- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 39
Bunun fiyatı ne kadardı ?
200 dü galiba cnm isterseniz sizede yollarım bi arkadaştan aldımBunun fiyatı ne kadardı ?
2 sinin fiyatı200 dü galiba cnm isterseniz sizede yollarım bi arkadaştan aldım
Fiyat yüksekmiş ya2 sinin fiyatı
Biz her ay 700 lira ödüyoruz maleseffFiyat yüksekmiş ya
Biz her ay 700 lira ödüyoruz maleseff
Promotil l karnitin coenzin q 10 maça demirkeniNeeeee ? Siz ne kullanıyorsunuz ki 700 tl tutuyor ?
İnşallah rabbim gönlümüzdekini verir bu kadar emege yazık olmazNeeeee ? Siz ne kullanıyorsunuz ki 700 tl tutuyor ?
Promotil l karnitin coenzin q 10 maça demirkeni
Ne zamandan beri alıyor eşin etkisi çok oldumu bunları n
Yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz şubatta tahlil vercez cnm bakalımNe zamandan beri alıyor eşin etkisi çok oldumu bunları n
Evt cnm bnde en başında millet yazışıyordu diyordum neler varmış iş başa düşünce anlıo insanNe kadar değişik bitkiler ilaçlar var ve ben sanırım baya başındayım bu işin. Günaydın kızlar bu arada.
Aynen öyle vallaÇok yüksek fiyatlar yaaa. Çok pahalı. Elimizde acvucumuzda ne varsa veriyoruz bu ilaçlara valla.
Cnm dün doktora gittim değerim 162 den 32 düşmüş. Düşük olmasını bekliyoruz biran önce. Doktor araştıralım dedi bu düşükler normal değil dedi. Bi sürü test verdi sağlıkocagında yaptırıcam ve salı gidicem sonuçlarla. Bi daha beta hcg ye bakacak sıfırlanması lazım dedi. Muhtemelen pırtılaşma var dedi yada ıtp hastası olduğun için vücudun gebeliği tehdit olarak algılayıp öldürüyor dedi. Düşük sonrası testlerle ne olacağını anlıycaz inş. İkisininde tedavisi var allahtan. Bakalım göreceğiz. Hala kanamam yok maalesef.......zeynepppppppp zeynepcim nasılsın son durumlar nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?