- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Hiç duymadım canımKızlar Combi fertil diye bir vitamin var içeriğini çok beğendim. Bileniniz var mı?
Canım fransiz christophe grange kitaplarini cok seviyorum. Gerilim akıcı kitapları var. Sarah Jio nun kitapları da cok akıcı geliyor bana. Muhtemelen okumussundur ama. Kitap okumayı cok sevmiyorum sarması lazım yoksa uyuyorum resmen
Arkadas ım sizin sonuç cıktımı düzen de kiEmodex l3 endolu birakalim demis dna hasar sonucu bekliyorum sizden imryl e devam demis
Yok canim hafta ici cikacakArkadas ım sizin sonuç cıktımı düzen de ki
Çatlatırlar adamı valaYok canim hafta ici cikacak
Sormaaaa. Hakkaten catladim. Insallah pazartesi bari ararlar. Bizim icin ne kadar onemli oldugunu bilmiyolar ki...Çatlatırlar adamı vala
Biraz araştırdım da bu görüntüde ki ilaç Combi fertil mi? Bu ilacı doktor mu Önerdi ben içeriğini çok beğendim. Hiçbir yorum bulamadım ama sizi buldum. :)Eki Görüntüle 2071247 Şimdi bu ay keçi boynuzu pekmezi incir kürü evicap kuruyemişlere devam ediyoruz. Ayrıca doktor tales diye bir gıda takviyesi (demir dikeni ektresi içeriyor) verdi. Ayrıca combı fertil diye bir vitamin daha verdi onunda içeriğini yükleyeceğim sayfaya. Başka şeylerde ekleyeyim mi ne yapsam
Evet canım combi fertil. Doktorumuz önerdi. Daha ilk kutudayız 3 ay kullanacak eşim. Şubatta tahlil var. Sonuçları muhakkak yazarım. İnşallah işe yarayacakBiraz araştırdım da bu görüntüde ki ilaç Combi fertil mi? Bu ilacı doktor mu Önerdi ben içeriğini çok beğendim. Hiçbir yorum bulamadım ama sizi buldum. :)
Varmı durumlarda düzelmeler morfoloji falan nasıl ileri hız hasar vs bidahaki aylara nasipse inşallah. Bide vakti saati var biz ne desek boşa. tedbir takdirin önüne geçemiyor sabredelimCanlar ben dün regl oldum tam gününde yumurtlama takibi bişeye yaramadı maleseff demekki spermler yetersiz halaaa
Lütfen yaz ben içeriğini çok beğendim eksik olan tek şey üzüm çekirdeği ekstresi veya çam kabuğu ekstresi ve omega 3. Diğerleri buna göre mg olarak fazla olsa bile içerik olarak eksik ki ginkko biloba olsun Ginseng, likopen maca bunların hepsinin olduğu bir multivitamin görmedim belkide var ben bulamadım. Sonuçlarını bekliyorum.Evet canım combi fertil. Doktorumuz önerdi. Daha ilk kutudayız 3 ay kullanacak eşim. Şubatta tahlil var. Sonuçları muhakkak yazarım. İnşallah işe yarayacak
Evet içeriği iyi. Eksik olanlar da ekstra olarak tamamlanabilir. Zaten çeşit çeşit şeyler yedirip içiriyoruz adamlaraLütfen yaz ben içeriğini çok beğendim eksik olan tek şey üzüm çekirdeği ekstresi veya çam kabuğu ekstresi ve omega 3. Diğerleri buna göre mg olarak fazla olsa bile içerik olarak eksik ki ginkko biloba olsun Ginseng, likopen maca bunların hepsinin olduğu bir multivitamin görmedim belkide var ben bulamadım. Sonuçlarını bekliyorum.
Canim sorun yokken bile doktorlar 1 sene veriyor hamilelik icin ki kaan hoca da 6 ay deneyin diyor. Pes etme her ay yaptir takibi ama kendine stres etmeden. Dualarimiz sizinle başlığında 70bin lem yelid konusu aç okuyalım birlikte. Ben kendim için okudum diger ay yine okuyacağım inşallah..Canlar ben dün regl oldum tam gününde yumurtlama takibi bişeye yaramadı maleseff demekki spermler yetersiz halaaa
Öyle düşünme canım.esinin spermi iyi olan da hemen istediği ay hamile kalamiyor ki.nasip canım.uzme sakın kendini.olacak inşallah.bugunleri kendini yipratmadan geçir canım.bende 3kere yaptirmistim olmamıştı.olmadi canım bir kaç ay daha beklersin imkanin varsa tüp bebek yaptirirsin.Canlar ben dün regl oldum tam gününde yumurtlama takibi bişeye yaramadı maleseff demekki spermler yetersiz halaaa
Çok saol cnm orasıda dogru ama insan bıkıyor artık bir süre sonra dur bende açayım cnmCanim sorun yokken bile doktorlar 1 sene veriyor hamilelik icin ki kaan hoca da 6 ay deneyin diyor. Pes etme her ay yaptir takibi ama kendine stres etmeden. Dualarimiz sizinle başlığında 70bin lem yelid konusu aç okuyalım birlikte. Ben kendim için okudum diger ay yine okuyacağım inşallah..
inşallah bir gün bu kırmızıları görmeyiz artıkk ovulsyon tahlili aldım cnm her dk doktora gitmek çok stresli oluyor onunlada dogru sonuca ulaşırım demiÖyle düşünme canım.esinin spermi iyi olan da hemen istediği ay hamile kalamiyor ki.nasip canım.uzme sakın kendini.olacak inşallah.bugunleri kendini yipratmadan geçir canım.bende 3kere yaptirmistim olmamıştı.olmadi canım bir kaç ay daha beklersin imkanin varsa tüp bebek yaptirirsin.
Bak ben düşük yapıyorum sancıdan ölmek üzereyim. Derse bile gidemedim. Hayırlısını iste herzaman herşeyin....Çok saol cnm orasıda dogru ama insan bıkıyor artık bir süre sonra dur bende açayım cnm
Adetleri duzenliyse olur canım tabi .Allah'ın izniyle olacak sizin değerleriniz düzeldi bu süreci stres yapmadan gecirmeliyim de hep kendine.obur türlü çok yıpranirsin canimİ
inşallah bir gün bu kırmızıları görmeyiz artıkk ovulsyon tahlili aldım cnm her dk doktora gitmek çok stresli oluyor onunlada dogru sonuca ulaşırım demi
Canım ya inşallah çabuk atlatirsin.Allah yardımcın olsunBak ben düşük yapıyorum sancıdan ölmek üzereyim. Derse bile gidemedim. Hayırlısını iste herzaman herşeyin....
Çok geçmiş olsun cnm hakkımızda herşeyin hayırlısı üzülme sendeBak ben düşük yapıyorum sancıdan ölmek üzereyim. Derse bile gidemedim. Hayırlısını iste herzaman herşeyin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?