- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Cnm endol trantalın yanında vitamin olarak kaan hoca imprtly verdi bende solgarın arginine karnitine q10 una başladım daha 1 ay oldu q10 morfoloji için arginine sayı için karnitine hareket için die araştırdım bunları 2 ayda kullanıp testi yenilicem artıs olmazsa seninkine gecerim ama bunların etkisine bi bakıyım şimdi ona da başlarsam anlamayamam kuzumÇam kabuğu ekstresi gibi bir kapsül canım. Kullanmadım fakat baya araştırdım herhangibir yan etkisi Yok hücre yenilemesi ve onarımı sağlıyor. Biz tedavimizi başa çektiğimiz için biliyorsundur belki 2. Varikosel ameliyatını olacağız bu süre zarfında sadece vitamin kullanıyoruz. Ameliyattan sonra mutlaka kullanacağız. Amerikan bilim adamları araştırmış ve e+c vitamininden daha çok onarım yapıyormuş. Hangi vitaminleri kullandığınızı yazarsan ekstra tavsiyelerim olabilir baya araştırma yaptım bu hususta 1 senedir uğraşıyorum fakat varikosel sorunumuz olduğu için faaliyete geçiremedim. Yanlış hatırlamıyorsam spermlerin hepsi hareketsizdi sanırım böyle bir rahatsızlığı söz konusu arkadaşlar vardı ama tam hatırlayamadım. Eğer sizseniz be güzel hareketlenmiş diyecektim. :)
Aslında kitap okuma işi iyi ya kafa dağılıyor biraz. Emin olun. Biraz da relax olmamız lazım. Hep aynı şeyleri düşünmememiz gerekiyor. Saplantı haline geldi resmen bu olay.Ahh canım benim aynen benimde öyle eşim benim haftada 3 gün çalışıyor 4 gün birlikteyiz. Ben evlendikten sonra çalışmayı bıraktım eşim istemedi ben evdeyim yanlız mı olayım falan derken ikna etti beni. Bende 2. Üniversitemi okuyayım dedim ve başvuru neticesinde kabul edildim fakat ne sınavlara çalışıyorum nede derslere katılıyorumakşamları eşime telefonumu verirmisin bazen diyorum kızıyor artık bırak şu telefonu. Biz haftada 2 gün sinamaya gider gezer dolaşırdık. Ben sürekli çarşıya gidip arkadaşlarımla görüşürdüm. Şimdi hiç birşey gelmiyor içimden sadece buraya giriyorum spora ve yüzmeye gidiyorum onlarda sadece hamileliği kolaylaştırsın diye. İnan çocuktan başka birşey düşünemiyorum. Oda bir türlü gelmedi yaramaz.
Geçen sene okumuştum o romanı Evet sürükleyici ben de bu ara kitaplara verdim kendimi okurken uykumun gelmesine bayılıyorum
Bu aradazeynepppppppp geçmiş olsun. Geçen hafta hem senin haberin hem de işimden dolayi tanidiğim birinin o da tüp bebekti kötü haberini aldim, bebeğin kalbi durmuş canim cok sıkıldı. Allah hepimize sabirlar versin.
Bu siralar eski şevkim de kalmadı ben de umutsuzlari oynuyorum, kendimi farkli seylerle mesgul etmeye calisiyorum.
Bize niye impryl verdi ben sevmiyorum impryl yaaa. Icerik kotu geliyo. Ben de mi artmed alsamKızlar iyi akşamlar
Bende hep buraya bakıyorum isim gücüm daha ne yapayım oldu.hep arayış içindeyim.
Kızlar bize Kaan hoca art Med verdi içinde
astaxanthin diye bir vitamin varmış araştırdım çok faydası varmış.cok iyi bir antioksidan mis.
Birde sürekli eşime brokoli kereviz ıspanak yediriyorum
Canım impryl da var.ekstra alabilirsinBize niye impryl verdi ben sevmiyorum impryl yaaa. Icerik kotu geliyo. Ben de mi artmed alsam
Evet canım biz ikimizde tedavideyiz hasar var.dussun diye bekliyoruzB Beyza_2018Bestttt kızlar kanan hoca bunları size tedavi sürecinde olduğunuz için mi verdi acaba.. hani değerler düzelince DNA hasarı falan düşünce tedaviyi sonuçlandırıyor ya doğal yolla bekleyin diyor ve multivitamin veriyor. Bunların içinde bizim kullandığımız çoğu şey YÖK çünki.. tedaviye yönelik ilaçlar olsa gerek.
Impryl i bana da onerdi kadin dogumcu aslinda ama esim icin icerik az gibi geldiBence impryl da iyi.hucre yenileme özelliği varmış.kullan bence.basta bende yetersiz diye düşünüyordum ama ısrarla verince araştırdım iyi bir vitaminmis
Aynen canim ama tedavi bitince de impryl devam eden gordum benB Beyza_2018Bestttt kızlar kanan hoca bunları size tedavi sürecinde olduğunuz için mi verdi acaba.. hani değerler düzelince DNA hasarı falan düşünce tedaviyi sonuçlandırıyor ya doğal yolla bekleyin diyor ve multivitamin veriyor. Bunların içinde bizim kullandığımız çoğu şey YÖK çünki.. tedaviye yönelik ilaçlar olsa gerek.
İyi etmiş canım ama çok pahalı bir ilaç ya 200kusur.Impryl i bana da onerdi kadin dogumcu aslinda ama esim icin icerik az gibi geldi
Ben almadim zaten yaa. Kendi kendime biseyler kullaniyorum bakalim neler olcakİyi etmiş canım ama çok pahalı bir ilaç ya 200kusur.
Canım fransiz christophe grange kitaplarini cok seviyorum. Gerilim akıcı kitapları var. Sarah Jio nun kitapları da cok akıcı geliyor bana. Muhtemelen okumussundur ama. Kitap okumayı cok sevmiyorum sarması lazım yoksa uyuyorum resmenAslında kitap okuma işi iyi ya kafa dağılıyor biraz. Emin olun. Biraz da relax olmamız lazım. Hep aynı şeyleri düşünmememiz gerekiyor. Saplantı haline geldi resmen bu olay.Çok beğendiğiniz akıcı kitaplar var mı bana önereceğiniz ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?