Hasar yok canm morfoloji 2 .Ay insalalh canm adetime de 4 gün var heyecanlı bekleyiş başladı tabi ama adet Ağrımda var oda ayrı tabi. İnsalalh olur elimizden gelen herşeyi yapıyoruz Kaan hocanin her söylediğini yapıyoz bakalm inşallah Rabbim bizede nasip edecekToplu bakiyorlar harekete ileri yavas ayırmadan ondan kaynakli olabilir .Bir de bir sperm yeterli gercekten 200 milyon olur ama ilerleyemez dollenme olmaz sayiya takilma hasar yoksa .Hizi artırabilirsiniz destekle bir bakmışsın hamilesin bak bu hafta 2 kisi hamile kaldi arkadaslarimdan nasip meselesi
Insallah canim sen saglikli ol da spermler bir sekilde duzeltiliyorHasar yok canm morfoloji 2 .Ay insalalh canm adetime de 4 gün var heyecanlı bekleyiş başladı tabi ama adet Ağrımda var oda ayrı tabi. İnsalalh olur elimizden gelen herşeyi yapıyoruz Kaan hocanin her söylediğini yapıyoz bakalm inşallah Rabbim bizede nasip edecek
Sağol canm desteğin için Allah razı olsunInsallah canim sen saglikli ol da spermler bir sekilde duzeltiliyor
Canım biz günde bazen bir bazen iki proxeed kullandık genelde ama 1 tane kullandık eşim bu saydıklarımızı genelde sabah aç karnına kullanıyor solgar marka l carinitin sıvı şurup bir çorba kaşığı içiyor sollar marka l arginin 1 tablet solgar marka q10 1 tablet pharmaton 1 tablet şeklinde kullanıyor her gün ben proxeed in tek başına etkili olacağına fazla inanmadım ayrıntılı yazdım yine takılan birşey varsa sorarsın cnm
Evet şimdi anladım vçcanım çok sağol. Genelde 1 adet proxeed kullanıp yanında diğerlerini takviye alıp denge yaptınız. Şimdi daha mantıklı geldi çok teşekkür ederim.Canım biz günde bazen bir bazen iki proxeed kullandık genelde ama 1 tane kullandık eşim bu saydıklarımızı genelde sabah aç karnına kullanıyor solgar marka l carinitin sıvı şurup bir çorba kaşığı içiyor sollar marka l arginin 1 tablet solgar marka q10 1 tablet pharmaton 1 tablet şeklinde kullanıyor her gün ben proxeed in tek başına etkili olacağına fazla inanmadım ayrıntılı yazdım yine takılan birşey varsa sorarsın cnm
Bizde kullanıyoruz iki seferdir ondan öncede aktardan almıştık hangisi daha iyi bilmiyorum biz bir sürü şey de kullandığımız için bilmiyoruz atışeri iyi diye duymuştumKızlar hünnapın pekmezini kullanan var mı? Dün eczanede eşime vitamin alıyodum bu pekmezi görünce düşünmeden aldım. Aslında genelde araştırma yapar öyle alırım bir anlık boşluğuma geldi. İnşallah iyidir ?
Canım gözün aydın.insallah böyle sağlıkla devam etsin kucağına al bebeğini.Sagol kuzum darisi basina kese kalp sonra eller ayaklar anlatilmaz bir duygu .Simdi daha cok inandim hamile olduguma suretini gorunce hep hayal gibi geliyordu sekli belli olmayınca
O ruyalar gercek olacak emin ol ben de cok gorurdum ruyaCanım gözün aydın.insallah böyle sağlıkla devam etsin kucağına al bebeğini.
Bende rüyam da gördüm bebeğim vardı sanki annelik duygusunu hissettim gibi.cok baskaydi.uyandigimda demeekki annelik böyle bişey dedim
Canım ben ekran görüntüsü almıştım atayım sana daKızlar geçen bi arkadaşa Kaan hoca cvp yazmıştı. Maca falan da vardı alın kullanın diye. O arkadaş bana o mesajı yollayabilir mi lütfen....
Cnm çok teşekkürler:)
Bilmiyorum canm biz almadık sadece Kaan hoca burada bir arkadaşa önermiş bende ekran görüntüsü aldım alırım diye ama daha almadık canmEki Görüntüle 2082954 . Maca bitkisi için sperra kapsül bumuydu? Bunun içeriğinde maca yok. Macayı çok duydum almak istiyorum da araştırıyorum.
Lepidyum maca demek ben maca kapsül kullanıyoruz sadece macaEki Görüntüle 2082954 . Maca bitkisi için sperra kapsül bumuydu? Bunun içeriğinde maca yok. Macayı çok duydum almak istiyorum da araştırıyorum.
Evet lepidyum maça kökü.epimedyum emodekx te var oda azgın teke otu demekmiş nerden buldularsa bu adı:) bide combi fertilde var maça kökü.arkadaşın eşine tavsiye edilmişEki Görüntüle 2082954 . Maca bitkisi için sperra kapsül bumuydu? Bunun içeriğinde maca yok. Macayı çok duydum almak istiyorum da araştırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?