Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Sara jio nun 3/4 kitabını okudum. Ama sığ geliyor bana. Ben gerçek hikayelerden oluşan romanları çok seviyorum. Diğer adamı bi araştırayım. Teşekkürler

Biraz araştırdım da bu görüntüde ki ilaç Combi fertil mi? Bu ilacı doktor mu Önerdi ben içeriğini çok beğendim. Hiçbir yorum bulamadım ama sizi buldum. :)

Biraz araştırdım da bu görüntüde ki ilaç Combi fertil mi? Bu ilacı doktor mu Önerdi ben içeriğini çok beğendim. Hiçbir yorum bulamadım ama sizi buldum. :)
Evet canım combi fertil. Doktorumuz önerdi. Daha ilk kutudayız 3 ay kullanacak eşim. Şubatta tahlil var. Sonuçları muhakkak yazarım. İnşallah işe yarayacak

Canlar ben dün regl oldum tam gününde yumurtlama takibi bişeye yaramadı maleseff demekki spermler yetersiz halaaa
Varmı durumlarda düzelmeler morfoloji falan nasıl ileri hız hasar vs bidahaki aylara nasipse inşallah. Bide vakti saati var biz ne desek boşa. tedbir takdirin önüne geçemiyor sabredelim

Evet canım combi fertil. Doktorumuz önerdi. Daha ilk kutudayız 3 ay kullanacak eşim. Şubatta tahlil var. Sonuçları muhakkak yazarım. İnşallah işe yarayacak
Lütfen yaz ben içeriğini çok beğendim eksik olan tek şey üzüm çekirdeği ekstresi veya çam kabuğu ekstresi ve omega 3. Diğerleri buna göre mg olarak fazla olsa bile içerik olarak eksik ki ginkko biloba olsun Ginseng, likopen maca bunların hepsinin olduğu bir multivitamin görmedim belkide var ben bulamadım. Sonuçlarını bekliyorum.

Evet içeriği iyi. Eksik olanlar da ekstra olarak tamamlanabilir. Zaten çeşit çeşit şeyler yedirip içiriyoruz adamlara tahlillerden sonra koşa koşa buraya geliyorum zaten. Unutmazsam seni etkiletlerim tahlil sonuçlarında

Canlar ben dün regl oldum tam gününde yumurtlama takibi bişeye yaramadı maleseff demekki spermler yetersiz halaaa
Canim sorun yokken bile doktorlar 1 sene veriyor hamilelik icin ki kaan hoca da 6 ay deneyin diyor. Pes etme her ay yaptir takibi ama kendine stres etmeden. Dualarimiz sizinle başlığında 70bin lem yelid konusu aç okuyalım birlikte. Ben kendim için okudum diger ay yine okuyacağım inşallah..

Öyle düşünme canım.esinin spermi iyi olan da hemen istediği ay hamile kalamiyor ki.nasip canım.uzme sakın kendini.olacak inşallah.bugunleri kendini yipratmadan geçir canım.bende 3kere yaptirmistim olmamıştı.olmadi canım bir kaç ay daha beklersin imkanin varsa tüp bebek yaptirirsin.

Çok saol cnm orasıda dogru ama insan bıkıyor artık bir süre sonra dur bende açayım cnm

İ
inşallah bir gün bu kırmızıları görmeyiz artıkk ovulsyon tahlili aldım cnm her dk doktora gitmek çok stresli oluyor onunlada dogru sonuca ulaşırım demi

İ

inşallah bir gün bu kırmızıları görmeyiz artıkk ovulsyon tahlili aldım cnm her dk doktora gitmek çok stresli oluyor onunlada dogru sonuca ulaşırım demi
Adetleri duzenliyse olur canım tabi .Allah'ın izniyle olacak sizin değerleriniz düzeldi bu süreci stres yapmadan gecirmeliyim de hep kendine.obur türlü çok yıpranirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…