Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yogunluktan giremedim ne zamandir.
Bi kac dr.a daha danistik
Esimin varikoseli 1. Derece oldugu icin ameliyat sonucunda sperm degerleri cok cok artmazmis
Ama ilerisi icin ameliyat olacak ondan once biz tup bebek yaptiracagiz
Daha sonra ameliyat olacak
Sonunda bir karar verebildigimiz icin sevincliyim
Yasim geciyor bir ay sonra 31 olacagim
Allahim insallah bebegimiz hepimizin olurda yuzumuz guler kizlar

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah yüzümüz güler .her ay bir hasretle umutla bekliyoruz olmayınca içimiz kan ağlıyor hepimiz aynı durumdayız biliyorum.Allah bizede hepimize de büyük inşallah .hiç stres yapma canm insalalh tüp bebeğin hemen tutacak canm

zeynepppppppp nasilsin canim? Dusuk yapmak cok zor dogum sancisi gibi sancisi oluyor
Cnm dün gece 3 gibi başladı sancım ve öğleden sonra düşürdüm. Parça düşünce sancı da kesildi. Ama sancıdan öldüm resmen ya. Çok canım yandı. Korunucam ben artık. Düşüklerin bedenini bulana kadar. Bir daha bu sancıları çekmek istemiyorum.

Karara varmanız çok güzel. Diğer düşüğün nedenini araştırdınız mı ? Daha emin adımlarla ilerleyin cnm. Hakkında ne hayırlı ise o olsun cnm.

Çok geçmiş olsun canım bende korunacm diyorum ama çocuk sevgisini bastıramıyorum kürtaj zamanı en az 6 ay diyordum simdi su ayı zor atlatacgm galiba. Akıllanmadım vala hala kendime sasıyrm

Insallah bende oyle umut ediyorum canim
Cok fena gercekten. Ben olcem sanmistim. Allaha sukur gecmis
Karara varmanız çok güzel. Diğer düşüğün nedenini araştırdınız mı ? Daha emin adımlarla ilerleyin cnm. Hakkında ne hayırlı ise o olsun cnm.
tum tahliller yapildi. Ayrica bana histeroskopi de yapildi ama bi sebep bulunamadi canim.

Insallah bende oyle umut ediyorum canim

Cok fena gercekten. Ben olcem sanmistim. Allaha sukur gecmis
tum tahliller yapildi. Ayrica bana histeroskopi de yapildi ama bi sebep bulunamadi canim.
Canım tüp bebeği nerede yapacaksın.
İnsallah güzel sonuçlar canım.

Beth18 karar vermenize sevindim. İnşallah güzel sonuçlara da ulaşırsınız en kısa zamanda. Bu süreç gerçekten çok zor, çok zor, çok zor... bizleri bir tek bizler anlayabiliyoruz. Bazen hiç olmayacakmış gibi geliyor bu düşünceleri kafamdan atamıyorum sürekli kendimi düşüncelerle boğuşurken buluyorum. Ovülasyon takibi yapıyorum yakalıyorum fakat bir şeyleri yapmak için yapmak o kadar iğrenç birşeymiş ki şimdi daha iyi anlıyorum. Ve öylesine birşey oluyor. Ben sperm olsam gerçekten bende tutunmam. Çok sinirlerim bozuk, nereye kadar bakalım Allah büyük. O şevk gidiyor ya bazen işte yok diyorum ve yine yok. Bu ayda ümidim yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…