- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Ay canım allah yardımcın olsun. İnşallah kürtaja gerek kalmaz.Bak ben düşük yapıyorum sancıdan ölmek üzereyim. Derse bile gidemedim. Hayırlısını iste herzaman herşeyin....
Insallah kurtaja gerek kalmaz cabuk toparlanirsin ve sebebi bulunur canim .Allah yeniden bu duyguyu sonuna kadar yasamani nasip etsinBak ben düşük yapıyorum sancıdan ölmek üzereyim. Derse bile gidemedim. Hayırlısını iste herzaman herşeyin....
Faranjiti şimdilik atlattim sukur yatiyorum canim sen nasilsin ?Afilim92 sen nasılsın? İyileştin mi biraz?
İyi canım çok şükür. Ben de Kaan hoca için inşallah haftaya randevu tarihini netleştircm. İnşallah iyi şeyler söyler diye dua ediyorum.Faranjiti şimdilik atlattim sukur yatiyorum canim sen nasilsin ?
Insallah biraz zaman aliyor sanirim randevu alabilmek insallah kolay alirsinİyi canım çok şükür. Ben de Kaan hoca için inşallah haftaya randevu tarihini netleştircm. İnşallah iyi şeyler söyler diye dua ediyorum.
İnşallah canım asistanı ayarlayacağını söylemişti inşallah unutmamıştır 1 ocakta arayacağım.Insallah biraz zaman aliyor sanirim randevu alabilmek insallah kolay alirsin
Değerleriniz nasıldı Cnm en son sayı hız morfoloji falan merak ettim sana zahmet bilgi verebilirsen sevinirimÇok saol cnm orasıda dogru ama insan bıkıyor artık bir süre sonra dur bende açayım cnm
cnm sayı 82 milyon yogunluk 20 milyon harekt %70Değerleriniz nasıldı Cnm en son sayı hız morfoloji falan merak ettim sana zahmet bilgi verebilirsen sevinirim
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah yüzümüz güler .her ay bir hasretle umutla bekliyoruz olmayınca içimiz kan ağlıyor hepimiz aynı durumdayız biliyorum.Allah bizede hepimize de büyük inşallah .hiç stres yapma canm insalalh tüp bebeğin hemen tutacak canmYogunluktan giremedim ne zamandir.
Bi kac dr.a daha danistik
Esimin varikoseli 1. Derece oldugu icin ameliyat sonucunda sperm degerleri cok cok artmazmis
Ama ilerisi icin ameliyat olacak ondan once biz tup bebek yaptiracagiz
Daha sonra ameliyat olacak
Sonunda bir karar verebildigimiz icin sevincliyim
Yasim geciyor bir ay sonra 31 olacagim
Allahim insallah bebegimiz hepimizin olurda yuzumuz guler kizlar
Cnm dün gece 3 gibi başladı sancım ve öğleden sonra düşürdüm. Parça düşünce sancı da kesildi. Ama sancıdan öldüm resmen ya. Çok canım yandı. Korunucam ben artık. Düşüklerin bedenini bulana kadar. Bir daha bu sancıları çekmek istemiyorum.
Yogunluktan giremedim ne zamandir.
Bi kac dr.a daha danistik
Esimin varikoseli 1. Derece oldugu icin ameliyat sonucunda sperm degerleri cok cok artmazmis
Ama ilerisi icin ameliyat olacak ondan once biz tup bebek yaptiracagiz
Daha sonra ameliyat olacak
Sonunda bir karar verebildigimiz icin sevincliyim
Yasim geciyor bir ay sonra 31 olacagim
Allahim insallah bebegimiz hepimizin olurda yuzumuz guler kizlar
Çok geçmiş olsun canım bende korunacm diyorum ama çocuk sevgisini bastıramıyorum kürtaj zamanı en az 6 ay diyordum simdi su ayı zor atlatacgm galiba. Akıllanmadım vala hala kendime sasıyrmCnm dün gece 3 gibi başladı sancım ve öğleden sonra düşürdüm. Parça düşünce sancı da kesildi. Ama sancıdan öldüm resmen ya. Çok canım yandı. Korunucam ben artık. Düşüklerin bedenini bulana kadar. Bir daha bu sancıları çekmek istemiyorum.
Insallah bende oyle umut ediyorum canimAllah yardımcın olsun canım. İnşallah yüzümüz güler .her ay bir hasretle umutla bekliyoruz olmayınca içimiz kan ağlıyor hepimiz aynı durumdayız biliyorum.Allah bizede hepimize de büyük inşallah .hiç stres yapma canm insalalh tüp bebeğin hemen tutacak canm
Cok fena gercekten. Ben olcem sanmistim. Allaha sukur gecmisCnm dün gece 3 gibi başladı sancım ve öğleden sonra düşürdüm. Parça düşünce sancı da kesildi. Ama sancıdan öldüm resmen ya. Çok canım yandı. Korunucam ben artık. Düşüklerin bedenini bulana kadar. Bir daha bu sancıları çekmek istemiyorum.
tum tahliller yapildi. Ayrica bana histeroskopi de yapildi ama bi sebep bulunamadi canim.Karara varmanız çok güzel. Diğer düşüğün nedenini araştırdınız mı ? Daha emin adımlarla ilerleyin cnm. Hakkında ne hayırlı ise o olsun cnm.
Canım tüp bebeği nerede yapacaksın.Insallah bende oyle umut ediyorum canim
Cok fena gercekten. Ben olcem sanmistim. Allaha sukur gecmis
tum tahliller yapildi. Ayrica bana histeroskopi de yapildi ama bi sebep bulunamadi canim.
amin insallah. Aslinda aralik sonu diye dusunuyodum ama olmadi histeroskopi falan oldum yetismedi. Ankarada canimCanım tüp bebeği nerede yapacaksın.
İnsallah güzel sonuçlar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?