürmetine kizlar
Canim cok sevindim. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere.
Amin kuzum aminn.Amin insallah Rabbim size de nasip etsin Ya Halik c.c
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.Cnm 1 yıl önce çekilmişti tüpler açıktı sorun yoktu çok şükür. Bakalım cnm. 15.20 de randevum var.
Gözün aydın canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahBiz geldik cok sukur iyiymis bebegim kalbini dinledik hareketlerini izledik .Rabbim hepinize nasip etsin bu cumanin hürmetine kizlar
Cnm bizim ilk sayı 61 milyondu hareketlilik ve morfoloji kötüydü klonun trental zeytinyağında incir keçiboynuzu e vitamini kullandık 103 milyon a çıktı hareketlilik arttı morfoloji yükseldi ama yeterli değil dedi Dr bende gidip o saydıklarımızı aldım hem proxeed kullandık hemde ekstra onları kullandık 2 ay sonra tekrar test yaptırdık yani geçen hafta sayı 125 mil hareketlilik artmış morfoloji 4 dr larvan son sonuca göre sıkıntı yok olur dediler bende rahim filmi çekindim işte eşim içinde bu ilaçların şüphelenip zararı var mi diye Dr gittik karaciğerden ultrason çekildik hamdolsun iyi çıktı bence klomen sayıyı iyi arttırıyor varikosel i bilmiyorum ama o tek ilaçla düzelmiyor olabilir
Sagol kuzum darisi basina kese kalp sonra eller ayaklar anlatilmaz bir duygu .Simdi daha cok inandim hamile olduguma suretini gorunce hep hayal gibi geliyordu sekli belli olmayıncaGözün aydın canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Canim duzeldiyse guzel gunler yakinda yaptiklarini birakma uygulamaya devam et kuzumCnm bizim ilk sayı 61 milyondu hareketlilik ve morfoloji kötüydü klonun trental zeytinyağında incir keçiboynuzu e vitamini kullandık 103 milyon a çıktı hareketlilik arttı morfoloji yükseldi ama yeterli değil dedi Dr bende gidip o saydıklarımızı aldım hem proxeed kullandık hemde ekstra onları kullandık 2 ay sonra tekrar test yaptırdık yani geçen hafta sayı 125 mil hareketlilik artmış morfoloji 4 dr larvan son sonuca göre sıkıntı yok olur dediler bende rahim filmi çekindim işte eşim içinde bu ilaçların şüphelenip zararı var mi diye Dr gittik karaciğerden ultrason çekildik hamdolsun iyi çıktı bence klomen sayıyı iyi arttırıyor varikosel i bilmiyorum ama o tek ilaçla düzelmiyor olabilir
Amin canım. Oy sevsinler onu. Yakında da cinsiyeti belli olur annesi. Allahım korusun sizi ve diğer anne adaylarını. Mübarek günde tüm bekleyen arkadaşlarımızın dualarını kabul etsin Rabbim. Tez zamanda alalım güzel haberleriniSagol kuzum darisi basina kese kalp sonra eller ayaklar anlatilmaz bir duygu .Simdi daha cok inandim hamile olduguma suretini gorunce hep hayal gibi geliyordu sekli belli olmayınca
Dr 16.haftaya kadar soylemem prensibim dedi ben de ben alisveris yapcam soyleyin dedim son aya kadar alışveriş yapılmaz dedi sinir oldum belki 12 de baska dr a gider tahmin isterimAmin canım. Oy sevsinler onu. Yakında da cinsiyeti belli olur annesi. Allahım korusun sizi ve diğer anne adaylarını. Mübarek günde tüm bekleyen arkadaşlarımızın dualarını kabul etsin Rabbim. Tez zamanda alalım güzel haberlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?