- 8 Mart 2012
- 689
- 398
- 303
Ahh canım benim herşey bizim için işte görüyorsun. Hayr sandığınız şeylerde belki de şerv vardır diye birşey varya. Yüce rabbim bizim için en güzeli ve doğrusunu bilendir. Belkide sağlıksız bir bebek olacaktı kim bilir. Ben hep dua ediyorum allahım bizlere hayırlı evlatlar nasip et diye çünkü hayrı ve şerri bir tek o bilir. Herşey göründüğü gibi olmayabiliyor. Rabbim yanımızda ve inanıyorum ki bizi kendine yakın tutmak için bizi böyle sınıyor. Bazı kullarının başını bile ağrıtmazmış beni hatırlamasın diye. Çok şükür her daim çok şükür. İnşallah bebişlerimiz de olacak. Ve gazıydı mamasıydı falan konuşup kızlar ikinciyi ne zaman yapsak acaba diyeceğiz. El ele verip bu günleri de atlatacağız.Cnm dün doktora gittim değerim 162 den 32 düşmüş. Düşük olmasını bekliyoruz biran önce. Doktor araştıralım dedi bu düşükler normal değil dedi. Bi sürü test verdi sağlıkocagında yaptırıcam ve salı gidicem sonuçlarla. Bi daha beta hcg ye bakacak sıfırlanması lazım dedi. Muhtemelen pırtılaşma var dedi yada ıtp hastası olduğun için vücudun gebeliği tehdit olarak algılayıp öldürüyor dedi. Düşük sonrası testlerle ne olacağını anlıycaz inş. İkisininde tedavisi var allahtan. Bakalım göreceğiz. Hala kanamam yok maalesef.......
Hayat ne kadar garip üç dört gün önce beta hcg yükselsin diye dua ediyordum şimdi de düşsün diye dua ediyorum...
Allah Allah çok ilginç enfeksiyon iltihap YÖK mü? Birde çok erken belirtide sık idrara çıkma çok nadir oluyor olmuyor gibi birşey diye biliyorum. Tahlillerde çıkar sanırım.Selam kızlar
Cok kotuyum 3-4 gündür sürekli idrara çıkıyorum. Bir de yanma var wcdeyken. Doktora gittim persembe günü sistit mi diye idrar tahlili yaptı birsey çıkmadı. Bir de gittiğim gün arabamın hastanenin önünde akusu bitmis hava da buzz gibiydi. Esim gelene kadar dondum. Iyice aldım soğuğu. Doktor yumurtan çatlamış bi kan testi yaptir dedi. Adetime 1 hafta var erken dedim. Dun gece wcde kan gelince dedim dollenme oldu da geri mi düştü. Kan testi verdim <2 çıkmış az da olsa birseyler çıkar diye umut ediyordum ama yok. Enfeksiyon degilse hamilelik değilse ne bu derdim acaba
Aynen öyle cnm. Şerri hayrı sadece Allah bilir. Dua dilimizden eksik olmasın inş. Bende hepimizin çocuk sahibi olacağına inanıyorum inş.Ahh canım benim herşey bizim için işte görüyorsun. Hayr sandığınız şeylerde belki de şerv vardır diye birşey varya. Yüce rabbim bizim için en güzeli ve doğrusunu bilendir. Belkide sağlıksız bir bebek olacaktı kim bilir. Ben hep dua ediyorum allahım bizlere hayırlı evlatlar nasip et diye çünkü hayrı ve şerri bir tek o bilir. Herşey göründüğü gibi olmayabiliyor. Rabbim yanımızda ve inanıyorum ki bizi kendine yakın tutmak için bizi böyle sınıyor. Bazı kullarının başını bile ağrıtmazmış beni hatırlamasın diye. Çok şükür her daim çok şükür. İnşallah bebişlerimiz de olacak. Ve gazıydı mamasıydı falan konuşup kızlar ikinciyi ne zaman yapsak acaba diyeceğiz. El ele verip bu günleri de atlatacağız.
Yok negatif çıktı tahliller enfeksiyon için. Devam ederse urolojiye gideceğimAllah Allah çok ilginç enfeksiyon iltihap YÖK mü? Birde çok erken belirtide sık idrara çıkma çok nadir oluyor olmuyor gibi birşey diye biliyorum. Tahlillerde çıkar sanırım.
Yok canım haraket düşmemiş mikrogende sayı 1,3 çıksaydı haraket 40 larda olurdu sayı yarı yarıya arttığı için harakette yarıya düşmüş çünkü sperm artmış. Bizde de morfoloji sıfır. Ameliyatta alınan ilaçlar etki etmiş olabilir. Morfoloji için pycnogenol u bir araştırın isterseniz.Kızlar bizim sonuc cıktı düzende 1,3 milyon/ml %45 ileri hareketti mikrogende 3milyon/ml %21 ileri hareket cıkmıs düzende morfolojiye bakılmıodu burda 0 cıkmıs sayı artmıs cok şükür ama hareket morfoloji düşmüş.eşim gecen ay ameliyat oldu belinden narkoz ve antibiyotık aldı 2 hafta ona bağlıyorum ki biraz gücüm olsun
Canım 3milyondan yüzde 21 demek, 1.5ten 40 demekten daha çok işe yarar. Tabii antibiyotiğin etkisi de oluyor bence. Hareketlilik gayet iyi. Eşinde varikosel mı vardı senin?Kızlar bizim sonuc cıktı düzende 1,3 milyon/ml %45 ileri hareketti mikrogende 3milyon/ml %21 ileri hareket cıkmıs düzende morfolojiye bakılmıodu burda 0 cıkmıs sayı artmıs cok şükür ama hareket morfoloji düşmüş.eşim gecen ay ameliyat oldu belinden narkoz ve antibiyotık aldı 2 hafta ona bağlıyorum ki biraz gücüm olsun
Canım hasara da baktirdiniz miKızlar bizim sonuc cıktı düzende 1,3 milyon/ml %45 ileri hareketti mikrogende 3milyon/ml %21 ileri hareket cıkmıs düzende morfolojiye bakılmıodu burda 0 cıkmıs sayı artmıs cok şükür ama hareket morfoloji düşmüş.eşim gecen ay ameliyat oldu belinden narkoz ve antibiyotık aldı 2 hafta ona bağlıyorum ki biraz gücüm olsun
Cok haklısın bunu düşünemedim sonuçta yüzdeli hesaplama demi.içim biraz rahatladı bu yazdığın vitamin mi cnm kullandınız mı siZ?Yok canım haraket düşmemiş mikrogende sayı 1,3 çıksaydı haraket 40 larda olurdu sayı yarı yarıya arttığı için harakette yarıya düşmüş çünkü sperm artmış. Bizde de morfoloji sıfır. Ameliyatta alınan ilaçlar etki etmiş olabilir. Morfoloji için pycnogenol u bir araştırın isterseniz.
Yokmuş cnm baktırdık ahhh kızlar iyiki varsınız yaaa sizi cok seviyorum Allah razı olsunCanım 3milyondan yüzde 21 demek, 1.5ten 40 demekten daha çok işe yarar. Tabii antibiyotiğin etkisi de oluyor bence. Hareketlilik gayet iyi. Eşinde varikosel mı vardı senin?
Evt panel yaptırdık hasar annexin bağlanması,orp tahlili,spermigram ve morfoloji canm ama diğer 2 si 19 sonra cıkıcakmısCanım hasara da baktirdiniz mi
Varikoselden baska morfolojiyi ne düşürüyor ki bizde de öyle 1cikti en sonYokmuş cnm baktırdık ahhh kızlar iyiki varsınız yaaa sizi cok seviyorum Allah razı olsun
Aynen canim ben de oyle. Merak ediyorum gelismeleri. Her gun heyecanla bekliyorum.Varikoselden baska morfolojiyi ne düşürüyor ki bizde de öyle 1cikti en son
Aynen valla canım. Okuldaki arkadaşlarla sohbet ederken bile surekli elimde telefon buraya bakıyorum. Derdimden anlayan bir sizlersiniz
Canim insallah hasariniz da duser.Evt panel yaptırdık hasar annexin bağlanması,orp tahlili,spermigram ve morfoloji canm ama diğer 2 si 19 sonra cıkıcakmıs
Çam kabuğu ekstresi gibi bir kapsül canım. Kullanmadım fakat baya araştırdım herhangibir yan etkisi Yok hücre yenilemesi ve onarımı sağlıyor. Biz tedavimizi başa çektiğimiz için biliyorsundur belki 2. Varikosel ameliyatını olacağız bu süre zarfında sadece vitamin kullanıyoruz. Ameliyattan sonra mutlaka kullanacağız. Amerikan bilim adamları araştırmış ve e+c vitamininden daha çok onarım yapıyormuş. Hangi vitaminleri kullandığınızı yazarsan ekstra tavsiyelerim olabilir baya araştırma yaptım bu hususta 1 senedir uğraşıyorum fakat varikosel sorunumuz olduğu için faaliyete geçiremedim. Yanlış hatırlamıyorsam spermlerin hepsi hareketsizdi sanırım böyle bir rahatsızlığı söz konusu arkadaşlar vardı ama tam hatırlayamadım. Eğer sizseniz be güzel hareketlenmiş diyecektim. :)Cok haklısın bunu düşünemedim sonuçta yüzdeli hesaplama demi.içim biraz rahatladı bu yazdığın vitamin mi cnm kullandınız mı siZ?
Ahh canım benim aynen benimde öyle eşim benim haftada 3 gün çalışıyor 4 gün birlikteyiz. Ben evlendikten sonra çalışmayı bıraktım eşim istemedi ben evdeyim yanlız mı olayım falan derken ikna etti beni. Bende 2. Üniversitemi okuyayım dedim ve başvuru neticesinde kabul edildim fakat ne sınavlara çalışıyorum nede derslere katılıyorumKızlar eşim geçen gün kitap alırdın kendine alışveriş yapardın şimdi tek yaptığın kadınlar kulübüne girmek dedi. Düşündükçe gerçekten öyle yapıyorum. Dün doktora gittim test verdim 2 saat beklemem gerekiyordu. Gittim oraya yakın bi avm’ye. Kitapçı buldum. Bana ğerçek yaşanmış bi hikaye anlatan roman ver dedim. Oda Kuma adında bi kitap verdi. Arkasını hiç okumadım aldım dünden beri okuyorum. Çok sürükleyici ve kadınında bizim gibi çocuğu olmuyor üzerine kuma gelmiş. Diyarbakır’da yaşanan bi olay. Okudukça Allahım biz şanslıyız diyorum. İnsanlar neler yaşıyor ya. İmkanınız varsa okuyun. Çok güzel bi hikaye. Yanlız olmadığınızı anlıyorsunuz.
Geçen sene okumuştum o romanı Evet sürükleyici ben de bu ara kitaplara verdim kendimi okurken uykumun gelmesine bayılıyorumKızlar eşim geçen gün kitap alırdın kendine alışveriş yapardın şimdi tek yaptığın kadınlar kulübüne girmek dedi. Düşündükçe gerçekten öyle yapıyorum. Dün doktora gittim test verdim 2 saat beklemem gerekiyordu. Gittim oraya yakın bi avm’ye. Kitapçı buldum. Bana ğerçek yaşanmış bi hikaye anlatan roman ver dedim. Oda Kuma adında bi kitap verdi. Arkasını hiç okumadım aldım dünden beri okuyorum. Çok sürükleyici ve kadınında bizim gibi çocuğu olmuyor üzerine kuma gelmiş. Diyarbakır’da yaşanan bi olay. Okudukça Allahım biz şanslıyız diyorum. İnsanlar neler yaşıyor ya. İmkanınız varsa okuyun. Çok güzel bi hikaye. Yanlız olmadığınızı anlıyorsunuz.
Ayy inşallah cnmCanim insallah hasariniz da duser.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?