Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Dr 16.haftaya kadar soylemem prensibim dedi ben de ben alisveris yapcam soyleyin dedim son aya kadar alışveriş yapılmaz dedi sinir oldum belki 12 de baska dr a gider tahmin isterim
Sağlığı yerinde olsun da canım nasılsa öğrenirsin. Beyaz, sarı, yeşil gibi renklerden alabilirsin. İkisi içinde kullanılabilir. Gerçi ben bu pembe mavi dayatmasını da sevmiyorum. Hepsi renk hepsinden giysinler

Kızlar hünnapın pekmezini kullanan var mı? Dün eczanede eşime vitamin alıyodum bu pekmezi görünce düşünmeden aldım. Aslında genelde araştırma yapar öyle alırım bir anlık boşluğuma geldi. İnşallah iyidir ?

Güsel ama bir dahaki sefere atıserinin keçiboynuzu özünü almanızı tavsiye ederim biz ikisinide kullandık Hünnap İDA.ama diğerinden daha çok verim aldık sanki

Kizsa elbise tulum falan alcam renge takilmayi ben de sevmem de cicili bicili seyler seviyorum
Daha önce de konuşmuştuk ürolog Alaattin Selçuk a gittik bi kere 6 ay dolunca gel demiş eşime 6 ay bu ay sonu dolacak zaten gittiğim kadın doğumcuları biliyorsunuz onlar dedi normal diye
Anladim insallah bu ay hamile kalirsin

Afilim92 sizin adınıza çok sevindim. Çok şükür sağlıklı ilerliyor. Bizlerden de duanı eksik etme lütfen.
Dua ediyorum canim her gun Rabbim size de versin
Iyi marka diye biliyorum bi arkadas da ondan alıyordu eczanelerde genelde o satiliyor

Bide ben dondurulmuş embriyomuz var iki tane onu sordum koyduralim mı diye ama ona hiç birşey yazmamış

Bide ben dondurulmuş embriyomuz var iki tane onu sordum koyduralim mı diye ama ona hiç birşey yazmamış
Bende varikoselimiz var ne yapalım değerlerimiz de düşük demiştim ona cevap vermemişti. Hasar oranınız falan düşükse Kaan hocalık birşey kalmadıysa artık kendi doktorunuz kendiniz olacaksınız. Bana varikoselle ilgili birşey demediği için uğraşamam dedim Ankara’ya her zaman gidemem randevu desen sorun bende İstanbul’da varikosel dalında iyi bir hekim buldum. Sadece hasarlar varsa onun için Kaan hocaya gideceğim. Maalesef Kaan hocanın da kötü tarafı bu işte.

Hasar yok canm bizde .o yüzden koyduralim mı diye sordum hiç cevap yazmamiş ona

Haklısın canm .son testte sayı toplam :35 milyon. A: %2 B :%24 C:10 ve hareketsiz:%64
Toplu bakiyorlar harekete ileri yavas ayırmadan ondan kaynakli olabilir .Bir de bir sperm yeterli gercekten 200 milyon olur ama ilerleyemez dollenme olmaz sayiya takilma hasar yoksa .Hizi artırabilirsiniz destekle bir bakmışsın hamilesin bak bu hafta 2 kisi hamile kaldi arkadaslarimdan nasip meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…