Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hasar yok canm morfoloji 2 .Ay insalalh canm adetime de 4 gün var heyecanlı bekleyiş başladı tabi ama adet Ağrımda var oda ayrı tabi. İnsalalh olur elimizden gelen herşeyi yapıyoruz Kaan hocanin her söylediğini yapıyoz bakalm inşallah Rabbim bizede nasip edecek

Insallah canim sen saglikli ol da spermler bir sekilde duzeltiliyor

C cetiha88 canım çok merak ediyorum cevaplaya bilirmisin?
Canım biz günde bazen bir bazen iki proxeed kullandık genelde ama 1 tane kullandık eşim bu saydıklarımızı genelde sabah aç karnına kullanıyor solgar marka l carinitin sıvı şurup bir çorba kaşığı içiyor sollar marka l arginin 1 tablet solgar marka q10 1 tablet pharmaton 1 tablet şeklinde kullanıyor her gün ben proxeed in tek başına etkili olacağına fazla inanmadım ayrıntılı yazdım yine takılan birşey varsa sorarsın cnm

Evet şimdi anladım vçcanım çok sağol. Genelde 1 adet proxeed kullanıp yanında diğerlerini takviye alıp denge yaptınız. Şimdi daha mantıklı geldi çok teşekkür ederim.

C cetiha88 bir de sabah aç karnına veriyorsunuz ya arada dk bırakıyor musunuz yoksa peşpeşe mi veriyorsunuz? Korkuyorum adama birşey olacak diye :)

Bizde kullanıyoruz iki seferdir ondan öncede aktardan almıştık hangisi daha iyi bilmiyorum biz bir sürü şey de kullandığımız için bilmiyoruz atışeri iyi diye duymuştum

Sagol kuzum darisi basina kese kalp sonra eller ayaklar anlatilmaz bir duygu .Simdi daha cok inandim hamile olduguma suretini gorunce hep hayal gibi geliyordu sekli belli olmayınca
Canım gözün aydın.insallah böyle sağlıkla devam etsin kucağına al bebeğini.
Bende rüyam da gördüm bebeğim vardı sanki annelik duygusunu hissettim gibi.cok baskaydi.uyandigimda demeekki annelik böyle bişey dedim

O ruyalar gercek olacak emin ol ben de cok gorurdum ruya

Kızlar geçen bi arkadaşa Kaan hoca cvp yazmıştı. Maca falan da vardı alın kullanın diye. O arkadaş bana o mesajı yollayabilir mi lütfen....

Eki Görüntüle 2082954 . Maca bitkisi için sperra kapsül bumuydu? Bunun içeriğinde maca yok. Macayı çok duydum almak istiyorum da araştırıyorum.
Evet lepidyum maça kökü.epimedyum emodekx te var oda azgın teke otu demekmiş nerden buldularsa bu adı:) bide combi fertilde var maça kökü.arkadaşın eşine tavsiye edilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…