ben yine adet oldum. Canimizi sıkmak yok canim benim insallah olacak hem senin de yasin genc daha cok yillarin varBeth18 karar vermenize sevindim. İnşallah güzel sonuçlara da ulaşırsınız en kısa zamanda. Bu süreç gerçekten çok zor, çok zor, çok zor... bizleri bir tek bizler anlayabiliyoruz. Bazen hiç olmayacakmış gibi geliyor bu düşünceleri kafamdan atamıyorum sürekli kendimi düşüncelerle boğuşurken buluyorum. Ovülasyon takibi yapıyorum yakalıyorum fakat bir şeyleri yapmak için yapmak o kadar iğrenç birşeymiş ki şimdi daha iyi anlıyorum. Ve öylesine birşey oluyor. Ben sperm olsam gerçekten bende tutunmam. Çok sinirlerim bozuk, nereye kadar bakalım Allah büyük. O şevk gidiyor ya bazen işte yok diyorum ve yine yok. Bu ayda ümidim yok...
Hakkınızda hayırlısı olsun canm inşallah en güzel sonuçları alırsınız bizede ışık olursun canımamin insallah. Aslinda aralik sonu diye dusunuyodum ama olmadi histeroskopi falan oldum yetismedi. Ankarada canim
Hadi ya hayırlısi olsun canm .bat günün muydu pekiben yine adet oldum. Canimizi sıkmak yok canim benim insallah olacak hem senin de yasin genc daha cok yillarin var
Elimde olsa bir kaç sene uzaklara gidebilsem çekip gitmek itiyorum kendimle kalmak istiyorum. Am gidemiyoruz eşimin işi nedeniyle ya istanbul Yada yurtdışı. Belki çevreden soran olmasa pişman olma diyen olmasa hayat daha rahat olabilirdi. Benim yaşım 26 fakat eşimin 33 erkek faktörü ne denli önemli bilemiyorum daha kötüye gitmez inşallah. Sadece ondan korkuyorum. Daha önce tüp bebek yaptırmışmıydın?ben yine adet oldum. Canimizi sıkmak yok canim benim insallah olacak hem senin de yasin genc daha cok yillarin var
insallah o kadar cok istiyorum ki hem kendimin hem de sizlerin bebekleri olsun diyeHakkınızda hayırlısı olsun canm inşallah en güzel sonuçları alırsınız bizede ışık olursun canım
Yok vaktinden 5 gun evvel oldum ilac vermisti dr.im ona sordum ondan olabilir dediHadi ya hayırlısi olsun canm .bat günün muydu peki
esin ne is yapiyor canim. Sen baska yere gitmek istiyorsun ya o sıkınyilarda seninle gelecek kacip gitmek cozum degil onemli olan onlarla basa cikabilmek. Biz gucluyuz yilmak yok. 1 tup bebek denemem var canim gebelik olustu kese falan goruldu ancak kalbi atmadigi icin dusuk yaptimElimde olsa bir kaç sene uzaklara gidebilsem çekip gitmek itiyorum kendimle kalmak istiyorum. Am gidemiyoruz eşimin işi nedeniyle ya istanbul Yada yurtdışı. Belki çevreden soran olmasa pişman olma diyen olmasa hayat daha rahat olabilirdi. Benim yaşım 26 fakat eşimin 33 erkek faktörü ne denli önemli bilemiyorum daha kötüye gitmez inşallah. Sadece ondan korkuyorum. Daha önce tüp bebek yaptırmışmıydın?
evet asil bizim gibi yetismis sorumlu insanlarin en az 2 cocugu olmasi gerekirken bizlerin cocugu olmuyor. Cok uzuluyorum. Arkadasim instagramda video paylasmis bi yanda kocasi cocuguyla etkinlik yapiyor kitaptan kendisi de ayaginda kediyle oynasiyor. Ne kadar huzurlu dedim... ne dert var ne keder... kendine gore herkesin derdi var tabi ki ama dedim keske benimde bebegim olsa da boyle vakit gecirsem...bende ne olacagini bilmeden 2 sene dogal yontemle korunduk. Bilseydim boyle olacagini evlenir evlenmez dr.lara gider cozum arardik... bilemedim. Ben umutluyum ayrica uzmeyecegim artik kendimi olmasa ne olur diye dusunuyorum. Bi tarafim eksik kalir ama ne yapalim dunyanin sonu degil bu? Allah isterse insallah verir ben tum mucadelemi verecegim insallah olur diye. Ama ne yapalim yoktan var etmek Allah.a mahsus. Rabbim insallah bizimde kucaklarimizi doldurur.Beth18 kaptan canım. Maalesef 3 tarafımız denizlerle çevrili olsa bile kullanım yönünden pekte ileri sayılmayız. Evlenmeden önce yurtdışındaydı dedik ailemize yakın olalım yuvamız çocucuğumuz olsun. Çocuk kısmında bu kadar sıkıntı çekeceğimi tahmin bile etmezdim ki ben evlenmeden önce bile çocuğum olsun hayırlı evlat sahibi olmak için dahi dua ederdim. İçime doğmuş galiba ve böyle birşeyin içinde bulunca kendimi acaba olmayacak mı diye de düşünmüyor değilim. Hayat enerjim çekişmiş gibi hergün bu düşünceler aklımda uçuşuyor. Meğerse sıkıntısız düşüncesiz yaşamak ne büyük bir nimetmiş gerçekten. İşte böyle canım. Senin adına hem üzüld M hem sevindim o duyguyu kısa dahi olsa yaşamışsın şimdi daha bir azimlisindir. Kaybetmene de üzüldüm ama inşallah bu kez somunuza kadar seninle olacaktır inşallah. Eşin vitaminler kullansın boş geçirmeyin birlikte daha sağlıklı bir gebelik gerçekleşsin. Bende kısa dahi olsa o duyguyu yaşamak isterdim hiç gebeliğim oluşmadı inşallah hepimizin güzel yavruları olur. Bu milletin her anlamda iyi yetişmiş hayırlı bireylere ihtiyaçları var. Bizlerinde çocukları olmuyor çok ilginç ama taktir böyleyse yapılabilecek şuan yaptığımızdan ileri birşey yok.
Gunaydin canim. Emin ol yakinda hepimiz bu gunleri tebessumle hatirlicaz hic uzulme. Insallah sabrin sonu selamet olacakGunaydiiin kizlar...
Uzulmek yok karalar baglamak yok benim gibi...
Şaka şaka
Bugun kalktim esime incir yedirdim
Balli sut
Yumurta peynir yedirdim oyle islerimize geldik.
Bakin gordugunuz gibi dimdik ayaktayim.
Bazen uzerime olu topragi serilse de sizlerin sayesinde ayaga kalkiyorum
Sagolun iyi ki varsiniz canlarim
Hepinizin haftasi mutlu gecsin
Günaydın canım ne güzel, hepimize umutlu haftalar diliyorum rabbimden. Bende sabah kalktım eşime vitaminin içirdim işe gönderdim. Ya fena kilo alıyor şimdi varikoseli var diye ağırlık kaldırmayı karın kasına yüklenmesini yasakladım fitness yapamıyor sayemde sadece yürüyüşe koşuya izin veriyorum ama yine de kilo alıyor bende kestim keçiboynuzu pekmezi ve tahini. Benim durumum da olan var mı merak ediyorum kilo alsın istemiyorum. Gitti filinta gibi adam.Gunaydiiin kizlar...
Uzulmek yok karalar baglamak yok benim gibi...
Şaka şaka
Bugun kalktim esime incir yedirdim
Balli sut
Yumurta peynir yedirdim oyle islerimize geldik.
Bakin gordugunuz gibi dimdik ayaktayim.
Bazen uzerime olu topragi serilse de sizlerin sayesinde ayaga kalkiyorum
Sagolun iyi ki varsiniz canlarim
Hepinizin haftasi mutlu gecsin
Günaydın canım ne güzel, hepimize umutlu haftalar diliyorum rabbimden. Bende sabah kalktım eşime vitaminin içirdim işe gönderdim. Ya fena kilo alıyor şimdi varikoseli var diye ağırlık kaldırmayı karın kasına yüklenmesini yasakladım fitness yapamıyor sayemde sadece yürüyüşe koşuya izin veriyorum ama yine de kilo alıyor bende kestim keçiboynuzu pekmezi ve tahini. Benim durumum da olan var mı merak ediyorum kilo alsın istemiyorum. Gitti filinta gibi adam.Bende sabah spora gittim ama bu günler ovülasyon zamanım ve değerlendirdiğimiz için hoplayıp zıplamadım kendimce eğlendim geldim. Zaten ulaşamıyorlar bir de ben yer çekimini desteklemeyeyim dedim.
Evet kuzum çalışırken bende gidemiyordum. Evdeyim diye gidiyorum Evime de çok yakın. Evinde spor aletin var mı yoksa basitinden bir tane al Yada pilates çünki haftada 3 gün 30 dk 1 saat arası spor Doğum öncesi bünyeye çok iyi geliyormuş yumurtalara rahme falan birebir diyebilirim. En azından hafta sonu birşeyler yapabilirsin.Cnm bende spora gitmek istiyorum ama üşeniyorum. Çalışınca spor yük oluyor resmen.
Normal test miydi çıkmayabilir cunkuMerhaba kızlar benimde yarın bat günüm test yaptım ama malesef negatifcanım çok sıkılıyor kaç aydır ilaçlar macunlar beslenme herşeye dikkat ediyoruz veren Rabbim ondan şüphem yok ama yok her ay hüsran artık çok üzülüyorum hepimiz ayniyiz biliyorum Rabbim sabır versin tez vakitte kucaklarimizi doldursun inşallah
Insallah canim benim. SagolGunaydin canim. Emin ol yakinda hepimiz bu gunleri tebessumle hatirlicaz hic uzulme. Insallah sabrin sonu selamet olacak
bende gidiyorum spora karin kasi calisiyorum ve pilates yapiyorum son zamanlarda dr. Kilo aldigim icin vermem lazim. Hatta yarin ve cars. Sabah gitmeyi dusunuyorum. Benim esimde vitaminlerden ballardan dolayi cok kilo aldiGünaydın canım ne güzel, hepimize umutlu haftalar diliyorum rabbimden. Bende sabah kalktım eşime vitaminin içirdim işe gönderdim. Ya fena kilo alıyor şimdi varikoseli var diye ağırlık kaldırmayı karın kasına yüklenmesini yasakladım fitness yapamıyor sayemde sadece yürüyüşe koşuya izin veriyorum ama yine de kilo alıyor bende kestim keçiboynuzu pekmezi ve tahini. Benim durumum da olan var mı merak ediyorum kilo alsın istemiyorum. Gitti filinta gibi adam.Bende sabah spora gittim ama bu günler ovülasyon zamanım ve değerlendirdiğimiz için hoplayıp zıplamadım kendimce eğlendim geldim. Zaten ulaşamıyorlar bir de ben yer çekimini desteklemeyeyim dedim.
Kilo almamaları gerekiyor hepsini aynı anda vermeyelim ben kestim ama benim tedavi sürecim uzun. Siz tüp bebek deniyeceksiniZ. Multivitamin ver kalorili şeyleri kesip daha çok meyve sebzeden alabilir misiniz ? Ekstra Ne kullanıyor dunuz?Insallah canim benim. Sagol
bende gidiyorum spora karin kasi calisiyorum ve pilates yapiyorum son zamanlarda dr. Kilo aldigim icin vermem lazim. Hatta yarin ve cars. Sabah gitmeyi dusunuyorum. Benim esimde vitaminlerden ballardan dolayi cok kilo aldi
Sabır canım Rabbim bir yoluna koymuştur elbet bizimde yüzümüz gülecek inşallahMerhaba kızlar benimde yarın bat günüm test yaptım ama malesef negatifcanım çok sıkılıyor kaç aydır ilaçlar macunlar beslenme herşeye dikkat ediyoruz veren Rabbim ondan şüphem yok ama yok her ay hüsran artık çok üzülüyorum hepimiz ayniyiz biliyorum Rabbim sabır versin tez vakitte kucaklarimizi doldursun inşallah
Benim de yarın bat günüm ama dün ve önceki gün test yaptım negatif.. zaten bi belirtim filan da yok..test yapmadan anlıyorum negatif olduğunuMerhaba kızlar benimde yarın bat günüm test yaptım ama malesef negatifcanım çok sıkılıyor kaç aydır ilaçlar macunlar beslenme herşeye dikkat ediyoruz veren Rabbim ondan şüphem yok ama yok her ay hüsran artık çok üzülüyorum hepimiz ayniyiz biliyorum Rabbim sabır versin tez vakitte kucaklarimizi doldursun inşallah
Normaldi canm olsa çıkardı zaten silikte olsa bide adet belirtilerim başladı :-(Normal test miydi çıkmayabilir cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?